Gå til innhold

Oogheengu-a

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oogheengu-a

  1. Så du har gjort noe dumt og vil at noen andre skal ta regninga, og når det ikke går så plager du dem og truer du med å begå ulovlige handlinger... hjelpes..

     

    Se på det som en relativt billig lærepenge for resten av livet. Kan hende dette sparte deg for større problemer i fremtiden.

    Jeg truer ingen med ulovlige handlinger, det var en hypotetisk fantasi. Det jeg truer dem med er lovlige handlinger. og funker ikke det så skal jeg bare spamme dem og jeg tviler på at det kan være ulovlig

  2. Skulle fått skrevet litt av dette tidligere, men nå er det for sent. Skriver det alikevel "because reasons".

     

    Jeg har fått hevet kjøpet litt over en uke etter angrefristen gikk ut en gang, en annen gang et par dager etter fristen. Jeg sendte en mail med veldig høflig innhold, men dette var GPU som ble veldig varm og dermed var ubrukelig, noe de antagelig visste.

     

    Det kan hende du kan spørre om du kan levere den tilbake mot et lite tap så de kan selge den som demo uten å ta tapet selv, da vil du kunne få mer for den enn hvis du selger privat.

     

    Men som du skriver så har du truet dem og vært en drittsekk så jeg tviler på at de i det hele tatt vil vurdere dette. Det er bedre å miste en dårlig kunde enn å være høflig og imøtekommende mot h*n. Må også nevne at jeg har handlet mye der og alltid sier at hvis de er snille så anbefaler jeg dem alltid videre til andre pga kundeservicen. De forstår godt at jungelekspressen er gull verdt. Kan jo hende at de ikke bryr seg så mye om det lenger da de har oppnådd "kritisk masse".

     

    Jeg pleier å si lykke til når folk har kjipe problemer, men du virker ikke høflig og tilter i vinkel pga din egen dumskap. Eneste jeg kan si er at du får krysse fingrene for at du får lurt en uvitende kjøper på Finn.no .....

    Jeg er ikke uhøfflig på noen måte, jeg har ringt og spørt dem i en hel uke og var utrolig høfflig. men når de svarer som drittsekker, så må de forvente å få en drittsekk tilbake

  3. Jeg vet ikke hva slags awesome kundeservice dere har opplevd fra Komplett men det merket ikke jeg altså. RIngte og spørte veldig pent, fikk snakket med ei som ikke skjønte bæra av hva jeg snakket om. Ble frustrert og sendte en MAIL på chat til dem. De kunne ikke gjøre noe, gadd i svare meg ordentlig.

    Nå er jeg utrolig forbanna. Jeg har sendt samme mailen til alle epost adressene dems i alle avdelinger og sagt jeg skal spamme dem helt til dem opphever denne avtalen.

    Jeg kommer til å plage dem uansett om de gjør det eller ikke.

    F**n altså.. møkka folk

  4. Sånn kjapt svar til en langt oppe i tråden her som mente at 15 000 ikke er så mye penger. Tja, det er forsåvidt sant. Men nå er jeg videregående elev som ikke har så mye penger å bruke til å begynne med. Jeg klarer nok å betale dem tilbake sålenge jeg sparer hvert eneste øre jeg mottar i 6 måneder uten å spise eller gjøre annet for å overleve. 

    I tilegg til dette er jeg midt i en våpensøknad som jeg venter på å få godkjent, koster 400-500 kroner etter den er innvilget. SÅ har jeg ei rifle jeg venter på som er på salg og annet utstyr.

    Ja dette er kun "Fluff" som jeg klarer meg uten, men hadde jeg blitt kvitt den svære klumpen av en stein på hjertet så hadde det vært så veldig mye lettere :)

  5.  

    Pc'en er nok litt bedre enn "Grei" tror jeg :) Jeg kjøper Battlefield 4 med ALT på ultra uten at det lagger i det hele tatt.

    Jeg vil helst minste minst mulig på spesiellt pc'en da dette er penger jeg ikke enda har betalt. Si at jeg selger pc'en for 10 000 så må jeg fortsatt betale 5000 til Komplett fra egen lomme. Og det bare kaster jeg bort da jeg ikke sitter igjen med noenting.

