Gå til innhold

Dr.Phone

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr.Phone

  1. Hei. Jeg har en Dell Inspiron 700m, PM 1.6, 60GBHD, 768 MB RAMog er knallførnøyd. Virker utrolig kompakt og godt bygget. Har aldri sviktet og jeg stresser den en del. Kjøpte den på Ebay via et firma i USA. Snakket med Dell i Norge først og det var ikke bli noen problem med service, garanti og support.

    Savner noen ganger æøå synlig på tastaturet. Noen som vet hvor man får kjøpt tastatur stickers i Norge?

  2. Blir veldig forvirret når jeg høyreklikker på en mappe og velger Egenskaper - Sikkerhet - Avansert. Mulig jeg gjør dette tungvindt og feil men skal prøve å forklare hva jeg egentlig vil. Det blir litt med teskje Jeg har 6 maskiner med XP Pro SP2 i nettverk (arbeidsgruppe, ikke domene) via en HUB/Switch. Jeg ønsker å bruke en av maskinene som en "filserver" der hver av de andre brukerne har personlige mapper. Så la oss si at jeg oppretter 4 mapper, en til Per, Pål, Espen og Askeladden. Så deler jeg disse på nettverket. Nå har jo alle tilgang til disse mappene noe jeg ikke ønsker. Jeg ønsker derimot at kun Per har tilgang til sin personlige mappe og at han får beskjed om å logge seg på med brukernavn og passord når han mapper seg opp. (Koble til som.... skjønner).

    Hvordan gjør jeg dette på enklest mulig måte uten å bruke ftp eller domenekontroller? Jeg ønsker selvfølgelig å ha full kontroll over alle mapper og maskiner

  3. Hei.

    Trist at du opplever dette. Gjør følgende: Send en mail til [email protected], Att: Forberg. Forklar saken din (copy&paste innlegget ditt her) så ordner Deltaservice opp. De er hoved servicepartneren til Elkjøp Norge AS og Samsung HUB (tungverksted) De har anledning til å søke kredit av Samsung for forhandler slik at de kan betale deg tilbake pengene. Forøvrig er feilen du beskriver et sw problem som løses med den siste sw`n til D500

  4. Man blir vant til størrelsen. På vinteren er det greit, men han har jo av naturlige årsaker ferre lommer om sommeren og dermed ikke så mange steder å legge den. Artig telefon, men mangler T9 noe som gjør det tungvindt å svare på mld hvis du er vant til T9

  5. Med eller uten abb? Evnt videreføring? Z600 og T630 (kommer om èn uke) koster begge ganske nøyaktig 3000,- uten abb, dersom du handler på nett.

     

    Du får mye for pengene dersom du kjøper en T610. Billigste uten abb ligger på ca. 2500,- men regner med den synker iallefall 500,- til når T630 kommer for fullt.

  6. FYI: På P900 er det bare størrelsen på minnebrikken som begrenser lengden på

    .mp4 opptak. MAO så kan du ta opp så lenge du vil, dersom du har plass.

     

    Har ikke til nå sett noen tlf som har bedre kamera en Samsung E700, ikke en gang Qtek 2020 eller P900 slår det. V200 har noe raskere flash slik at den i det hele tatt er litt raskere en E700. E700 er forøvrig en veldig bra tlf. Litt sært med Samsung er at de har ubrukelig grensesnitt på IR funksj. Noe som gjør at overføring av bilde og lyd er nesten umulig. Tilgjengeligheten på tilbehør er også begrenset.

    Med E700 får du mye for pengene. Vedr SE: Utrolig på kompabilitet når det gjelder overføring av filer av de fleste slag, entet det er med IR eller kabel. Mye tilbehør er å få. Kameraet på T610 har veldig dårlig hvitbalanse og åpning for lys. Det gjør at det blir veldig dårlige bilder dersom lyset ikke er optimalt. LCD på T610 er vanskelig å lese/se i dagslys. Z600 har forbedret de dårlige funskjonene hos T610.

    Til gjengjeld er den tykk og klumpete. Vanskelig å finne noe som alle liker, man må nesten ta og føle for å finne ut hav man liker.

×
×
  • Opprett ny...