Gå til innhold

extrad

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av extrad

  1.  

    Riper S8 lett? Jeg har S7 edge, med Samsung View flipcover, og fikk riper spesielt under vinduet på denne. Nå er glasset dessverre blitt knust med ivrig valp og husky i hus, så nå har jeg bestilt S8 med Copter displayfilm. Er det brukende? Samboeren kjøpte S7 Edge litt etter meg, og har ikke brukt cover eller displayfilm, og den ser helt fin ut.  :hmm:

     

    Edit: Skal sies at ripene kom raskt selv med svært pen bruk.

     

    Det er mye mulig ripene kom pga dekselet. Med mindre jeg blander med S6 nå, så var det S7 og ett/flere av de originale flip coverene som ripet opp skjermene. (Mener at det var S7 altså..) Og de skjermene ble byttet kostnadsfritt (gikk på garanti). 

     

    Generelt sett blir telefoner sjeldent ripete. Hvert fall slik at man merker det i daglig bruk. Alle skjermer får de vanlige bruksskadene etter en stund. Altså, at man kan se at skjermen er litt småripete i sterkt lys/sollys når man holder den i en spesiell vinkel.. 

     

    Glasset som beskytter skjermen tåler mye når det kommer til riper. I de fleste tilfeller knuser eller sprekker glasset. Det er hvert fall min erfaring fra mobilbransjen.

     

    Selv bruker jeg aldri skjermbeskyttelse. 

     

     

    Ja, jeg tror også det skyldes flipcoveret, og forklarer hvorfor mobilen som ikke har brukt noen form for beskyttelse ser strøken ut, mens min så ut som den var heftig brukt i to år. Undersøkte, og det gjaldt visst S6/S6 edge. Kan vel ikke klage nå som glasset er knust. 

     

    Kjenner jeg blir litt i tvil om å bruke flipcover til S8'en da, men telefonen er såpass glatt at noe må jeg ha. :p 

  2. Riper S8 lett? Jeg har S7 edge, med Samsung View flipcover, og fikk riper spesielt under vinduet på denne. Nå er glasset dessverre blitt knust med ivrig valp og husky i hus, så nå har jeg bestilt S8 med Copter displayfilm. Er det brukende? Samboeren kjøpte S7 Edge litt etter meg, og har ikke brukt cover eller displayfilm, og den ser helt fin ut.  :hmm:

     

    Edit: Skal sies at ripene kom raskt selv med svært pen bruk.

  3.  

    Noen andre som har opplevd at telefonen har klart å komme seg unna tastelåsen i lomma? Har på tap to wake. Har ikke opplevd slik siden jeg hadde telefon med knapper på istedenfor touch-skjerm.

    Ja, det der skjer med meg også.

     

    Latterlig å filme i 4k, tar ikke lenge før den er overopphetet.

     

     

    Jo, men det vil ikke reparere feilene som fulgte med telefonen.

    Fikk en telefon bygd i uke 17. og fikk den med latterlig mange feil.

     

    Hvor kan jeg se hvilken uke min er produsert i?

     

    Vekten på telefonen er så skjeiv, uansett hvor jeg putter den så hopper den på gulvet :p

     

    Har brukt den i 2 uker tror jeg.

     

     

    i minnekort-luken finner du en liten "lapp" der det står batch. 14w17 f.eks. 17 er da ukenummer.

  4. Kan du ikke bare bestille ny skjerm selv og montere den?

    Koster deg rundt 300 kroner for ny skjerm.

     

    Anyways, Må jeg tulle rundt med innstillinger for å få tilbake menyen på skjermen?

    Har fullscreenmode 100% av tiden, uansett hva jeg gjør.

     

    Slik at jeg må sveipe ned på toppen av skjermen for å få opp menyen, også gå tilbake f.eks

    Kjører Cyanogenmod.

     

    Also: Det ene lokket mitt vil ikke holde seg igjen, men det ser helt rett ut, flere som har problemer med det?

     

    Tar 2 minutter så hopper den ut av seg selv.

     

    Det er da det lokket som simkort og ladekabelen er ved.

     

    Jo, men det vil ikke reparere feilene som fulgte med telefonen.

    Fikk en telefon bygd i uke 17. og fikk den med latterlig mange feil.

  5. Kjedelige nyheter, og enig i at det var ekstremt stiv pris!

    Du kan jo undersøke med andre aktører, som f.eks. http://www.doktormobil.no/ ?

     

    Blir å klage først, for det blir helt uaktuelt å betale så mye for rep. Det fulgte med mye feil på telefonen, feilene ble klagd inn, og telefonen skulle sendes inn etter Sony fant problemet med samtalelyden. LCD var ikke knust i det hele tatt. Det var et hakk i glasset som knapt var synlig.

     

    Får nesten lyst til å slenge alt av Sony-produkter rett i søpla nå.

  6. Har også det samme som dere nevner over. Kjenner jeg blir irritert.

     

    Har hatt problemer med en Vaio jeg kjøpte direkte fra Sony. Opplevde ingen problemer med kundeservicen da, men InfoCare var direkte håpløse. Måtte bytte harddisk, men de byttet ut hovedkortet ut med et dårligere et. Når jeg måtte levere pcen inn igjen brukte dem 3 måneder på å fikse det. Ble mange mailer og telefoner til Sony da.

