Gå til innhold

Klarnaskundeservice

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Klarnaskundeservice

  1. Sexylubb1 skrev (7 minutter siden):

    Det er to kortkjøpalternativer nå. En med og en uten logo. 

    En forskjell mellom de to alternativen er at hvis du velger det med logon på så kan du velge når pengene skal bli trukket, om to dager, akkurat nå eller hvis du vil gjøre en manuell bankoverføring av pengene.  Mens den uten logon er en direktbetalning og da blir pengene trukket med en gang.  

     

    Men jeg skjønner hva du mener og hvorfor du blir forvirret, sender det videre! 

    /Eileen

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. plankeby skrev (16 timer siden):

    Artig at noen fra Klarna kommentarer her, men svaret var skivebom. Som andre sier også, det negative med at et lånehai selskap skal samle inn persondata og vaner hos de som ikke ønsker å ha med slike selskap å gjøre. Særlig når man har flere valg ved betaling og velger det som er helt uten Klarnalogo og ser ut til å være vanlig Visabetaling, så er det søren meg Klarna det også.

    Jeg får sende mail til Klarna av og til om å slette persondata.

    Hei! Noen butikker benytter seg kun av Klarna som betalingsmåte, hvis du går lengst ned på en nettside du skal kjøpe fra så pleier de ha informasjon om hvilke forskjellige betalingsmåter butikken bruker seg av.  Letsdeal er et eksempel av nettside som kun bruker Klarna.  :) 

    / Eileen

  3. plankeby skrev (På 15.2.2020 den 20.06):

    At noen netthandelsteder krever at man må gi masse opplysninger til lånegiganten Klarna, selv når man skal betale for en vare der og da med vanlig Visakort.

    Heisann! Med tanke på at vi har vår egen betalingsløsning som en del av våre kunder bruker fullt ut så håndterer vi også kortbetalingen. Da vil du få e-post av oss etter beløpet er trukket og varene har blitt sendt fra butikk. Vi har mulighet for autofyll så du slipper dette. 

    /Odd-André

  4. Takk for svar.

     

    Forresten synes jeg ordlyden i den SMS'en var i overkant likt noe man kan forvente fra en scam.

     

    Bare hyggelig! Fikk du svaret du trengte i denne saken?

     

    Jeg vil også passe på å takke for din tilbakemelding angående ordlyden og jeg vil selvsagt videreformidle ditt synspunkt så vi kan ta med oss dette videre i utviklingen av våre tjenester. Har du noen direkte forslag på formulering i meldingen er du alltid velkommen å sende ditt forslagt til meg direkte på e-posten her over, så skal jeg sørge for at det også videreformidles.

     

    Ha en flott dag videre!

     

    Mvh, Adrian

    • Liker 1
  5. Fikk nettopp denne SMS`en:

     

    De krever signatur for en Klarna.no kontoavtale som må signeres for å unngå purregebyr.  (hallo?)

     

    Jeg har aldri hatt noe med dette selskapet å gjøre.

     

     

     

    attachicon.gifKlarna.no SMS krav om signatur.png

     

     

    Hva er dette?

     

    Må jeg gjøre noe her, eller er det nok å slette?

     

     

    :hmm:

     

    Hei Just2user!

     

    Vi vil veldig gjerne hjelpe deg å finne ut av hva denne SMS'en gjelder. Har du ikke selv handlet er det oftest slik at noen som har handlet har tastet feil mobilnummer ved bestilling. Dette vil vi hjelpe deg å finne ut av nå. Du kan kontakte vår kundeservice på chat, telefon eller e-post via https://www.klarna.com/no/support, eller kontakte meg direkte på [email protected] med dine personopplysninger for videre hjelp. 

    Denne SMS'en sendes ut når vi fortsatt venter på en signert kontoavtale fra deg etter frist for retur. Dette gjelder for førstegangshandel av kjøp på delbetaling eller betalingsutsettelse ettersom vi trenger en bekreftelse på at du godtar kjøpsvilkårene og pristillegg, som etableringsgebyr eller eventuelle renter knyttet til delbetalinger. 

