Gå til innhold

m1n1m

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av m1n1m

  1. Jeg har kun 3x 140mm som skal styres i tillegg til cpu som må styres. Kablene må nå gå fra viftene til kontroller så uansett hvordan man gjør det må det nå bli mer kabler med ekstern kontroller. Men blir uansett software styrt i dette tilfellet.

  2. Det må da bli mer kabler av noe slikt? Jeg har bare viftkabel direkte til hovedkortet thats it. Alle sensorer sitter komponenter/hovedkort. Ekstern kontroller er egentlig ikke aktuelt da jeg ikke vil ja enda en dings som gjør det samme som kontaktene på hovedkortet gjør i dag.

  3. Øhm her har plutselig en lang post blitt svært krympet... Litt kortfattet så etterlyser jeg en måte å styre viftene på asus kortet over. Jeg kan styre dem fra bios, men på mitt forrige asus kort kunne jeg gjøre det i AIsuite. AIsuite lar seg ikke installere på pcen min så jeg er på jakt etter alternativer. Forøvrig helt ny win10 64bit pro install med alle oppdateringer så tror ikke det er noe feil med den.

  4. Jeg har noe MX4 kjølepasta som jeg bruker mellom cpu og DH15 kjøleren nå. Er det brukende til å legge på ved delid også? Lurer på å delidde å gå for vann som var den opprinnelige planen siden det ser ut for at DH15 sliter litt med å kjøle 8700k under load. Høres ut som maskinen er på vei til å ta av under rendering i Autodesk Fusion 360 :D

  5. Digitalimpuls og techbay

    Takker. Ser dette nogenlunde fornuftig ut? Tenker å bare bruke 240radiatoren jeg har inntil videre og ekspandere med radiator og blokk til volta kort når den tiden kommer. Oppgraderingsforslag er velkommen. Har igrunnen ikke noe budsjett, men det må være så stille som mulig :)

     

    post-35208-0-97665000-1516578078_thumb.jpeg

  6. Jeg kommer til å ha den på en vanlig kontorpult hvor jeg i dag har 3x27, men bruker stortsett bare 2x27 siden det blir så krøkkete å jobbe med to splitter. Sitter ikke særlig langt unna egentlig og håpet på å kunne kjøre 4K uten skalering.

     

    Jeg er jo generelt enig i det med at en alltid kan vente på noe nytt og bedre, men det virker som om skjermer i denne størrelsen er litt i startgropen enda. Sammenlignet med 24-27toms skjermer så er det jo mange som er bra, men i 37-45 (om man ikke skal ha wide) så virker det som om det ikke er noen bra forbruker skjermer enda. Unntaket er vel gjerne den du fant der selv om en del tester beskriver problem med innsynsvinkelen.

  7. Det var et bra tips Vidor. Ser ut som den er det beste av alt som er tilgjengelig, men det er en del som klager på innsynsvinkel på den også. Alt vises ikke i topp i riktig farger når den er justert inn for senter osv. Er det så ukurant dette at det må ventes en stund til teknologien modnes. Widescreen virker for å være mye mer utbredt. Er det fordi det er mer ergonomisk/enklere å lage? Tenker jeg helt feil ved å gå for en slik skjerm?

  8.  

    Leit at man ikke blir fornøyd med en få dyr telefon, men oppfatningen min er at når man kjøper seg en iPhone, så kjøper man ser forutsigbarhet. Jeg synes telefonen er latterlig dyr, men jeg ønsket meg iOS som gjør at arbeidsdagen om flyter bedre, større skjerm og det beste kameraet. Jeg er veldig fornøyd.

    Nettopp derfor jeg valgte å kjøpe min. Jeg klarte å knuse min 7er (som nå er reparert og går til min samboer), valgte dermed å gå for en S8+, for å se hva Android leieren hadde å by på.

     

    Det tok ikke mer enn to uker før jeg kvittet meg med Samsungen, for å kjøpe en iPhone X. Jeg vet at man kan forvente både god kvalitet og en godt optimalisert telefon når man kjøper Apple produkter, jeg er storfornøyd med tieren. Alt bare... fungerer.

    Jeg gjorde det samme som deg. Kjøpte Note8, men oppdaget bare på en par dager hvor stor forskjellen faktisk er opp til iPhone. Leverte den tilbake og kjøpte iPhone X. Strålende fornøyd med min så langt.

     

    Ikke alltid så mye som skjer mellom iPhone generasjoner, men det kan være fordi iOS faktisk lar seg oppgradere. Det er noe man kan se langt etter hos de andre og derfor føles det kanskje som en litt større oppgradering når man får et hopp i os versjon mellom hver telefon.

  9. Kort rapport om spigen sitt deksel til IPhone X. Jeg kjøpte en blank utgave og den sitter som støpt på telefonen. Beskyttelsen virker også veldig bra siden den har litt tykkelse. Får selvfølgelig telefonen til å kjennes større ut, men det plager meg ikke.

