Gå til innhold

Bengen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bengen

  1. " Situasjonen eskalerte tirsdag og etter dette valgte styret og ledelse å avslutte vårt samarbeid.

    "

     

    Hmm... Sist jeg sjekket forlot spillerne laget fordi vi stilte ETT krav til "organisasjonen" som ikke ble oppfylt. Og bengen, hva vet du om vår oppførsel? Add meg på steam så skal jeg med glede sende deg noen chatlogs :-)

     

    Vettu hva. Jeg er helt ærlig ikke interessert i hva slags chatlogs du vil vise meg. Jørgen er en voksen kar, og om han gjør det klart i en pressemelding at laget blir kicka grunnet dårlig oppførsel så stoler jeg på det. I tillegg til at jeg har sett noen logger tidligere. Det er helt uinteressant.

     

    Husk at det er flere organisasjoner som biter i seg hvilke navn og nicks som oppfører seg slik nå, og jeg tenker at det er en faktor som spiller inn når en ny sesong nærmer seg.

     

    Jeg ville aldri satset på fem syke spillere som spredde eder og galle. Det håper jeg ingen andre klubber i de øverste divisjonene gjør heller.

    • Liker 1
  2. Det flotte med dette er at det ikke betyr en dritt hvor god/talentfull du er. Om du ikke klarer å oppføre deg, slenger usaklighet og viser null respekt til lederne dine så fortjener du ikke å representere klubben/organisasjonen.

     

    Ikke mye ulikt andre sporter. Håper dette viser andre lag at man skal vise respekt ovenfor både konkurrenter, ledere og fanbase. Hvis ikke kan man ende opp med å starte i 3-6 divisjon. Ikke akkurat bra for spillernes individuelle utvikling.

    • Liker 5
×
×
  • Opprett ny...