Gå til innhold

Dinex

Medlemmer
  • Innlegg

    165
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dinex

  1. Toeren er helt klart best når det gjelder multiplayer. Eneren er lagt opp sånn at man må spille gjennom spillet alene først for å låse opp alle minispillene. Og endel av spillene har ikke split screen av en eller annen grunn så blir litt unødvendig mye venting når man er flere. Toeren er lagt opp sånn at man kan gjøre alt i multiplayer, og man trenger ikke spille alene gjennom for å låse opp noe.

  2. Excite Truck er 4 timer langt og har blitt omtalt som en tech-demo

    8536769[/snapback]

     

    Excite Truck har jeg brukt litt over 10 timer på så langt, og kommer nok til å bruke en del mer tid på det. Helt klart det mest undervurderte spillet til Wii. Anbefaler alle å ihvertfall prøve det før man forkaster det basert på enkelte anmeldelser.

     

    Ja det er få baner, men er vel ikke ulovlig å spille samme banene flere ganger. Er også rimelig sikker på at du bruker en del mer tid enn 4 timer på å runde spillet på Super Excite, gjøre alle challengene og unlocke alt.

  3. Jeg har spilt Wii og 360 på en Pioneer 50" i omtrent 5 måneder nå og fortsatt ikke opplevd noe tegn til innbrenning. Og det uten å ha gjort noen spesiell innsats for å unngå det. Når det gjelder bilspill og sportspill så har jeg spilt en del Excite Truck og litt PGR3 og Need for Speed: Most Wanted. Også spilt endel PES6 og Madden07. Har og brukt en del tid i menyene og litt på internettkanalen til Wii. Alt dette uten å få noe innbrenning som sagt.

  4. Hvis man trykker seg videre til kilden til Maxconsole så står det noe helt annet der.

     

    "Nintendo-Präsident Satoru Iwata hat sich auf einer Pressekonferenz auch zu Kutaragis Rückzug geäußert. Iwata sagte laut der Nihon Keizai Shimbun, dass Nintendo derzeit keinen Headhunter auf Kutaragi zwecks Job-Vermittlung angesetzt hat. Er hält es grundsätzlich für unwahrscheinlich, dass er Kutaragi einstellen würde."

     

    Iwata sier her at Nintendo IKKE har satt noen headhuntere på Kutaragi, og at det ville være veldig usannsynlig. Dette er bare sløv journalistikk fra maxconsole som vanlig.

  5. Trauma Center er vel et bra eksempel på et spill som hadde lite utviklingskostnader og som har solgt rimelig bra. Red Steel er en annen ekslusiv som har solgt brukbart selv om det er møkk. Så salgstallene til disse ekslusivene kan gjøre at andre utviklere satser mer på Wii-ekslusive spill de og.

  6. Er jo en del utviklere som har flyttet en del ressurser over på Wii etter å ha sett hvor bra den selger nå. Får håpe dette betyr at vi får se flere spill som er lagd for å utnytte konsollen og kontrolleren framover og ikke enda flere porter. Første året blir det nok lite bra tredjepartispill ser det ut som. En del av grunnen til dette er nok at ingen regnet med at den ville gjøre det så bra siden den var etterfølgeren til Gamecube som ikke gjorde det fullt så bra salgsmessig.

     

    Er likevel noen lovende ekslusiver på vei fra tredjepartiutviklere i år syns jeg. No More Heroes f.eks tror jeg kan bli ganske bra.

    8291684[/snapback]

     

    Kan også være at de håper å tjene raske penger på dårlige porter fra ps2?

    8291701[/snapback]

     

    Jeg skriver "Får håpe dette betyr at vi får se flere spill som er lagd for å utnytte konsollen og kontrolleren framover og ikke enda flere porter." Virker det som jeg ikke er klar over at utviklere kommer til å gjøre dette?

  7. Er jo en del utviklere som har flyttet en del ressurser over på Wii etter å ha sett hvor bra den selger nå. Får håpe dette betyr at vi får se flere spill som er lagd for å utnytte konsollen og kontrolleren framover og ikke enda flere porter. Første året blir det nok lite bra tredjepartispill ser det ut som. En del av grunnen til dette er nok at ingen regnet med at den ville gjøre det så bra siden den var etterfølgeren til Gamecube som ikke gjorde det fullt så bra salgsmessig.

