Gå til innhold

Ciron

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ciron

  1. vurderer og få stefaren min til og ta an tur på lefdal i morgen for meg, og kjøpe telefonen.

     

    får bare håpe jeg er en av de heldige som får en som virker :) hvis ikke får jeg bare sende den inn på service, og få den oppdatert :D

    6422931[/snapback]

     

    Hatt min nå ca 1 uke, vil si det er en meget funksjonell telefon.. men virker "billig".. slarkete "sliding-funksjon" og virker en smule dårlig sammensatt.. hvis man ser bort fra dette er telefonen super! Knall skjerm, go lyd på mp3 (bruker Portapro headset), og brukbart kamera.. 3G fungerer meger bra (Y)

  2. Hvilke type minnekort fungere best sammen med 6230i? Ser på f.eks www.komplett.no at de selger to typer mmc kort, en vanlig type og en type beregnet til mobil bruk. Hva er forsjellen på de foskjellige mmc kortene og stemmer rykten om at telefonen kan krasje med noen typer minnekort?

    5372597[/snapback]

     

    Hei!

     

    Jeg har selv Nokia 6230i med 512mb minnkort av typen Kingston RS-MMC(reduced size multimedia card). jeg kjøpte mitt hos Komplett.bo og har ikke på noen måte hatt problemer :) Anbefales på det sterkeste.

  3. :woot: i E700'en har du jo 9mb minne for bilder, utenom dette plass til 1000oppføringer hvor du kan ha opptil flere nummer pr oppføring. 200sms i innboksen. fantastisk ordbok fungerer like bra som nokia sin.

    mms en er vanvittig fin i bruk og så enkel at hvem som helst kan bruke det.

    kamraet er sammen med nokia 6600 sitt i en egen klasse, de råeste er når du tar multi-shot opptill 15 etter hverandre

    denne telefonen er preget av typisk samsung kvalitet

    Et super kjøp, ca 3875 på memonor.no

    annbefales sterkt

×
×
  • Opprett ny...