Gå til innhold

MegaMan

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MegaMan

  1. Disse bildene du henviser deg til er bilder fra slutten av august. Ta heller en titt på disse gameplay videoene

    De ble lansert 1. februar som du får et helt annet inntrykk av.

    Så avanore, til neste gang hold deg oppdatert og ikke kom med noe som er lansert for et halvt år siden som sikkert var i første steg av alpha.

  2. Hei.

     

    Ja du vil merke vesentlig forskjell på å bruke coax/optisk isteden for jacks.

    Dette har jeg erfart, men vet ikke hvor stor forskjellen er på et billig pc anlegg.

     

    Vis du skal ha en kort kabel anbefaler jeg deg og kjøpe coax siden den er best på korte avstander , mens optisk egner seg best på litt lengre avstander.

    Forskjellen på coax og optisk er at Coaxen er en elektrisk kabel, mens den optiske fører dataene i form av lys.

     

    Mvh Benny

  3. Hei.

     

    Alt begynte med at min snart 3 år gamle psu streiket og da sendte jeg den inn og fikk en helt ny psu tilsendt.

     

    Det første jeg la merke til når jeg fikk tilsendt den nye psu'en var at innpakningen var ganske så støvete.

    Frustrasjonen kom ganske fort , ikke mer enn 5min etter at jeg hadde slått på pcen steg det masse røyk fra alle maskinens hulromm.

     

    Da fikk jeg som en normal person ville fått, panikk.

    Det første jeg gjorde var og finne frem til Av/på knappen midt i røykens sentrum. Som i seg selv ikke var noen lett oppgave, men tru det eller ei jeg klarte tilslutt å oppnå mitt mål ved å få maskin min avslått.

     

    Etterpå åpnet jeg pcen for å finne dette post-35158-1155344342_thumb.jpg Det ser ut som det er noen form for olje som har dryppet ned fra psu'en.

     

    Neste dag prøvde jeg å starte pcen igjen og den funket som bare det, men etter 1 uke begynte psu'en og lage rare lyder og plutselig fikk jeg ikke noe bilde fra skjermkortet også hadde 2 av 4 usb porter sluttet og funke.

    Når jeg åpnet pcen på nytt fant jeg ut at det var litt veske (tydeligvis fra psu'en) som hadde klart og kommet seg på hovedkortet og skjermkortet.

     

    Det jeg lurer på er hva jeg ska gjøre siden jeg bare har kjøpt psu'en på netshop.no mens resten av de andre delene kommer fra butikker som mpx.no og komplett.no

    Kan jeg da kreve ny pc fra netshop siden dette har krevd en del trøbbel og bortkastet tid for meg, eller må jeg sende e-post til alle de sidene jeg har kjøpt deler fra og forklare meg over hva som har skjedd slik at de kan få tilsendt meg nye deler ?

     

    Mvh Chris Benny

  4. Helt klart pes. Jeg begynte med fifa i helt fra begynnelsen neten 96 og fulgte opp helt til 2000 da jeg synes det begynte å mangle noe. Å litt senere fikk jeg opp øynene for dette underbare spillet (pes). Gamplayen i spillet kan ikke sammenlignes med fifa engang. Det eneste lille minuset jeg har hatt i alle seriene er at det fort kan bli litt lett etter at du har spilt en god stund, men ellers et perfekt spill for de litt mere seriøse gamere. Kan sammenlignes med at fifa er som trackamania et arcade spill mens Pes er som gta et skikkelig simulator spill.

  5. hallo er det abit ic7-max3 du har ? For jeg har akkurat samme problem har hatt hovedkorter i snart ett år nå. Vurderer om jeg ska klage pådet til butikken jeg kjøpte det gjennom. Så vis du ska klage skal du bare sende en mail til der du kjøpte korter om hva som er feil osv så får du sikker byttet hovedkortet

×
×
  • Opprett ny...