Gå til innhold

Karma86

Medlemmer
  • Innlegg

    81
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Karma86

  1. Hvilken Zyxel-modell har dere fått fra Altibox? Er det 2812ac, så har den både 2,4 og 5 GHz, og støtter langt over 200/200 Mbps uten problemer.

     

    Hvilken enhet tester du med? Det kan jo være at WLAN-kortet ditt ikke støtter mer? Kanskje du kjører 802.11g? Sjekk med kablet først, og se hva du får da. Og sjekk i link status at PCen din kobler seg opp med 1 Gbps, ikke 100 (eller 10).

    Hei, nei det er kun 2,4,sjekket på Mine sider på Altibox. Til nå så har jeg kun fått testet trådløst da jeg kun har telefoner og nettbrett.

    Min Samsung Note 8 har følgende specs:Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

  2. Borettslaget er vel egentlig ikke kjent for å spare penger, det er for det meste folk med en god del penger som bor her. Det eneste som står er at det er blitt skrevet ny avtale, og vi fikk nye Huawei Q22 dekodere, og at internet skulle bli kraftig oppjustert til 200/200. Det står ikke noe i papirene jeg har lest at vi trenger kjøpe ny ruter.

    Tror og formann hadde takket ja til oppgradering av ny router om vedkommende hadde fått denne infoen.

    Har uansett sendt mail så får jeg se hva dem svarer.

  3. Riktig nok målt på mobil, og et lite stykke fra router (står i stua og jeg er på soverommet med bad i mellom).

    Nye Altibox 300/300, men har 500/500 som kampanje :)

    Screenshot_20180611-191642_Speedtest.jpg

     

    Betaler 1099 i mnd, inkludert TV og hbo nordic.

    Kan du si hvilket utstyr du har fra Tafjord? Borettslaget her har nettopp fått 200/200 men har tydeligvis for gammelt utstyr LEVERT fra dem for å få mer enn 50 trådløst.

  4. Forslag til hvordan jeg skal gå frem/forklare dette? Sjekket innstillinger på trådløse nettet nå, står på 2,4ghz. Kan det stemme det at jeg vil få noe bedre hastighet på det trådløse om vi hadde hatt 5ghz? Jeg har ikke akkurat så mye peiling på dette, men mer enn de som bor i borettslaget her.

    Jeg vurderer sende en mail til ho som stod som kontaktperson i Tafjord for å høre hva hun sier først.

  5. Du får vel hastigheten hvis du kobler til kablet til hjemmesentralen?

    Tenker du da koble laptop med kabel til "boksen" i veggen? Greia her er jo at pris per måned har økt, og fellesutgiftene har økt uten at jeg sitter igjen med noe "nytt". Og skal jeg ha litt av hastigheten de lover så må jeg ut med 1K til, jeg vil helst ha det meste trådløst, ja.

  6. Hvilken ruter har dere da? Er det en leid ruter fra altibox? Det er isåfall borettslaget som har driti på draget spør du meg når de ikke sjekker sånt når de inngår nye avtaler.

    Det er en Zyxel ruter. Ja, jeg har og tenkt på det du sier om driti på draget. Problemet er at her er mange eldre (blant annet formannen i sameiet). Jeg kan love deg den personen ikke har tenkt på dette.

    Men i brevet jeg har fått står det ingenting om dette. Bør ikke Altibox isåfall opplyse "oss"? At vi da kanskje hadde fått en rabatt på 32x WiFi Pluss...

     

    Personen jeg snakket med fra Tafjord As sa vi trengte en 5ghz.

  7. Hei,

     

    Vi fikk nettopp 2 nye Huawei Q22 dekodere, pluss 200/200 internet i borettslaget våres.

    Prisen har økt hver måned, det samme har fellesutgiftene.

    Tidligere hadde jeg 50/50.

    Har sjekket flere hastighetstester på nettet og ikke sett noen endring på farten. Bestemte meg derfor i dag å ta en telefon til Tafjord som leverer hos oss.

    Der fikk jeg beskjed om at ruteren vi har ikke støtter slike hastigheter og at jeg da måtte kjøpe ny, kunne og kjøpe WiFi Pluss hos dem for 990kr.

     

    Skal det seriøst vær sånn at jeg må kjøpe nytt utstyr for å få hastigheten de lover? Det eneste dette har gitt meg er høyere regning hver måned, jeg har til og med færre kanaler enn tidligere hos Altibox.

     

    Bare jeg som er sær og gnien, eller hva syns dere?

    Det står absolutt ingenting om dette i papirene fra dem at vi trenger ny ruter for å få hastigheten de lover.

