Gå til innhold

tartarus90

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tartarus90

  1. Comma Chameleon skrev:

    Er noe rart med shaderen de bruker på bilene eller noe annet. Alt ser så plastikk ut og føler egentlig grafikken har stått en del i ro på en del bilspill. Både Gran Turismo og Forza Motorsport sliter litt med det synes jeg.

    Enig der, forza horizon 5 ser amazing ut i opening/introen. Så faller spillet grafikkmessig etter dette. 🤔
  2. Hvordan kan du si at skt er værre nå enn før? De var være i 2018, men har dere i det hele tatt fulgt med i det sist? Faker spiller bedre enn noen gang, er enig at han hadde en periode tidligere men faker gjør det utrolig bra nå, både på stream og i msi/worlds. Skt har også sikret seg en av verdens beste junglere -clid og de har garantert den beste adc av alle lagene som er med i worlds. (Teddy) . Så føler hele den delen med at de er været nå enn før er veldig feil.

  3. Hallo, folk må få kunne velge selv hva de ønsker, veldig enig at mus og tastatur er en fordel men alle har ett valg hva de vil bruke. Jeg kan også velge å spille med Xbox kontrollen min på pc spill hvis jeg ønsker det selv om det ikke akkurat gir meg en fordel, jeg kan til og med ha ratt og pedal til bilspill, skal de ta fra meg den muligheten også fordi det muligens er en fordel?. Synes det blir for dumt.

    • Liker 3
  4. Coop er veldig morro det. men mmo er ikke no spes morro. Hvis de lager støtte for og spille med 1-3venner så er det stort pluss i boka for min del. Ellers håper jeg virkelig at nye spillet får et stort ansiktsløft grafikk og animasjonsmessig og går litt tilbake til gamle røtter uten simplifisering men det er ren ønskedrøm. Sannsyneligvis vil det blir enda mer nedummet for massene.

     

    Frostbite? xD hehe så får meg noe av animasjonen slik det var i mass effect andromeda da det kom ut.

  5. du bør garantert gå for denne, du får ikke bedre pc for pengene atm. tilbudet er snart over da. 9999kr. 

    https://www.komplett.no/product/11519/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-gtx-1070-edition?offerId=KOMPLETT-310-11519#

    den er satt ned fra 14500 til 9999,- 
     

    Komplett Gamer Premium GTX 1070 Edition GeForce GTX 1070, Core i5-9400F, 16GB, 480GB, Win10 Home

    du kan selvfølgelig konfigurere den, den eneste litt svake komponenten her er cpu (
    prosessor). ville bytta til en i-7.

    denne vil nok holde ditt gamingbehov i mange år fremover:)

  6. Jeg synes man burde kunne spille som man selv vil, hvertfall i singelplayer spill som dette, samt souls universet, men man burde også få achivements eller lignende om man spiller på ett vanskeligere nivå.

     

    Ta Divinity Original sin 2 feks, i normal/easy mode er jo spillet rett og slett kjedelig combate wise men er jo mer eller mindre for de som ikke ønsker å lære/ikke har tid til å spille 50 timer extra i spillet for å spille gjennom det.

     

    Eller ta League of legends, da dette er ett multiplayer spill, personlig har jeg kommet ganske høy elo, og mestringfølelsen sitter der og at det blir mer utfordrende jo flinkere du er, Det er jo dette som gjør at dette er ett spill jeg liker godt. Om jeg kun hadde spilt mot folk i silver/gold elo hadde jeg fort blitt lei.

  7. Vet ikke hva som skuffa meg mest. Dragon Age 2 eller Inquisition.

     

    Vel likte combat i 2eren, føltes mer polert ut. Men likte alle valgene du kunne ta i 1eren. I 3eren fikk du kun velge templar og mage side. Samt om du skal ofre hawk eller ikke. 3`eren mangla mye synes jeg. De hadde pene områder da men alt føltes uferdig ut og tingene du gjorde føltes uviktige ut, samt at det var ubalansert i starten, du kunne soloe spillet på hard ved release med kun 1 spiller. Irriterte meg også at du gikk rundt i en pyjamas lignene greie på skyhold :p men ja kunne gjerne hatt fler valg med specs,stats, og talents. Synes også det ødela mye med at de ga hovedkarakteren en stemme, synes hele spillet ble mye begrenset og føltes kleint ut pga dette

  8. 5/10 kan ikke spille enda på pc, neida gleder meg utrolig til å spille dette når det kommer en pc release:) at ett halveis fps spill får 10/10 på konsoll skjønner jeg ikke, hadde aldri blitt vandt til å skyte med kontroll, og dette er ganske viktig i spill, hvordan man faktisk spiller. Min mening, no offense til de som liker fps på konsoll. Bare sier det at for meg og mange andre gamere føles dette ikke så bra.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...