Gå til innhold

fhorze

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fhorze

  1. Hadde vel mer med at uten Zame så kunne vel strengt tatt guttan sutte den dag i dag å cheata, mtp. at man aldri hadde noen konkrete bevis bortsett fra synsing.

    Ikkje misforstå, æ e enig i det du sir, og dem hadde vel blitt tatt alle sammen etterhvert uansett, men nåkka rabatt måtte han få iogmed at han faktisk gjorde den rette tingen. + han va 15/16 når tilfelle va, og kids e kjent for å gjøre dumme ting =D

    • Liker 1
  2. Ser virkelig ikke problemet her. Fyren har kommet inn og prøvd og profesjonalisere e-sport i Norge, og det ska han ikke få lov til?

     

    Trist i CSGOmiljøet at bx3 og Lions blir og finne i henholdsvis 2 og 3 div, ettersom detta e dem to mest seriøse organisasjonan i Norge. Selvom i skjønne regelen med at lag som rykke ned ikke kan kjøpe spots, e d her veldig negativt for CSnorge dessverre..

     

    Det har dem sæ sjøl og takke for da :D E enig i det du sir, men som du sir, de to "mest seriøse" organisasjonan i Norge. Alikavell så føle æ at dem har lite insight i miljøet i Norge tbh. Dem fjerne en lineup som kunne blidd veldig god med rett trening og rett hjelp, og tar inn spillera som spelle mix og nesten ikkje røre CS daglig mer :p Samme med Lions, føles nesten ut som om at Norge e for redd til å ta sjangsa på ungt blod, og utvikling. Ting tar tid, ikke bare en halv telenorliga sesong ;)

     

    Anyways, lame-o at man ska få tyn for å interessere sæ for eSport og faktisk prøve å etablere sæ innen det. Vi vil jo vokse, e jo nice at penga tar sæ inn :D

    • Liker 1
  3. Norske eSport miljøet har alltid vært piss når det kommer til cheat accusation da. E en grunn til at vi sug å utvikle talenta! Når folk ikkje klare å få opp øyan for at okei, det her e en spiller som faktisk har helt syke individuelle egenskapa, så blir det bare en ond sirkel kor folk blir witch hunta og utestengt fra "miljøet".

     

    Syns tho det e riktig måte av Tommy å gå frem på her. Det e som sagt alt for mye cheating ute og går, å ska man få det vekk så kan man ikke holde tilbake å bare anta at en cheate. Helt okei å spørre om demo, e spendt på ka utfallet blir :D

     

    Uansett, så vedde æ på at radi pange bra HS på lan, up n coming spiller utav helvete!

×
×
  • Opprett ny...