Gå til innhold

Trold

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trold

  1.  

     

     

    Mener Tek at denne bilen virkelig får Tesla til å se pinglete ut?

     

    Tesla er i svært mange øyne, en særdeles vakker bil, og selv om RapidE får 1000hk i den råeste utgaven betyr ikke det at 700hk som Tesla har er pinglete.

     

    Blir som å si at Kawasaki H2 med 225hk får KTM Superduke 1290 med 180hk til å se pinglete ut...

    Tesla har ikke 700hk lengre..

     

     

     

    Beklager, min feil.

     

    Den har 772hk og 967Nm dreiemoment.

    P85D er markedsført med å yte 691 hk (i USA, i Norge markedsføres den med 700 hk, red.anm.). Gjennom flere ulike testmetoder, inkludert dynamometer og profesjonelle dataloggere, viser det seg at bilen maks yter 415 kilowatt, noe som tilsvarer 557 hk, og det med fullt batteri. Det er et effekttap på 20 prosent under det annonserte, påpeker Tesla-eierne.

    • Liker 4
  2.  

     

    Var det kabalen som kostet 12 kroner i måneden?

     

    Uansett, her er den fullstendige prislisten:

     

    Skru av PC uten å dra ut støpslet, kr 5 per måned.

    Høyreklikking på utvalgte objekter: kr 7 per måned.

    Komplett kalkulator (gratisversjonen kan ikke dele): kr 4 per måned.

    Reklamefri Explorer, kr 7 per måned.

    Tilgang til spesialtegn (ä, ö, ü, ë), kr 9 i engangspris.

     

    Og så videre, og så videre

     

    Barnslig slippery slope fallacy

    Morsomt var det flippety plippery woo

    Nei.

    • Liker 1
  3.  

    Så jævlig stygg og lite nytenkende. Har de ikke hatt samme designen på mobiler i snart 3 år nå? Rammene på mobilen er jo tykke som middagspølser.

     

    Det er ingen selskap som kommer med flere nyvinninger innen mobilteknologi som Samsung. Det selskapet som har hatt mest likt design over de siste 3 årene er Apple. Samsung er vel på bunn på den list med stadig store designendringer (se Galaxy S3 vs Galaxy Alpha). Hvordan kan du påstå at rammene er tykke? De er jo på ingen måte det. Tror du bør se på hva andre produsenter lager.... Når det faktisk lage tynne kanter i high end produkter som note 4, så hylles det ikke. Bare klager på at kanten er for tynn (....?). Note 4 er jo 5.7 og mindre enn 5.5 iPhone 6 plus.

     

    Så ingenting av det du sier stemmer egentlig... virker som du bare er fiendtlig innstilt ovenfor samsung.

    Jeg er absolutt ikke fiendtlig innstilt ovenfor Samsung. Har både TV og vaskemaskin fra dem, som jeg er meget fornøyd med. Ser bare at Samsung taper store markedsandeler og toppmodellen S5 selger langt dårligere enn det S4 gjorde. S4 og S5 er jo nesten samme mobiler. Folk begynner å bli lei av "same same, but different". Virker som Samsung stoppet litt opp i utviklingen på det de trodde var et vinnende å tidløst design. Håper bare på noe helt nytt snart. Samsung som levler skikkelig opp.

  4. Oooooohhhhh! So fascinating! Når får vi egentlig se videoer fra marslandinger, månelandinger, kometlandinger, osv? Jeg vil se videoer av satelitter som flyr rundt andre planeter. Filmer fra kjøretøyet som kjørte mange kilometer på mars. Hvor er videoen fra meteoren som vi nylig har landet på? Må jo være masse bra filmer fra en meteor som flyr i 30-40000km/t rundt i universet? Jeg har sett jorden før. Neste planet takk??

  5.  

     

     

    Det hadde selvfølgelig vært gøy å sprenge månedsgrensa på mobilabonnementet på under 5 minutter, men... nei, kanskje ikke så gøy likevel? :roll:

    så dårlig kommentar. sprenger jo ikke mobil grensa så fort. vil jo kommer avtaler fra selskapet om gode tilbud får 4G data. er så dumt når folk sier sånt som du gjør

    Fortell! Jeg fant bare ikke noen MOBILabonnement hos Netcom, Telenor, Chess, Talkmore, Djuice, Onecall, Telio, Tele2 osv. som har mer enn 10 GB data inkludert. Så finnes det datapakker hvor man (nesten) dobler månedsprisen for å doble antall GB.

     

    La oss si at man vil få 150 Mbit i praksis med den nye teknologien. Så tar det 10 minutter. Halver det igjen. 75 Mbit KAN du klare å få på 4G i dag. 20 minutter, så er festen slutt. I dag.

     

    Jeg regnet faktisk litt før jeg skrev min forrige kommentar. Hva gjorde du?

    Banzai har 100GB

×
×
  • Opprett ny...