     

    Er likevel noen lovende ekslusiver på vei fra tredjepartiutviklere i år syns jeg. No More Heroes f.eks tror jeg kan bli ganske bra.

  8. Bare sånn at jeg har spurt: Det er ikke jeg som har gjort noe galt? Altså jeg får vell byttet den i butikk?

    8213016[/snapback]

     

    Bør nok gå greit å bytte den ja. Uansett om det hadde vært du som gjorde noe galt så er det vel umulig for butikken å bevise dette.

     

    Hvis det er overopphetet GPU som en følge av wiiconnect24 som er problemet bør du kanskje vurdere plasseringen på den neste Wii'en din. Eventuelt skru den helt av når du ikke bruker den. Jeg har ihvertfall min stående i standby med orange lys inne i et lukket TV-bord-skap hele tiden og har ikke opplevd dette problemet, så er ikke lett å si sikkert hva som er feil, eller om det vil gjenta seg om du gjør det samme med din neste Wii.

  9. Som sagt så er det sikkert noen spill som egner seg, men i det store å hele har jeg inntrykk av at majoriteten av spillene kommer til å være av den karakter at de egner seg best som sosiale samlingspunkt i stua. Jeg frykter bare at dette blir et halvveis forsøk på å konkurre med MS og Sony med et tilsvarende produkt. Jeg mener heller de bør konsentrere seg om å gjøre en unik greie ut av sitt online system slik som f.eks den everybody votes saken. Online spørrekonkurranser der du møter folk fra alle deler av verden er en mulighet. Tror Nintendo bør videreføre sin satsning på "casual gaming" og ikke nødvendigvis kjøre etter de andre med en tilsvarende satsning på "tradisjonell" online multiplayer.

    8149411[/snapback]

     

    Det har seg sånn at firma som Nintendo kan drive med flere ting på en gang. De dropper ikke alt annet fordi de utvikler et onlinesystem til konsollen. I dette tilfelle er det tilogmed snakk om tjenester de kjøper av andre. Så disse argumentene om at de ikke bør drive med dette fordi de heller bør satse på andre ting er helt på jordet. Det er faktisk en ganske stor interesse for onlinespilling i en del Wii-spill, og derfor er det nå positivt og bra at Nintendo endelig har begynt å komme igang med dette.

  10. Ser ingen grunn til at de skal begynne å bry seg med online nå. Synes det blir litt i seneste laget hvis det er igang et år etter lansering. Wii selger jo i bøtter og spann uten noen online spilling så de kan heller droppe det og satse på å ha et godt online system klart til lansering av Wii 2.

     

    Har ingen tro på at de kan konkurrere mot PS Home, og jeg er ikke så sikker på om Wii brukerne er de som er spesielt interessert i online spilling. Da ville de ikke ha kjøpt Wii i utgangspunktet. Noen spill vil nok egne seg til online multiplayer, men Wii spillene ser jeg for meg er myntet mer på offline multiplayer.

    8149244[/snapback]

     

    De skal ikke bry seg fordi det ikke har vært noe stort fokus tidligere? Og systemet selger bra så de skal bare drite i å utvikle onlinesystem? Dette var noe av den rareste logikken jeg har sett. Og de trenger da heller ikke konkurrere mot Home for å ha online. Jeg tror det er mange som er interessert i matchmaking osv. i spill som Super Smash Bros og Mario Kart. Så det er nok god grunn til å få utviklet dette onlinesystemet.

  11. Nei, det er der du tar feil. Ja, det er mere begrenset. Du kan ikke prate med de du ikke har på friend lista eller møtt før i ett online spill. Derfor er det limited(BEGRENSET), ergo er det ikke en løgn!

    8139073[/snapback]

     

    Her sier du jo selv at kommunikasjonen ikke er begrenset til vennelista. Og det var det som var den usanne delen av påstanden. Ergo det er løgn.

  12. Ser ingen løgner der. Mer passivt? Ja stemmer vel det. Limited til friendlisten? Ja, men du kan også sende meldinger til andre bare du vet gamertaggen. Hva med resten av folkene?

    8139024[/snapback]

     

    Er det VM i kverulering her eller? Fakta er at man kan enkelt kommunisere med folk som ikke er på vennelista. Det gjør at den påstanden er løgn.

