Gå til innhold

Mann288

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mann288

  1. Hei! Jeg bare lurte på om det er noen her som kan gi meg noen råd angående aldersforskjell i kjæresteforhold. Jeg er 28 år gammel og har begynt å snakke en del med en jente som er 22 år. Jeg liker hun og det virker som hun liker meg også. Hun vet ikke hvor gammel jeg er. Jeg bare lurer på om det er stor aldersforskjell og om hun vil syns det er stor aldersforskjell? Håper noen her har noen råd.

  2.  

    Jeg har sittet i fengsel i mange år og vært mye borti politiet. Det har gått tre månende, det er kun trusler som er anmeldt (fra en tidligere kjæreste) og det er ord mot ord. Ut i fra det jeg leste så er jeg ganske sikker på at denne saken vil bli henlagt så sant du ikke har kriminelt rulleblad fra før noe jeg tror du ikke har siden du stilte det spørsmålet her. Har du derimot kriminelt rulleblad er saken annerledes, men det er likevel stor sannsynlighet for at denne saken blir henlagt uansett.

    Ja ord mot ord. Og en eks som har brutt har anmeldt meg for det samme før for så å bryte besøksforbud som var rettet mot meg men allikevel gikk begge veier. Krangle og lyve for så å utnytte meg for sex og så anmelde meg på nytt. Jeg regner med at politiet ikke akkurat vil ha meg i fengsel etter at han selv har brutt et forbud mot å kontakte meg for så å krangle og utnytte meg for sex og så anmelde meg på nytt? Jeg synes det er merkelig dersom jeg blir dømt for det. Og se burde gripe fatt i det med en gang dersom de mente jeg var en trussel. For trussel det er jeg ikke. Jeg er snill. Og for snill. Men de snilleste kan også komme i trøbbel og havne dårlig i det blant annet i fengsel. Det vet jeg. Takk for råd. Gi meg gjerne flere råd om du vet noe om hvor lang tid politiet bruker og om jeg får beskjed om de tar det til domstol via brev eller telefon? Men jeg blir sjokket om de gjør. Og det vil nok alle bli utifra hans innspill i situasjonene.

     

    Anonymous poster hash: 589b5...3be

     

    Hvis politiet bestemmer seg for å henlegge saken får du brev i posten om at saken er henlagt. Dersom de bestemmer seg for å ta saken til domstolen vil du mest sannsynlig få brev i posten, men jeg tror ikke du skal bekymre deg. Ut i fra hva du skriver så er jeg 99% sikker på at denne saken vil bli henlagt slik at det ikke får noen konsekvenser for deg :). Bare slapp av, men politet kan mange ganger bruke lang tid på å behandle saker. 

    • Liker 1
  3. Jeg har sittet i fengsel i mange år og vært mye borti politiet. Det har gått tre månende, det er kun trusler som er anmeldt (fra en tidligere kjæreste) og det er ord mot ord. Ut i fra det jeg leste så er jeg ganske sikker på at denne saken vil bli henlagt så sant du ikke har kriminelt rulleblad fra før noe jeg tror du ikke har siden du stilte det spørsmålet her. Har du derimot kriminelt rulleblad er saken annerledes, men det er likevel stor sannsynlighet for at denne saken blir henlagt uansett.

    • Liker 1
  4. Jeg starter denne tråden fordi jeg begynner å bli frustrert. Jeg har problemer med å skaffe en dame som jeg kan ha et forhold til. Jeg tror ikke det har noen sammenheng med hvordan jeg ser ut, men kanskje hvordan jeg oppfører meg, jeg vet ikke helt. Når jeg er på butikken å sånn så spør jeg ofte damer om jeg kan få nummeret demmes ofte sier de nei, men noen ganger sier de ja. Kan noen her gi meg noen råd som forteller meg hvordan jeg skal skaffe en dame. Jeg er 29 år og er en person som ikke er så mye på byen og arrangementer og sånn. Har så klart hatt sex med damer før. Nå om dagen vil jeg helst bare finne en jente som jeg kan ha sex med, men de fleste jeg tar kontakt med har type.

×
×
  • Opprett ny...