Gå til innhold

Gleola

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gleola

  1. Jeg har dessverre gjort sistnevnte allerede. Det var det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra byen søkkvåt. Jeg tror nesten mobilen min bare er å pælme nå. Den har blitt helt rar. Skjermrotasjon aktiveres selv om jeg ikke har det på, mobilen skrur seg av av seg selv, skjermen skrur seg av av seg selv, den går inn og ut av bilmodus og dockingmodus helt av seg selv, den vil ikke lade selv om jeg setter inn laderen osv osv. Blir nok ny mobil på meg neste uke gitt.

  2. Du er nok nødt til å bruke f.eks OBS (Open broadcaster software). Da kan du vise bildene fra riften på hovedskjermen din. Så istedenfor å ta opp det som skjer, så bare forhåndsviser du "streamen" på den skjermen du ønsker. Du kan selvfølgelig også recorde, men dette vil jo gå utover FPS (Dog ikke mye, OBS er veldig fint sånn sett også).

     

    Last ned her; https://obsproject.com/

    Det er gratis og fungerer veldig bra. Er du usikker på hvordan du skal gå frem for å bruke det så er det nok drøssevis av tutorials å finne på youtube/google.

    Tusen takk for tipset! Det gjorde susen! Når jeg tok med riften på skolen i dag forventet jeg at den kom til å bli populær, men hadde ikke forventet at den kom til å bli klassens hovedattraksjon gjennom hele friminuttet.

    • Liker 1
  3. Shiiit! Virker fristene med Outerra og LFS :D Laster det nok ned i morgen.

     

    Forresten: Jeg har fått alt til å funke unntatt en ting. Jeg får ikke duplisert skjermene, bare utvidet de. Så da får kun jeg/den som tester riften sett hva som skjer. Alle de andre ser bare en tom desktop. Noen som vet hva som må gjøres?

     

    Det er ikke livsviktig men det er jo greit for når man er litt sosial og vil prøve det med noen kompiser eller på vors og slikt :)

  4. Hei. Har hatt min MSI GT70 pc i et par uker nå. I dag da jeg skulle logge meg på så frøs innloggingsvinduet så jeg var nødt til å gjøre en force shut down. Etter det så har jeg ikke fått den på igjen. Jeg får bare opp en feilmelding om at pcen ble ikke startet på riktig måte og må restartes. Jeg har bare fått startet pcen i safe mode. Vurderer å ta en back up av alle filene og formatere hele maskina men det tar så himla lang tid å overføre. Er det noen som vet hva jeg må gjøre? (Jeg kjører Windows 8.1 på pcen).

  5. Fikk det til til slutt :) Det hjalp å rotere skjermen. Dette er første gangen jeg har prøvd OR og opplevelsen er helt hinsides. Det var akkurat som å være tilstede i demoen. Tok av brillene og nå er jeg helt svimmel :p Prøvde et par andre demoer men da fikk jeg ikke til motion trackingen :hmm: Men uansett. Helt sykt!

  6. Endelig fått den her men får ikke skjermen til å skru seg på. Det lyser orange på toppen men uansett hva jeg gjør så ser jeg ingenting igjennom den... skuff :hm:

     

    EDIT: Fortsatt ingenting og nå begynner jeg å bli rimelig irritert, etter å ha betalt 2500 kroner og ventet i 3 måneder på denne her. Så får jeg ikke sett igjennom den engang.

  7. Da har min status SHIPPED, med estimert levering på mandag allerede :D Den var vist plutselig i tyskland nå, så ut som det ble shippet fra england...

     

    Noen som har noe erfaring med UPS som leverandør? En kompis bestilte samtidig som meg og har også estimert levering til mandag, men da er han på ferie...

    Min også!!:) Gleder meg!!
  8. LFS er nå patchet til å fungere og utifra det jeg leser så blir dette kjøpt når jeg kommer hjem fra jobb idag:-)

     

     

    Har gått en del penger med til spill jeg aldri hadde planer om å kjøpe, men strengt tatt glad for det...hadde f.eks et helt feil intrykk av hva Elite skulle være, men dette ser jo ut til å være midt i blinken for hva jeg normalt liker av spill:-) Assetto Corsa, Technolust, Euro Truck Sim 2, mitt nye G27 og snart LFS hadde nok heller aldri vært brukt penger på uten DK2. Vanlig gaming har fått seg en aldri så liten knekk nå hehe

    Har vurdert å kjøpe G27 jeg også men det koster vel ca like mye som riften? Er det vært investeringen for å få opplevelsen av å kjøre bil i Euro Truck? Hilsen en som vil ha lappen :p

  9. Dang. Ja da får jeg vel fortsette letingen. Frister veldig denne du anbefalte:

    http://www.dustinhome.no/product/5010796099/lenovo-y50-70-ci7-2-5-16gb-1000-gtx860m-fhd-15-6-w8/

     

    Det eneste er CPU som er på 2,5 ghz (0,2 mindre enn kravet), og harddisken på 5400 rpm som da ikke var godt nok (men det kan vel oppgraderes?)

     

    EDIT: Forresten jeg vurderer denne også:

    https://www.komplett.no/msi-gt70-173-full-hd/808849#!tab:extra

     

    Burde jeg gå for det?

×
×
  • Opprett ny...