Gå til innhold

autoing

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av autoing

  1. Hei !

     

    Følgende metode funker for å steame radio gjennom Xbox:

     

    (Tar i dette eksempelet utgangspunkt i linken som shortCut gav deg)

     

    Høyreklikk på linken "MP3 breiband (128 kbps)" under P1 og velg "Save Target AS..."

     

    Under filtype velger du "All Files"

    I filnavnet skrivert du inn navnet på kanalen + ".pls" på slutten

    (Eks på filnavn: "nrk-p1-128.pls")

     

    Last filen til xbox'en vhja et ftp program.

     

    Når du skal starte streamingen går du inn i musikk kategorien i XBMC og åpner filen :)

     

    Lykke til !

  2. Få tak i overgang fra strømtilførsel på HDD til 3 pins viftekontakt. I tillegg plasserer man en zalman spenningsregulator mellom denne og en 70 mm titan vifte.

     

    Du kan bruke en 80 mm vifte men da må det mekkes med dremmel. Jeg fikk ikke viften til å funke når jeg brukte kontakten på HK'et, derfor må man bruke overgang fra HDD støm til 3 pins vifte kontakt.

     

    Dette er etter min mening den mest optimale løsningen når det kjøling av xbox. Hvis en spiller kan en kjøre viften på full hastighet, men hvis en bare ser på film eller hører på musikk kan en køre viften på min. hastighet. Dvs. under 20 dB (ikke hørbart)

     

    ;)

  3. Hvordan kan jeg evt. kopiere filer fra DVD til HDD i XBMC ?

     

    Når jeg velger copy under my files får jeg opp en dialog box som inneholder Select destination directory, men uansett hva jeg trykker på så kommer jeg ikke videre. Eneste muligheten jeg har er å trykke OK i dialog box'en :ermm:

  4. D0 punktet er dekket over med lakk på Crystal Xbox sitt hovedkort (v1.4), dette gjør det vanskelig å bruke loddefri chip. Du kan nok prøve og skrape det vekk, men jeg vil anbefale å lodde ledning fra D0 punktet på undersiden av hovedkortet.

     

    Jeg bestillte selv loddefri chip til min crystal Xbox, men fant ut at det ble for risikabelt å skrape vekk lakk fra et slikt lite punkt. For å gi deg en hvis indikasjon om hvor vanskelig det er så kan jeg si at en spiss synål var for stor til å lage hull gjennom lakken som dekker D0 punktet !!!

  5. Det stemmer at crystal Xbox er v1.4 ! Men en må være obs på at det er gjort en endring. Microsoft har nemlig dekket til D0 punktet på oversiden av hovedkortet på denne "spesialversjonen". En har dermed ikke muligheten for å bruke loddefri chip ettersom en må løsne hele hovedkortet og lodde en ledning fra D0 punktet på undersiden til chip som sitter på oversiden

  6. Hei !

     

    Jeg kan anbefale følgende HDD: Samsung SpinPoint P80 160GB IDE ATA/133 2MB cache 7200RPM. Jeg har denne disken og den fungerer knirkefritt. Nærmest lydløs og den blir ikke særlig varm.

    Når det gjelder chip så valgte jeg Xenium. Denne har eget "operativsystem" som gjør det enkelt å installere og bruke opptil 4 BIOS'er.

  7. Bruker Flash FXP for å overføre filer mellom PC og Xbox. Når jeg overfører så hender det ofte at jeg får error. Skal jeg f.eks legge inn et album så kan det hende at 4-5 sanger ikke blir overført. Hva er grunnen til dette ?

  8. Imaget er skaffet fra en "offisiell" kanal så jeg tror ikke at det er noe tull med det. Allt stemmer helt perfekt bortsett fra at jeg bare får opp 137 GB fordelt på C, E og F disken.

     

    Må jeg kjøre en patch inne på evolution X dashboardet for at de siste 20 GB skal komme opp ?

     

    Når jeg kobler meg opp med Flash FXP så får jeg også opp flere mapper G, X, Y og Z.

     

    Kan det være at de 20 GB ligger på noen av disse ?

     

    Hvorfor vises ikke G, X, Y og Z når jeg er inne på XBMC ?

  9. Hei !

     

    Har nå satt inn ny HDD på 160 GB i Xboxen. Fant et image på internet som jeg brukte. Følgende meny kommer opp:

     

    Rebuild v1.x large HD - *C* 4920

    Rebuild v1.x large HD - *F* 4920

     

    Valgte alternativ 1, men ser at jeg bare får opp 129 GB når jeg kommer inn på evolutionX dashboard. Skulle jeg valgt alt. 2 ?

     

    Til informasjon bruker jeg bios: Xecuter2. 4981.67

×
×
  • Opprett ny...