     

    Et lite minus er at den kanskje stikker litt vel langt ut forran og på kantene slikt at noen sveipe bevegelser og trykk helt ute langs kanten blir forstyrret av at fingeren går i dekselet. Ingen stor sak, men det er vel noe man må ofre for å få god beskyttelse. Har ikke montert skjerm beskyttelsen enda, men ser for meg at det ikke utgjør store forskjellen.

  10. Fælt som dere henger dere opp i frakten da :p Det er bare en av mange ting som drar opp prisen. Man kan si at mye er småpenger, men har man nok småpenger så blir det store penger til slutt :p

     

    Poenget er bare at rene delenostnader forteller svært lite. Det er ikke mange private foretak som selger noe som helst uten påslag. Det være seg påslag på utvikling/software, deler, produkt osv.

     

    Enkelte firma importerer å selger videre til sluttbruker uten å engang åpne produktet de selger og vet dere hva? De tar faktisk betalt for å gjøre det. Uhørt!

  11. Inneholdet i iP X er verdt $370 sies det.

    Hva tenker dere om detv

    Egentlig ikke så veldig mye siden jeg vet at det koster å holde på med utvikling, software, markedsføring osv osv. Du ville blitt overrasket over hvor mange firma som kjøper inn en vare til X pris og selger ut igjen til X+Y uten å engang gjøre noe med varen eller tilføre noe som helst :D

    • Liker 2
  12. Det er ihvertfall slik med bil. Tesla justerer ned maks ladeeffekt fra supercharger på de bilene som har blitt ladet mye med høy effekt.

     

    Litt i praralell til bilen min så lader jeg den opp til 80% og ut til 50% til hverdagsbruk. Der kan jeg stille når den skal stoppe å lade fordi at man forlenger levetiden på cellene ved å ikke ligge med høy sov (state of charge) på pakken. Finst det slapper som kan gjøre lignende med telefonen? Hadde vært digg å kunne stoppe lading på 80% på telefonen også og heller ha ladeplater litt rundtomkring for å forlenge levetiden.

  13. For en telefon! Dhl rotet litt og sendte min videre med et eksternt firma, men var heldigvis folk på lageret der i kveld så fikk hentet den ut.

     

    Nydelig telefon, men jeg er litt skuffet over skjermen. Størrelsen er jo helt perfekt, men hele skjermen har litt Samsung preg over seg (var samme med note8 som jeg hadde i noen dager). Synst farger og slikt var mye bedre på 6S+ som jeg gikk i fra. Godt mulig det er tilvenning som må til og at det er denne som faktisk har korrekte farger. Hadde vel ikke true tone på den gamle. Også litt irriterende at man ikke kan sveipe opp på svart skjerm, men må vekke den med et trykk først på skjerm/knapp.

     

    Er det mulig å få Always on display på denne siden det er oled?

  14.  

    Jævlig irriterende når man har refresha fra 9:01 men sida kom ikke opp før 9:10

    Samme her :/

    Bestiller alltid iPhone via apple.no, men har ALDRI fått bestilt ved forhåndssalg kl 09:01 og dermed fått tidlig levering. -Det drøyer som regel flere minutter over for meg (samme i Apple Store appen), og dermed blir det leveringstid på flere uker i alle tilfeller.

    Noen som har noen formening om hvorfor dette skjer med noen?

    Samma her. Refreshet app og web side siden 08:59, men kom ikke inn før 09:10 og fikk levering 13-20.nov. Ikke krise, men irriterende å høre nå at det faktisk fungerte for noen 09.01 som annonsert.

  15. Thinfoil hat her, men jeg og en kompiss skulle på kino. Vet ikke hvorfor, men diskusjon penset inn på lastesikring i bilen og belte osv, når jeg åpner mobilen igjen og får opp reklame på Facebook så er det noe bruk belte kampanje fra statens vegvesen der.

     

    Dette var litt for tilfeldig siden jeg ikke kan huske å sett denne før.. Nå leter man etter logiske forklaringer på det meste så godt mulig dette faktisk var tilfeldig, men kan det tenkes at dersom en app som Facebook har mikrofoninngang så ligger den å lytter selv når app ikke kjøres?

  16. Jeg har tenkt slik på lagringen på mine siste telefoner og gått for minste størrelse. Med iCloud sin sømløse håndtering av komprimering og sync så fungere det igrunnen greit. Eneste gangene det butter er når det kommer en software oppdatering og det er knapt om plassen..

     

    Tenker egentlig at størrelsen er litt personlig. Filmer man mye og har et drøss med store apper så er det ikke langt man kommer med 64gig uten å synce til cloud hele tiden..

×
×
  • Opprett ny...