Gå til innhold

Arcturia

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Arcturia

  1. Ja, Anthem er litt repetetivt.. man er i byen og prater og prater.. får noen oppdrag og hopper i drakten og reiser ut.. rince and repeat.. men det skal sies at jeg ble litt fascinert allikevel.. har veldig sans for hvordan man kontrollerer javelinen man flyr i.. deilig å være så agil og bare hoppe og sveve avsted.. selve følelsen med våpnene er også god... det er en story her og det fortelles mye, men det som er ankepunktet er at ting er så likt.. det kunne vært så mye bedre.. men allikevel er det noe der som fasinerer..

    • Liker 1
  2. 1.Nei folk har virkelig ikke skjønt det. Vi ser jo det på kommentarene her. "Ikke rart de gikk konkurs! De ville jo ikke bestille inn en forsterker til 45.000 til meg så jeg kunne låne den og teste en ukes tid, for så å levere tilbake og la butikken sitte med tapte penger på en brukt demomodel." "Bra de gikk konkurs, de hadde ræva service (fordi man traff en lite kompetent selger i en butikk i landet)

    Nei folk flest har virkelig ingen peiling whatsoever på hvor hardt det er i denne bransjen idag. Skulle man drive bedrift basert på kundens ønsker så må man helst sende pakken gratis rett til ytterdøren, og aller helst med UPS. Det eneste den gjennomsnittlige kunde tenker på er seg selv først, så seg selv og deretter seg selv. Og har man kjøpt et produkt i en butikk så har man selvfølgelig rett til gratis service til evig tid og gratis tillegsprodukter. For har man først lagt igjen noen av sine sårt opptjente kroner i butikk, så er butikken selvsagt i min hele og fulle vold. Det er mentaliteten idag på den gjennomsnittlige kunde. Det kan jeg skrive under på etter mange år i elektronikkbransjen. Men du har rett, ingen må legge igjen pengene noen som helst plass. Men man håper kunder forstår at et salg er en gjensidig avtale mellom to parter og ikke master og slave kontrakt.

     

    2. Nei det er klart det hjelper mye mer å tape hele salget, når kunden ser at man ligger 300kr over konkurrenten og truer med å gå til dem. Helt klart dårlig business å gjøre en deal med kunden så vedkomne bare legger igjen 43.000 istede for 44.500 som er veiledende pris.

     

     

    3. Nå må dere bestemme dere. Folk flest her oppgir manglende mulighet for demolytting og hjemlån av lydprodukter, som grunn til at spaceworld gikk til grunne. Så man trenger altså ingen hjelp eller veiledning når man skal kjøpe komplisert teknisk utstyr til 30.000,-?

     

    Igjen, de aller fleste kundene som kom til elektrobutikken jeg jobbet i, visste minimalt og hadde null research på produktet de ønsket seg. De visste knapt forskjell på apple og android. At en liten gjeng med entusiaster vet godt hva de skal ha, betyr ikke at den resterende 80% av kundemassen vet det. Vet du hvor mye det koster en butikk å bestille inn en Mcintosh til demo på kunderequest? Vet du hvor mange høyttaler/forsterkertyper det finnes der ute som kunder gjerne vil lytte på? Vet du hvor mange kunder som faktisk bestemmer seg for kjøp og hvor mange som bare vil prøve?

     

    4.Ja når kundene vet så lite og er så lite bevisste på når og hvor de handler, så er det nok smartest å legge ned og finne på noe annet. Problemet er at etter nedleggelse av samtlige fysiske elektronikkbutikker i landet, vil fortsatt behovet for disse produktene være skrikende tilstede! Men tror du prisene vil bedre seg for deg som kunde når du ender opp med i fremtiden å måtte bestille hi-fi anlegget ditt via amazon.com og betale 25%moms og postens gebyrer nettopp fordi du aldri gadd å reise ut og støtte lokalbutikken deres? Det er den langsiktige konsekvensen av netthandelen dere forguder. For i norge er det skamdyrt å drive butikk, enten kunde forstår det eller ikke. Da kan man ikke konkurrere.

     

    5. Det har du helt rett i. Hi-fi er desverre ikke det det engang var. Og det er bare trist å se hvordan kunder flest driter i kvalitet bare fordi de ønsker billige, kjappe og enkle løsninger. Den mentaliteten ser vi overallt i dagens unge kunder. Musikk vil de ha gratis fra spotify. Filmer har de selvsagt krav på gratis fra popcorntime. Og selvfølgelig har de krav på å kunne låne dyre produkter med seg hjem i 6mnd for så å angre seg og levere tilbake og få pengene igjen. Dette er mentaliteten til Elkjøp for å lokke til seg kunder. Og med et milliardimperie i ryggen går dette selvsagt fint. For et lite, norsketablert firma, i think not.

     

    DET er realiteten. Så får folk sitte der hjemme i stuene sine og mene de har krav på innkjøpspriser og gratis frakt så mye de vil. Om noen få år er alle lyd, tele og spillbutikkene borte i dette landet. Jeg kan garantere deg at det ikke vil gjøre hverdagen din billigere, bedre og enklere.

     

    Just my two cents.

     

    Disse to siste artiklene var virkelig godt å lese. Tror de fleste er i en boble og bare tenker på seg selv uten å se andre i det hele tatt. Var veldig fint å lese litt fra butikkenes ståsted. Er veldig trist om vi mister nisjebutikkene, selv om dette også er en kjede da.. 

    • Liker 1
  3. Det var alltid stas å dra på Spaceworld i Storgata i Oslo husker jeg.. hadde jo det beste utvalget på spill i kjelleren der.. Etter at Spaceworld sluttet med salg av spill og gradvis gikk over til bare å selge elektronikk så var det ikke så interessant lenger.. foretrakk da heller andre kjeder.. tror det var et feilskjær å kutte ut spill ++ det lokker alltid kunder inn i butikken..

    • Liker 4
  4. Jeg synes ikke kameraet var så ille som artikkelen viser til. Jeg har ventet veldig lenge på dette spillet, helt siden jeg var ferdig med forrige spill i "serien". Hva skjer med Zoe.. er dette slutten? Jeg var med på kickstarter kampanjen og fikk endelig spille igjennom dette i går. Forventningen ble innfridd. Dette spillet har en helt utrolig deilig atmosfere. Det er vakre bilder, nydelig stemning og jeg fikk frysninger flere ganger. Aldri har jeg tatt meg så god tid til å se på alle detaljer.. ingen rush med å finne ut hva jeg må gjøre for å komme videre.. bare nyte.. det er vakkert.. nesten som poesi.. er du ikke kjent med serien fra før så kjøp lengste reisen og drømmefall og spill igjen de før du spiller dette.. bare forhistorien til dette spillet gir deg frysninger og en glede med å kunne fortsette Zoe's liv. Vakkert, Ragnar. Vakkert, Red Thread Games.. tusen takk!

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...