  8.  

    Jeg kjøpte klokka og har brukt den noen dager nå.

    Klokka i seg selv er god.

    Skritt telleren er som sagt over her, ikke optimal.

    Men det tristeste med klokka er at Samsung fortsetter å tviholde på Tizen.

    App økosystemet er mildt sagt elendig.

     

    Det jeg savner mest er en podcast eller lydbok app som fungerer uten at jeg trenger å ha med meg telefonen.

     

    Tixen er bedre på klokken enn tlf til Samsung, det kan jeg 100 % skrive under på, Samsung sitt helvette tunge system oppe Android er total krasj off.

    Når jeg fikk meg note 8 gikk det greit en stund, så begynte ting og henge seg opp, låse seg, måtte restarte tlf osv osv. Bruker gear fit 2 pro og det er natt og dag fra smart klokke og tlfer fra Samsung.

    Huh? Tizen på Note 8?

    Har hatt Note 8 siden den dagen den kunne kjøpes i Norge. Ikke et eneste problem har jeg hatt med den. Har eid samtlige toppmodeller fra Samsung og Sony de siste årene, og dette er helt klart den beste telefonen jeg har eid. Jeg har ikke brukt pc på flere år, jeg bruker kun mobil til alt. Eneste gangene jeg restarter telefonen er når det kreves ved oppdatering.

  9. "Forhåndsbestill Samsung Galaxy Note 7 og få de nye, sorte Gear VR i tillegg til en verdipakke med på kjøpet!

    Verdipakken inneholder en trådløs lader, deksel til Note 7, ledning (USB til micro) i tillegg til en lader.

     

    Forsalget på den nye Note 7 starter 16. august, men om du fyller ut skjemaet her på siden vil vi ringe deg slik at vi allerede nå kan sikre deg en Note 7!"

     

    Fra elkjop.no. Noen som har sett en bedre pris på samme pakke? Solgte min Note 4 for 10dager siden og kjøpte S7 for å ha til Note 7 kom... Kanskje ikke store oppgraderingen fra S7, men savner litt pennen. Skal og sies det var litt deilig med en mindre og snærten mobil som S7;P

     

    Glemte pris : 8490kr

  10. "Forhåndsbestill Samsung Galaxy Note 7 og få de nye, sorte Gear VR i tillegg til en verdipakke med på kjøpet!

    Verdipakken inneholder en trådløs lader, deksel til Note 7, ledning (USB til micro) i tillegg til en lader.

     

    Forsalget på den nye Note 7 starter 16. august, men om du fyller ut skjemaet her på siden vil vi ringe deg slik at vi allerede nå kan sikre deg en Note 7!"

     

    Fra elkjop.no. Noen som har sett en bedre pris på samme pakke? Solgte min Note 4 for 10dager siden og kjøpte S7 for å ha til Note 7 kom... Kanskje ikke store oppgraderingen fra S7, men savner litt pennen. Skal og sies det var litt deilig med en mindre og snærten mobil som S7;P

  11. Hei folkens,

     

    Grunnen til jeg sier han ikke er dranker var vel ment for dere her, og ikke til lege/fastlege :)

     

    Hendelsen har IKKE blitt registrert som besvimelse, dette var rett og slett for han snublet på byen. Som jeg har gjort selv og uten å ha problem med alkoholen.

     

    Isbilen: Falt av vannvogna ja. Er det slik å forstå at dem som en gang søker om hjelp/spørr fastlege ang alkohol og mister lappen, for så og få den tilbake - aldri skal kunne ta seg et glass igjen? Skal man bli totalt avholds altså? Presiserer igjen at min far aldri har kjørt i påvirket tilstand, ei heller fått fartsbot.. (for glad i bilene sine til å gjør det :D)

     

    Som sagt så ble det på legevakten ikke tatt en ENESTE prøve eller røntgen. Og fredag som var ringte altså legen, min far ba henne ringe på igjen samme dag, noe hun ikke gjorde, ergo helg ødelagt. Min far har i dag vært hos legen, han ba om en akutt-time, og fikk.

  12. Sånn jeg har forstått det, er det legen som tar en avgjørelse og at denne må stadfestes av fylkeslegen. Dette gjøres som enkeltvedtak, som må begrunnes og kan påklages.

     

    Fylkeslegen er altså den som må begrunne inndragelsen, og det er han Thomas må klage til.

    Er det slik at fastlegen er PLIKTIG til å melde inn dette til fylkeslegen? Eller kan fastlegen ta en egen vurdering på dette? Takk for svar foresten!

×
×
  • Opprett ny...