Gå til innhold

mahad

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mahad

  1. Jeg tok dette faget som privatist, da jeg valgte å skifte fra realfag til samfunnsfag (hadde nemlig ent2, og med ent1 fikk jeg den andre fordypningen jeg trengte).

     

    Startet med å lese tre dager før eksamen (satt 10t timer hver dag). Skrev ca 8000 ord i notater, samtidig som at jeg lese gjennom hele boka. Jeg snakka også litt mer min faglærer i Entrepenørskap og bedriftsutvikling 2 om muntlig eksamen.

     

    På eksamen fikk jeg tre oppgaver med 30 minutter uten hjelpemidler. Disse var forretningsform (anbefal), generelt om forretningsplan og forklar et likviditetsbudskjett (det stod vel "forklar hva dette er"). Jeg prata vel i 5 minutter om hver, og fikk et par oppfølgingsspørsmål. Fikk karakteren 6. Et kjempe lett fag på muntlig-praktisk eksamen.

    Hei! Hvordan rakk du å lære deg alt med økonomi på den tiden? Har du noen tips? Syntes det er veldig risky å komme på eksamen uten å vite så mye om sånt. Syntes også det er ganske vanskelig...

  2. Hei!

    Jeg har meldt meg opp til privatisteksamen i Entreprenørskap og Bedriftsutvikling 1. Jeg har eksamen nå på tirsdag 6. mai 2014 og lurte på om det er noen som har vært igjennom dette som kunne hjelpe og gi litt tips.

     

    Jeg lurte også på om det er sjanser for at jeg må fylle ut regnskap eller budsjet? Hvor mye har det blitt lagt vekt på av økonomi delen, og hva er de vanligste problemstillingene?

     

    Tusen takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...