  13. Så du mener det er en fin vitenskapelig metode å gå inn på hjemmesidene til diverse konsollene og søke på ordet "art"? Jeg disset argumentene hans. Greit om han skulle mene det, men tror jeg skulle slite med å finne mer tilbakestående argumenter for å styrke den påstanden. Ellers er jeg fullstendig likegyldig til hva denne personen mener om "kunst". Jeg er veldig fornøyd med grafikken og omgivelsene osv i de fleste Nintendospill. Skjønner ikke hvordan dette skulle være noe mindre "kunst" enn det de andre driver med.

  14. Den beste delen av artikkelen ble jo ikke tatt med her.

     

    Hecker also took Nintendo to task for not taking games seriously enough. "It's not clear to me that Nintendo gives a s*** about games as an art form," he said. To illustrate his point, he searched for references to games as art on all three console manufacturers web sites. While he found numerous such references on both the official PlayStation 3 and Xbox 360 sites, Wii.com had none at all. He then shared quotes from executives at Sony and Microsoft talking about games as a serious artistic medium, and then a quote from a Nintendo executive saying the company only wanted to make "fun" games.

     

    Lurer på hvor lenge han måtte lete for å komme opp med såpass idiotiske argumenter. Av en eller annen grunn syns jeg ikke det er skummelt at denne karen som jeg aldri har hørt om før er negativ til konsollen. Tror faktisk at det ikke vil ha noe som helst å si for fremtiden.

  15. Nå solgte jo ikke 360 akkurat så mange konsoller på like kort tid som Wii...

     

    360 har en ratio på 5-6 spill per maskin solgt. Visstnok langt høyere enn normalt. Wii har 2-3. Og da vet jeg ikke om de teller med Wii sports eller ikke, som jo følger med gratis.

     

    Spillsalget har vært under par i alle regioner. Logisk nok da de fleste nok er fornøyd med wii sports/play og zelda.

     

    Det bestselgende spillet i amerika etter zelda er vel Red Steel som har solgt ca 200K der. Det er ikke all verden med tanke på hvor mange konsoller som er solgt allerede.

    8037968[/snapback]

     

    Igjen kommer du bare med bs. På samme tid i fjor hadde X360 omtrent samme attach ratioen som Wii har akkurat nå. Warioware, Rayman, Super Monkey Ball, Madden 07, Call of Duty3. Det er noen spill som har solgt over 200k enheter. Hvor tar du disse tallene dine fra? Det er ihvertfall ikke fra de offisielle salgstallene.

  16. Greit Wii selger bra. Problemet er at spill salget på maskinen ikke er all verden. Hvert eneste storspill på 360 er jo omtrent garantert million selgere.

     

    I Japan selger bare Wii sports og Wii play. Zelda er ikke i nærheten der engang.

     

    I amerika og sikkert her også, nesten bare Zelda siden Wii sports følger med. Tror mange av de som kjøper Wii ikke er blant de største spill kjøperne akkurat.

     

    PS3 sliter på alle områder. Blir kanskje reddet her i Europa.

    8037486[/snapback]

     

    Dette er jo bare bs. Spillsalget så langt har vært veldig bra. 6,276,000 spill er solgt så langt i USA. Til sammenligning var det solgt 3,591,500 X360-spill på samme tid i fjor. Også i Japan har salget vært veldig bra. Gidder ikke lete fram noen tall. Du får sjekke selv på www.vgcharts.org.

  17. Og som jeg har sagt x antall ganger så har også SONY fortalt i Juni 2006 at de kom til å fjerne chipsettet for å erstatte det med emulator!

    8022756[/snapback]

     

    De har også sagt at de skal ha 100% bakoverkompatibilitet fra dag 1, og virker som det vi får se nå er ganske langt unna det. Hjelper jo heller ikke på at de får en bedre vare til samme prisen i USA og Japan. Folk er irriterte på mangelen av noe vi har blitt lovet. Ikke fordi de hater softwarebaserte emulatorer.

  18. Hehe morsom sang, men det at han i det hele tatt gidder å bruke tid, krefter, penger og ressurser på å lage slik dritt er utrolig, og sier en del om denne personen ;) Vet bare om en person på dette forumet som kunne ha gjort det samme ;)

    7998473[/snapback]

     

    Jeg syns det sier mye mer om deg at du er nødt til å slenge dritt om folk bare fordi de har tatt seg tid til å lage en sang som de har lagt ut på nettet.

×
×
  • Opprett ny...