Gå til innhold

bo0ze

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bo0ze

  1. Var det ikke en TV-kanal i Japan some sendte Lillehammer-OL i 1080p for et kvart århundre siden?

     

    edit. Den første kommentaren under videoen forklarer:

     

    In 1994, Japanese TV station NHK made an HDTV shoot of Lillehammer Olympic games, mainly Figure Skating, Short Track, Speed Skate, Opening and Closing ceremony, Ski Jump and Nordic. In Hamar Ice Rink, they used 4 Sony HDC-500 - 2 million pixels 3-CCD HDTV Camera, and two Sony HDD-1000 - 1 inch open-reel digital video recorder. They experimentally broadcasted 109.5 hours in the MUSE analog HD format via satellite during the Olympic period...

     

    • Liker 1
  2. Fra Akraft.no

     
    AKRAFT vervekampanje Få kr 300,- for hver venn du verver.

    AKRAFT ønsker å belønne deg som verver kunder til oss. Vi gir deg 300 kroner i rabatt på neste faktura for hver kunde du verver. Den kunden som i løpet av ett år verver flest kunder, vil bli kåret til årets AKRAFT-ambassadør. Du vinner ett års gratis forbruk med en av våre «Full Ctrl»-avtaler. Vi vil også kåre en månedlig AKRAFT-ambassadør som vil motta en liten premie fra oss.

    Kunden som blir vervet må legge inn kundenummeret til den som verver i bestillings-skjemaet for at vedkommende skal få utbetalt summen.

    Lykke til med vervingen!

     

     

     

    http://www.akraft.no/produkt-privat?category=Vervekampanje

  3. Jeg skulle gjerne likt å høre hva venstre har å si til det som kommer frem i denne artikkelen. Kan trekke ut blant annet dette:

    Det er verdt å merke seg at det var justisminister Odd Einar Dørum fra Venstre, som i dag profilerer seg som et anti-overvåkings-parti, som la frem disse lovendringene. En annen ting å merke seg er at Dørum i 2002 egentlig ville ha enda mer inngripende terrorlover, men etter en høringsrunde ble terrorlovforslagene dempet.»

     

    TAkk for linken, hernil

     

    Venstre var i maktposisjon og danset etter de internasjonale maktpsykopatenes pipe. Nå som Venstre er i "opposisjon" kan de lokke til seg velgere med populistiske utspill.

     

    Det er på tide å våkne!

     

    "Krigen mot terror" er konstruert og brukes ved behov.

    • Liker 5
  4. Å anta at politikerne ikke vet hva en IP-adresse er, er å avsspore debatten før den kunne starte.

     

    Politkere er verken uvitende eller dumme, de er sylskarpe psykopater som hungrer etter makt. De fleste politikere har et behov for makt, og som andre psykopater, er de villige til å gå over lik for å mette dette behovet.

     

    Sun Tzu (Art of War) skriver mye om bedrag og advarer sterkt mot å undervurdere motstanderen og deres kompetanse. Å undervidere motstanderens evner gjør deg svært utsatt for deres manipulasjon og bedrag.

     

    Etter at politikerpsykopatene har bablet om ansvarlighet og åpenhet til folket, blir de valgt inn. Der slutter deres ansvarlighet ovenfor folket som valgte de inn. Nå som plassen er sikret, øyner psykopaten mer makt og psykopatavskummets ansvarlighet tilhører nå mektigere internasjonale instutisjoner som EU, FN, The Trilateral Commission og andre maktsirkler.

     

    Denne overvåkningen som nå avdekkes, er ikke et amerikansk problem. Dette er internasjonalt. Noen nordmenn har kanskje hørt om DLD,

     

    Glem medias Arbeiderpartiet/Sosialistisk Venstreparti vs. Høyre/Fremskrittspartiet sirkus. Se på medias evne til å ikke stille våre kjære ledere kritiske spørsmål. Journalistene/massemedia er politikernens beste venner.

     

    STEM BLANKT ved neste valg. Vis at du vet hva som foregår og at du ikke vil være en del av det.

    • Liker 3
  5. Jeg er en onskapsfull grisk jævel. Selv om de mest ondskapsfulle og griske bastardene jobber som politikere, finnes det flere. Mange av oss har tid til overs som vi liker å bruke til å skape kvalm.

     

    Jeg skal lage noe drittmusikk på PCn som jeg deretter laster opp på diverse nettsider. Så skal jeg overvåke torrenten, vente på napp og dokumentere norske IP-adresser som laster ned. Turen går så til politiet hvor jeg overlevere bevisene. Så kommer søksmålet. Jeg kommer til å bli riiiiiiik!!!!

  6. Her er det litt feil info ute og går. På windows 8 kan du kjøre alle programmene du kan kjøre på windows 7, dvs du kan laste ned spotify fra nettet og logge på med gratis konto som vanlig. Men det er ikke laget en egen app som finnes i windows store, så for windows RT er ikke spotify tilgjengelig for øyeblikket.

     

    Takk for at du oppklarte det for meg og alle de andre, goystein.

  7. Jeg har tenkt å kjøpe meg nettbrett. Har sett en del på iPad, og jeg tror denne passer perfekt for meg. Den kjører en form for Linux, og det står den er bra for multimedia og webbrowsing. WIFI rekkeveidden er oppgitt til 100 meter, det må jeg si høres veldig bra ut. Liker også at iPaden kan utvides med minnekort og PCMCIA-kort, de fleste "kopibrettene" til Samsung mangler visst denne muligheten?

     

    Det som ikke ser så bra ut er prosessor og minne. Tror kanskje Intel-SA-1110 og 64 SDRAM kan bli litt lite, mulig jeg tar feil..?

     

    Noen som har erfaringer med The Digital iPAD, lansert av LG i 2001? HAHAHA, jeg er morsom!!!!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...