Gå til innhold

Den Røde Tsar

Medlemmer
  • Innlegg

    833
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Den Røde Tsar

  1. Det er jeg veldig fornøyd med, i og med at det er minste kommandoplassen.

     

    Kor stor er SbBn-KO?

     

    Sjølv er eg med på å sette opp og drifte 2bn-KO, og den er visstnok ganske stor. Tar litt tid å få den opp iallefall.

     

    4x 12.5m^2-telt med aggregat, WAMer, lys og kontorpulter m/strøm. Tre M113-vogner og to lagstelt kobla til, piggtråd rundt sjølve KO, og 2 BVer som og er en del av KO (BCen er mellom dei, bl.a.). I tillegg er troppsko ganske nært forbunde mde BN-KO, som er en BV med lagstelt og sånn mellomgreie på seg.

     

    Så piggtråd rundt heile shoiten igjen.

     

    Tar vel rundt tre timer med ca 15 mann på saken å sette opp

    7919410[/snapback]

     

    Størrelsene på kommandoplassene er vel ikke helt tingen å diskutere på et offentlig forum. Men for å si det slik: Jeg synes SBBN-KO er lite, og det er veldig mye større enn BN2-KO :) Vi har jo f.eks. K2IS-konteinere. Det tar lenger tid å etablere også. Da jeg var i ISTAR-HQ i fjor brukte vi 36 timer kontinuerlig jobbing på første etablering i felt, men reduserte etter hvert til ca. halvparten. SBBN-KO er mindre, og tar dermed kortere tid å etablere, men fortsatt en del lenger tid enn BN2-KO.

    7922133[/snapback]

     

     

    Rigger ikke ISTAR sitt eget ko? Er iallefall det jeg er vant med?

  2. Maskinen gir så godt som ingen tegn når jeg skrur den på på vanlig måte, dvs, den fungerer ikke.

     

    Rød lampe på hk lyser, indikerer at PSU fungerer. Jeg har prøvd å bruke ledningene fra startknappen, feil på knappen er utelukket. Jeg har tatt ut lithium batteri.

     

    Jeg har kjørt igjennom vanlig feilsøking for mitt hk, abit Nf7.

     

    Det eneste jeg merker meg er en høyfrekvent veldig lav summetone fra PC, som det er litt forandring i når jeg kobler sammen ledningene til av/på knappen.

  3. Jeg lider av kronisk beinhinnebetennelse. Det er en mulighet for at jeg har fått fjernet den innen min tid, rekker det ikke før sesjon. Hadde egentlig vært glad om jeg hadde sluppet førstegangstjeneste, men om jeg må så gjør jeg det uten å være bitter av den grunn. Så jeg har ihvertfall sympati med de som ikke vil gå igjennom førstegangstjeneste

    7538898[/snapback]

     

    Hos oss kureres beinhinnebetennelse helst med løping.

  4. Hva med å holde en person våken veldig lenge samtidig som stresser han/hun veldig mye. Tror ikke at det er så mange som hadde takla det så veldig lenge.

    7051353[/snapback]

     

    Det er vel den mest effektive metoden ja, gjerne uten annen føde en vann.

    7054235[/snapback]

     

    Også kjent som militæret.

  5. Jeg vedder 1000 kr på at man merker en klar varmefølelse dersom noen sveiser ryggen på en.

     

    Og det er jo ingen som tilstår noe på grunnlag at du HAR deformert dem, kanskje de tilstår under trusselen, men å "sveise" ryggen til offeret kan da umulig gjøre at han spytter ut etterpå.

  6. Jeg leste en bok som var skrevet av en eller annen CIA fyr en gang, han var veldig på å bruke flere stadier for å bryte ned emnet, først ville han denge og mobbe personen, så bare denge uten å si noe, og så elekrosjokke emnet til viljen ble brutt ned. Bruk av familie uskyldige etc var også knall stod det.

     

    Elektrisitet er fint, siden det ikke påfører vevsskade når styrken er liten nok, men likevel påfører masse smerte.

×
×
  • Opprett ny...