Gå til innhold

lolapaloma

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lolapaloma

  1.  

    Hei ja, dette fungerer ikke på min, etter steget innstillinger kommer jeg til utvikling, hvor jeg må huke av å godkjenne vilkår, men det lar seg ikke gjøre, men får trykket ok, videre derfra fins det ikke noe neste sted med å angi ip adresse, det er rett og slett ikke et valg der, kan bare velge å gå tilbake, og feks gå på meny og forandre ip, men da kobler den ikke til nett. Hm.. Develop ja, men hvada? Kom ikke videre. Modell:UE32ES5505K.

    Whattodo?

     

    Hvis det er kul umulig å få huket av den godkjenningsboksen så er det eneste rådet jeg har å tilbakestille TV til fabrikkinstillinger (i hovedmenyen på TV). Du vil da mista alt du har installert og alle instillinger du har gjort.

     

    Ja, det var det da, men takk åkkesom!

  2. Hei ja, dette fungerer ikke på min, etter steget innstillinger kommer jeg til utvikling, hvor jeg må huke av å godkjenne vilkår, men det lar seg ikke gjøre, men får trykket ok, videre derfra fins det ikke noe neste sted med å angi ip adresse, det er rett og slett ikke et valg der, kan bare velge å gå tilbake, og feks gå på meny og forandre ip, men da kobler den ikke til nett. Hm.. Develop ja, men hvada? Kom ikke videre. Modell:UE32ES5505K.

    Whattodo?

×
×
  • Opprett ny...