  7. 14w17 har jeg. Gap og tvilsom samtalekvalitet. Har du link Chriselv?

     

     

    Det med at glasset sprekker slik, kan rett og slett være fordi det blir høy varme enkelte steder og, slik at metall og andre deler glasset sitter i beveger seg.

     

    Men, kjenner jeg Sony, så er det nok ikke mange som får det på noe garanti.....

    Nei sikkert ikke! Samme for meg, jeg er villig å investere masse tid og ressurser for ''å ha rett'' hvis det blir et problem...

     

    Og ja, det er helt sikkert pga det, deltaservice mener selvfølgelig jeg har mistet en plettfri mobiltelefon i bakken! Det er ikke lov å lese seg opp på det man jobber med lenger skjønner du! Det er viktig å kunne minst mulig om produktene i jobben din :)

     

    Klag på facebooksiden, og press på.

  8.  

     

     

    Kommer nok aldri til å finne den perfekte mobilen :-( Skal det være så fordømt vanskelig å lage ting ordentlig?

    Du sier noe der. Hadde telefonen hatt ok samtalelyd så hadde den vært perfekt for mitt bruk. Håper Sony får løst problemet. Litt kjipt å ha ventet spent så lenge på en telefon, og så duger den ikke til det den er ment for. For meg var One X perfekt inntil den dagen WiFi-antennen og kameraet ble ubrukelig.

    Er ikke alle som har dårlig samtalekvalitet. Min har veldig bra, bedre enn S4 jeg hadde før og kanskje litt bedre enn Z1 Compact som jeg bruker som jobb tlf.. Har heller ikke hatt noen samtalebrudd (som jeg hadde litt problemer med på Z1 Compact før oppdateringa til 4.4).

     

    Eneste jeg har å klage på er at Walkman softwaren ikke greier gapless avspilling og at ringevolumet kunne vært litt høyere. Begge disse kan fikses med oppdateringer (ihvertfall den første).

     

    Må legge til at Z2 har veldig bra batteri sammenlignet med andre smartelefoner jeg har vært borti. Har nå holdt i 6 dager og 14 timer og har fortsatt 32 % igjen. :omg:

     

    Totalt sett veldig godt fornøyd med både Z2 og Z1 Compact. :w00t:

     

    6 dager? Hvordan i huleste får du det til? Min har holdt 2 døgn og 13 timer på det meste.

     

    Samtalekvaliteten her ble plutselig helt fin i dag. All skurring og susing er borte og mistet ingen ord heller.

  9. Jeg måtte bytte SIM-kort for å få 4G støtte.

     

    Har ikke hatt problemer med mobilnettet etter det, men med Wifi. Plutselig ville ikke min Z2 koble seg til hjemmenettverket lenger. Får bare en beskjed om autentiseringsproblem når den prøver koble til (og ja, har sjekka at passordet er rett flere ganger! :tease: ). Andre nettverk fungerer fint, så tenkte det var noe med nettet mitt. Men har mange andre enheter som kobler seg på uten problemer. Leste noe om at enkelte enheter kan ta samme IP-adresse og at det da blir krøll. Så resatte routern, men det hjalp ikke...

    Problemet startet omtrent rett etter forrige systemoppdatering.

    Noen som har peiling?

     

    Kan være modemet ditt som nekter tilgang. Jeg byttet ut mitt for en stund siden til fordel for et som støtter 5GHz. Større crap har jeg ikke vært bort i. Den nektet først alle telefonene og nettbrettene tilgang. Endret i innstllingene at modemet skulle godta alt, og det endte med at en og en telefon ble stengt ute av i gangen.

  10. Sliter med å få opp 4G. Funksjonen er aktivert, men eneste som kommer opp er H+ o.l... Prøvd i flere storbyer. Fungerer det slik eller er det noe jeg gjør feil?

    Har du 4g-simkort? Hvis du har det, så gå inn på telefon for å ringe. Skriv inn *#*#4636#*#* -> Velg nettverk i rullegardinen. Om det ikke funker så lurer jeg på hvilken operatør og abonnenent du har.

  11. Kommer nok aldri til å finne den perfekte mobilen :-( Skal det være så fordømt vanskelig å lage ting ordentlig?

    Du sier noe der. Hadde telefonen hatt ok samtalelyd så hadde den vært perfekt for mitt bruk. Håper Sony får løst problemet. Litt kjipt å ha ventet spent så lenge på en telefon, og så duger den ikke til det den er ment for. For meg var One X perfekt inntil den dagen WiFi-antennen og kameraet ble ubrukelig.

  12. Å der kom 4.4.2 OTA, hvor lenge var det forsinket i forhold til dere som sjekker igjenom pc?

    Må si at jeg ser minimal forskjell, de har virkelig skjult 4.4 utseende godt i Sony tema sitt, gjerne like greit, syntes den "flate" looken til IOS 7 og 4.4 er noe kjedelig uansett.

    Har ikke sjekket gjennom PC, må vel gjøre det. Har ikke fått oppdateringen enda.

×
×
  • Opprett ny...