Gå til innhold

donald D

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av donald D

  1. Deviantart er et litt sært sted. Utrolige mye bra som aldri får noe serlig kritikk, fordi det legges ut så mye at folk ikke rekker å legge merke til det. For å få mye pageviews og kommentarer har jeg et inntrykk av at man må være litt flinkt til å drive egen reklame. :hmm: Når man begynner å få en solid watch gruppe bør det ikke være noe problem å få kommentar på noe , uannsett hvor bra det faktisk er. :p

     

    Men hvis man er opptatt av god kitikk vet jeg ikke om deviantart er det beste stede. Det går som oftest i kommentarer som feks "great" "nice" " good photo" ;)

  2. har spurt om dette før , men klarte ikke å fikse problemet den gangen , så jeg prøver på nytt. Hver gang jeg lagrer et bilde jeg har jobbet i photoshop med , blir det andre farger/kontrast på det. det jeg lurer på er hvordan jeg kan fikse dette.

     

    Bildet forklare problemet

     

    post-35211-1155047735_thumb.jpg

     

    Lurer på hvilet fageformat jeg skal stille inn i photoshop slik at bildene blir like både i photoshop og i window.

  3. Hei, har endelig bestemt meg for å kjøpe en ny skjerm. De jeg har nå er greie nok til spill og sufring , men einer seg ikke for redigering av bilder. Jeg har ikke så alt for mye penger, derfor har jeg tenkt til å gå for en brukt crt-skjerm.

     

    Har funnet en SAMSUNG SyncMaster 1200NF til rundt 1000kr. Vil denne egne seg til mitt bruk ? Har nok av plass på skrivebordet , så størrelsen er ikke farlig. Lurer mer på hva som er mest praktisk. Er det noen som vet om en bedre egnet skjerm til rundt 1000kr , og hvor jeg isåfall skulle fått tak i en slik ? Jeg bor i Trondheim...

     

     

    Takker på forhånd for alle svar :thumbup:

  4. Hei , sitter her med et lite problem. Her om dagen slo pcen seg plutselig av. Etter dette vil den ikke starte. Har sjekket alle ledninger , og alt sitter som det skal. Men når jeg trykker inn start knappen vil ikke pcen starte. Eneste tegn til liv er at det lyser grønt i hovedkorte, noe det alltid gjør når strømkontakten er plugget inn.

     

    Hva er det som kan ha gått? Er det strømforsyningen , hovedkort , CPU eller bare start knappen ? :hmm:

     

     

    Takker på forhånd for alle svar :)

  5. Et bilde jeg tok i dag . Fint vær , men valgt å kjøre svart hvitt på dette. Rett valg? Noe jeg kunne gjort bedre? Hver ærlig og si hva DU mener. Er langt fra mitt beste bilde , og selv føler jeg at det er noe feil. Jeg klarer bare ikke å sett fingeren på det. Gjort en del forandringer i photoshop , kanskje litt for mye ?

     

    Gleder meg til tilbakemeldinger :yes:

     

    post-35211-1143325323_thumb.jpg

  6. Da jeg hadde flekker på bildet sjekket jeg billedbrikken i godt lys + en slik 'urmakermonokkel' uten å se noe støv i det hele tatt.. så det er ikke sikkert at det er mulig å se disse tingene.

     

    Du har åpnet slik at det er billedbrikken du faktisk ser på ?

     

    mvh r.-

    5693025[/snapback]

     

    Har åpnet slik det står i manualen at jeg skal gjøre, går ut fra at det er rett

  7. Hei alle sammen!.

     

    http://pub.tv2.no/nettavisen/hjelperdeg/article480974.ece

     

    Jeg har blitt svindlet av samme karen, Ståle fra Drøbak.

     

    Leverer inn annmeldelse i morgen!.

     

    :)

    5676228[/snapback]

     

    "Mannen ble i januar i år dømt til å betale erstatning til de bedratte finn-kundene. Han ble også idømt 70 dagers fengsel, hvorav halvparten av soningsstraffen var ubetinget."

     

    Hmm har ikke fått igjen pengene mine enda jeg da men :hmm: . Tviler på at alle for igjen pengene , er tross alt snakk om en god del penger dette.

