Gå til innhold

tertit1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tertit1

  1. Hatt nokia 7 plus i ca en måned nå. Godt fornøyd, men nokia har enda litt forbedringspotensiale på software siden.

     

    *Det er mulig å få enda bedre bilder ved bruk av moddet kamera software, da er bildekvalitet på samme nivå som toppmodellene til de store merkene. Så jeg håper nokia klarer å forbedre algoritmene i kamerasoftware.

    *Nye software oppdateringer gir mange fikser, men også nye uventede problemer. F.eks så gir siste 2.22A oppdatering problemer med 4g for en del Telia kunder.

    Så man får raske oppdateringer, men kanskje så raske at de ikke er testet skikkelig før release?

     

    Hardwaremessig er den imponerende, suverent solid bygget. Meget godt antennesystem, jeg har god wifi og god mobildekning på steder hvor andre telefoner sliter. Batteritiden er god, men tappes fort på steder med dårlig signal (sikkert derfor den har bedre dekning enn konkurrentene).

     

    Alt i alt en solid telefon, som blir enda bedre om nokia får finpusset softwaren.

     

    Virker som nokia har problemer med å få produsert nok, da den er utsolgt flere steder og heller ikke lansert i alle land enda.

     

    Endringer jeg har funnet i 2.22A softwaren som kom 16. Mai - som ikke er dokumenterte.

     

    *Bedre standby batteritid.

    * Hurtiglader kun når skjermen er av, dette visstnok fordi bruk av tlf samtidig med hurtiglading ga ubehagelig varm tlf å holde i.

     

    En annen flott ting med siste oppdatering fra 16 mai var retting av feilen rundt BT LTE. Jeg spiller Pokemon Go og bruker Go-Tcha fangeren (Pokemon Go+) som bruker BT LTE tilkobling. Det var grunnen til at jeg ditchet min Huawei P9 Plus fremfor denne mobilen. (Huawei har en egen plagiert BT LTE systembrikke som ikke takler disse tilkoblingene noe særlig.)

     

    Da feilen ble rettet i OREO 8.1.0 har mobilen blitt et fantastisk verktøy og en morsom spillemaskin. Og dette til halve prisen av andre dyrere varianter. Jeg vurderer sterkt å kjøpe en til.

     

    Anbefales!!!

  2. Jeg kjøpte denne mobilen som en mobil #2 som primært skulle brukes til å spille Pokemon Go.
    Problemet er at selv med nok internminne og bra grafikk, lagger den veldig ved f.eks sveping mellom monstre i listen. Den fryser bildet i ca 1 sekund og det blir veldig irriterende. En annen ting er at GPS faller ut hele tiden. Det er litt for spennende å raide i en gym og vite at GPS plutselig forsvinner. Jeg har prøvd uten og med beskyttende omslag, men den oppfører seg likt uansett. Min Huawei P9 Plus som jeg også har med samtidig, har aldri dette problemet.
    Jeg har den kraftigste utgaven. Har kun hatt dewn i under 2 mnd, men den er ikke tess for PG.

    Ellers er det bra lyd i den, bra grafikk og skjerm og selve bygget virker solid. Men unngå den om du vil spille...

  3. Mitt største ønske er at det laget slike TV'er som har det beste bildet men har fjernet alt annet. Det er mange av oss som har TV som kun opererer som en skjerm til å vise bilde på. Hvorfor kan man ikke gjøre som på biler, velge merke, størrelse og så modell. Så velger man hvilke unødvendige komponenter man ønsker å ha med. For min del hadde det blitt TV:

    - uten mulighet for å ta inn TV-kanaler

    - uten lyd/høytalere

    - uten fjernkontroll, men med app for innstillinger av bilde og porter

     

    På denne måten kunne produktet ha blitt vesentlig mye billigere samt at man hadde sluppet å ha doble og triple funksjoner om man har et surroundanlegg med BD, SAT, NAS osv.

     

    Så hvorfor skal jeg betale masse penger for funksjoner jeg aldri bruker?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...