Gå til innhold

Exorchist

Medlemmer
  • Innlegg

    200
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exorchist

  1. Vennlige tips? Ja, dere virker VEEEELDIG vennlig innstilt, hele gjengen, har jo fått FORFERDELIG mange poster som omhandler problemstillinga.

     

    Nei, jeg har ikke sendt en mail, og a jeg har sjekker FAQ. Og ja jeg har søkt på google, og nei dette ga meg ikke noe resultat, og ja jeg har prøvd med andre kred kort, og nei dette gikk ikke.

  2. Jeg får ikke registrert meg. Credit Card declined sier det... Enda jeg VET at kortet ikke er tomt eller sperra. Hva gjorde dere for å omgå dette problemet? Hva skrev dere på "county", og hvordan satte dere opp postnummeret (det er to ruter med en bindrestrek i mellom, amerikansk format). Er jo HELT teit at spillet selges i Norge, men ikke kan brukes av folk som bor utenfor statene??? Takker for all hjelp!

     

     

    Simen

  3. Ja, jeg kommer til dit den skal godkjenne mitt kredittkort, men får "declined" på alle 3 korta. Alle 3 korta har penger, er gyldige, og samtlige har jeg kunnen kjøpt ting med over nettet. Dette betyr at jeg ikke en gang får installert Final Fantasy XI, for det må gjøres ETTER at PLAYONLINE er i orden. Dette er faen meg tull. Norge var ikke engang på lista over land. Square skuffer meg STORT! Hvis ingen av dere har en løsning på dette, skal jeg ha hver ENESTE krone tilbake, for dette er for dumt ass!!!

     

     

    Simen

  4. Testene viser at noen få spill (f.eks.) Doom3 yter bedre på A64 en AthlonXP på samme rating. Men dette er ikke gjennomgående. Etter å ha browsa gjennom en del tester, ser jeg at A643200 får litt dask av XP3200 på en god del spill / progs pga klokkehastighet. Har sammenligna min XP3000 med A64 scores, og det er bare i Doom3 + et par andre spill at jeg ikke slår den..

     

     

    Simen

  5. Btw: hva er pes med FOR MYE pasta på da? Jeg mener; når du fester ribbe fast til sokkelen, vil jo laget som ligger der bli tynnet ut til det er på størrelsen med skiktet som er i mellom cpu og ribbe. Jeg har vaffal bare tatt et par dråper midt på core, og skvisa ribba oppå der.

    Når jeg tar av ribba: PERFEKT resultat! Tynt, fint, jevnt lag med Artic Silver :)

     

     

    Simen

  6. Herregud! Statisk elektrisitet ved å gni litt papir på core?

     

    Vet du hvordan statisk elektrisitet fungerer? Jeg har satt sammen pc'en min på vegg-til-vegg teppe uten at en diode røk.

     

    Slutt å lure gutten trill rundt! Med mindre han gnisser en ballong på magen og huet, og så toucher en åpen krets på utstyret, er det ikke store greia. Statisk elektrisitet er blitt SÅÅÅ overhypa og syndebukk. Du merker om noe blir fucka av statisk elektrisitet, vi snakker 10-20-30000 volt her folkens. Det KJENNER du faen meg. Jeg har jobba i teppebutikk, mye erfaring derfra. (Tepperuller folkens??)

     

     

    Simen

  7. Hei!

     

    Har en XP3000@200MHz FSB som kjører på et MSI KT880 DELTA-FSR. Det som er greia er at denne cpu'en blir MØKKVARM :thumbdown: , og crasher i noen spill/progs (f.eks. SuperPI på for store blokker eller Star Wars: Knights Of The Old Republic når det skifter mellom 2 scener..).

     

    Jeg har nå bestemt meg for å legge litt penger i en XP-M prossessor som kan klokkes opp til lik eller tilnærmet lik hastighet for å slippe ustabiliteten. Jeg har en SILENT BREEZE III kjøler modda med en LITT bedre vifte ;)

     

    Kan jeg få noen forslag på hvilken av M-prossessorene jeg burde gå for, og hvor langt jeg bør kunne dra disse? Klarer jeg ca 2,2GHz på 133FSB (er det ikke 133/266 XP-M kjører på?) med en slik proc, så jeg får den samme ytelsen jeg har nå? Vil ikke "nedgradere" systemet mitt :)

     

    Takker på forhånd for alle svar, og håper dette blir en fin og informativ tråd :)

     

     

    Mvh Simen

  8. Jeg kan ikke klokke min prossessor i det hele tatt. Selv en 5MHz økning på FSB'en gir meg et ustabilt system over tid. Noen er gode til klokking, andre ikke. Men husk at når du overklokker FSB, går dette også utover AGP- og PCI-bussen, dvs. at de også blir overklokket.

     

     

    Simen

×
×
  • Opprett ny...