  8. donald D !! Nå  ble jeg nesten litt glad & frustrert på samme tida.

     

    Hvordan lurte han deg?. Er Ståle Etternavn navnet hans?. 

     

    Huff:(

    5638813[/snapback]

    Ingen etternavn dessverre, må fjerne dette, ta kontakt på pm om dere vil prate mer med fulle navn

     

    Ståle Etternavn er navne hans ja...er ikke i tvil om det. Fyren har levd av å svindle folk i flere år. Politet vet at han driver med, men det jeg fikk høre var at fyren ikke eier nåla i veggen. Virker som han enten bruker opp pengene med en gang , eller gjemmer de et eller annet sted. Det jeg ikke skjønner er at fyren har drevet med dette i flere år , og likevell havner han ikke bak murene. Etter det jeg har hørt bruker han ofte falsk id og navn. I mitt tilfelde brukte han navne på en uskyldig dame som bodde i nærområde hannes.

     

    Prata med en fyr som klarte å få igjen pengene, ved at han og Ståle hadde en felles interesse. Fyren vanker vissnok i modelltog miljøet. han fyren jeg prata med "truet" med å møte han på et tog treff og gi han det han fortjente. Noen dager senere fikk han igjen pengene. Men fyren jeg prata med poengterte at han fyren var en sleip jævel, og å true han funker ikke lengre.

     

    Mitt inntrykk av Ståle er at han egentli lever i en egen verden....

     

    Jeg har desverre ikke krefter nok til å prøve og få igjen pengene lengre.. Jeg blir bare sliten jeg hører navnet. Men jeg skulle ønsket at noen tok tak og enten fikk mannen på rett skjøl eller sendt han på at langt opphold bak lås og slå.

  9. Synd at du har blitt svindlet. :mad: . Har selv opplevd det samme selv, så jeg vet hvor vondt det faktisk gjør. Jeg inngikk en avtale hvor jeg betalte halve summen. Svindleren oppga falsk navn. Var en lang og slitsom periode, hvor jeg tilslutt måtte innse at 3000kr gikk rett i lomma på en svindler. Jeg fant tilslutt ut at svindleren var en stor svindler som har levd av å svindle folk i flere år. Kom i kontakt med en fyr som hadde blitt svindlet for flere år siden , og han annbefalte meg å advare alle mot forhåndsbetaling og svindleren. Han fortalte meg at det var lettere å rane Fort Knox enn å få igjen de pengene.

     

    Jeg politianmeldte saken , men har ikke hørt noe siden. Fyren har blitt anmeldt x ganger, men som jeg vet har ikke politiet klart å tatt ham. Han var/er mest aktiv i data og foto salg. Problemet er at han bruker falskt navn, så det er ikke så lett å vite. :no: . Så vitt jeg vet prioterier ikke politiet disse sakene spesiellt høyt. jeg har hørt at svindleren jeg ble svindlet av, ikke eier nåla i veggen og dermed er det umulig for meg å få erstatning.

     

    Håper virkerlig saken orderer seg for deg. :thumbup: . Hvis denne fyren ikke er så "ond" som han som svindlet meg , er det en viss sjangse for at du for igjen pengene.

     

    OT: Fine bilder , likte best de med farge.

  10. Hei! Jeg har eid et Nikon D50 i over et halvt år nå. Jeg har hatt stor glede av dette , men i en lengre periode nå har jeg funnet en mørk prikk i toppen av bildene mine. I starten trodde jeg at det bare var møkk på objektivet. Men jeg har prøvd med andre objektiver og har kommet til at det er noe galt med kamera. Når jeg går tilbake og ser på bilder jeg tok, finner jeg igjen flekken allerede etter noen dager jeg kjøpte kameraet.

     

    Det jeg lurer på er om det er noe jeg kan gjøre, for å fikse probleme?

    Eller må kameraet inn på reprasjon ? (noe som sikkert ikke blir rimelig)

    Og hva er egentli galt?

     

     

    Takker på forhånd for alle svar :yes:

    post-35211-1139683183_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...