     

    Ha en fin dag så lenge!

     

    Mvh, Adrian

    • Liker 5
  6. Hei! Jeg prøver å kjøpe nytt kamera + objektiv på JapanPhoto, men hver jævla gang jeg har skrevet inn mitt personnummer får jeg bare en feilkode (http://prntscr.com/7m62ln), uten at den forpulte nettsiden sier noe som helst om hvorfor og hva jeg må gjøre for å få dette til å fungere.

     

    Jeg gikk inn på Klarna sin nettside men fant ikke noe særlig nyttig informasjon der heller... Antar at jeg må registrere meg der en eller annen plass, men selvfølgelig sitter det sikkert godt gjemt sånn at ikke folk skal finne det, noe som gjør meg mektig irritert.

     

    Er det noen som har vært borti det før som kanskje kan veilede meg?

     

     
    Hei Priest!
     
    Jeg vil gjerne hjelpe deg å se nærmere på hvorfor dette kjøpet ikke går igjennom, og om det er noe vi kan hjelpe deg med. Vil du sende meg dine opplysninger på [email protected]?
     
    Når du legger et kjøp der du velger Klarna som betalingmetode gjøres en bedømming der vi ser om kreditten kan godkjennes eller ikke. En del av denne bedømmingen er intern informasjon, som tidligere historikk, men også ekstern informasjon som en kredittopplysning. Sistnevnte gjøres kun når vi trenger å hente eller oppdatere informasjonen vi har på deg. Det kan også være andre ting som gjør at dette ikke fungerer, som at vi ikke har funnet informasjon på deg, eller at nettbutikken har en teknisk feil. 
     
    Mvh, Adrian
    • Liker 1
  7. Hei monjanse7!

     

    Dette skal vi absolutt hjelpe deg med å undersøke nærmere. Jeg ser at vedlegget her over ikke har noen giro for betaling, og betalingen skulle dærmed ikke foretas til nettbutikken direkte, og er kun å anse som en ordrespesifikasjon. Generelt sett er det ikke noen problemer at betalingen er utført direkte til Scandinavian Photo. Her trenger betalingen dog søkes opp så den kan føres mot fakturaen. Kontakt meg på [email protected] med KID-nummeret på fakturaen fra oss og ditt navn, så skal jeg sørge for å få utsatt forfallet på denne til saken er løst. 

     

    Du kan så også sende en kvittering på betalingen via e-post direkte til Scandinavian Photo på [email protected], eller i e-post til oss, så vil nettbutikken korrigere din faktura, eller så kontakter vi dem for deg. Kvittering kan være en skjermdump fra din nettbank som viser kontonummeret du har betalt til og fra, beløp som er betalt, betalingsreferanse og dato for betalingen. 
     

    Jeg kommer tilbake til deg med mer informasjon så snart jeg har mottatt din e-post med mer informasjon.

     

    Mvh, Adrian

    • Liker 3
  8. Hei!

     

    Interessant spørsmål du kommer med her, og moro å se at dere interesserer dere av Klarnas betalningsløsninger.

     

    Det er ingen bestemt kredittgrense for kjøp på delbetaling gjennom Klarna. Kredittgrensen for nye kjøp varierer da vi gjør en vurdering ved hvert enkelt kjøp basert på tre ulike faktorer: tidligere fakturahistorikk, beløpet du vil handle for, og en ekstern kredittopplysning.

     

    Er det slik at du prøver å gjennomføre et kjøp på delbetaling som ikke blir godkjent er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss på Klarna kundeservice på telefonnummer 21 01 89 91 så hjelper vi deg selvfølgelig med dette.

     

    Håper dere får en flott dag allesammen!

     

    Mvh, Simen

  9. Hei!

    Så gøy å høre at dere er fornøyde med våre tjenester, og tusen takk for at dere ville dele det!

    Skulle dere ha noen spørsmål eller om det er noe vi kan hjelpe dere med så er dere alle veldig velkomne til å kontakte oss på [email protected]

     

    Ha en fin dag!

     

    Maria, Klarna kunceservice

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...