     

    Jeg vil helst ha nærmeste beløp til det jeg ga for den. Det er jo en helt ny Pc, og garantien på 3 år gjelder vel fortsatt om noen kjøpr den av meg?

     

    De 15 000 var tapt da angrefristen var utløpt. Det beløpet er ikke lenger relevant. Da er det bedre å se på det som en gevinst det du klarer å få for den. 10 000 er 10 000 mer enn 0. Spesielt dersom du ikke har særlig bruk for maskinen selv. 

     

    Det hadde absolutt vært (eller følt som) en gevinst om jeg ikke måtte betalt 5 000 kroner til komplett fra min egen lomme. 5000 er ikke lite penger, ikke for meg ihvertfall

  6. Pc'en er nok litt bedre enn "Grei" tror jeg :) Jeg kjøper Battlefield 4 med ALT på ultra uten at det lagger i det hele tatt.

    Jeg vil helst minste minst mulig på spesiellt pc'en da dette er penger jeg ikke enda har betalt. Si at jeg selger pc'en for 10 000 så må jeg fortsatt betale 5000 til Komplett fra egen lomme. Og det bare kaster jeg bort da jeg ikke sitter igjen med noenting.

    Jeg vil helst ha nærmeste beløp til det jeg ga for den. Det er jo en helt ny Pc, og garantien på 3 år gjelder vel fortsatt om noen kjøpr den av meg?

  7. Hei jeg trenger hjelp fra folk som har mer peiling enn meg. Helst snarest
     
    Kjøpte denne pc'en av komplett.no mellom 2-3 uker siden, og angrer veldig da jeg fant ut at Gaming pc ikke er høyeste prioritering akkuratt nå. Iallefall har angrefristen gutløpt og jeg sitter igjen med en Pc jeg ikke bruker og 15 000 på betalingsutsettelse.
    Men andre ord jeg har ikke sjans til å tilbakebetale dem. Og det er min egen feil og jeg føler meg som en idiot. Setter stor pris på hjelp
    Hva vil jeg kunne få for denne pc'en ?
     
    Specs:
    * Komplett Gamer Premium i35 - GTX970 Edit
    * ASUS DVD Writer, DRW-24F1MT
    * SATA, DVD±R: 24x, DVD+DL: 12x, CD-R: 48x, Power2Go
    * Corsair Carbide 330R Blackout Edition
    * Vifter: 1x 120mm Front, 1x 120mm Bak, Støydempet,
    * Corsair CX 600M, 600W PSU
    * ATX 12V V2.3, 80 Plus Bronze, Modular. 2x 6+2pin P
    * Intel Core i7-4790, Socket-LGA1150
    * Prosessor, Quad Core, 3.6GHz, 8MB, 84W, 22nm, HD46
    * MSI Z97-G43, Socket-1150
    * Hovedkort, ATX, Z97, DDR3, 2xPCIe-x16, CFX, VGA, D
    * Crucial DDR3 BallistiX Sport 1600MHz 8GB
    * 8GB kit(4GBx2), CL9, 1.5V, CL9-9-9-24
    * MSI GeForce GTX 970 4GB
    * PCI-Express 3.0, DL-DVI-I, HDMI 2.0, 3x DisplayPor
    * Crucial® BX100 250GB 2.5" SSD
    * SATA 6GB/s, 535MB/370MB, with 9.5mm adapter
    * ASUS PCE-AC68 AC1900 Trådløs Adapter
    * Dual Band AC PCI-E Adapter 600+1300Mbps
    * MS COA Win 10 Home Nordic
    * For Komplett PC only - HED license
    * Garanti 3 år - Sende inn,
    * PC sendes av kunde
    * Støtsikker PC-eske
    * SteelSeries QcK mousemat
    * Myk gaming musematte (med Komplett logo)
    _________________________________________
    Asus 24" LED VG248QE Skjerm - 3000 kr ny
    Corsair K70 RGB mekanisk tastatur - 2000 Kr Ny
    Gaming Pc'en - 15 000 Kr ny
    Annet som følger med 1 TB seagate HDD 500 Kr ny
    Bose et eller annet høytalere 1000-2000 Ny
    USB HUB ADX 300 kr ny
    Mus fra ADX 700 Kr ny
    Asus trådløs signal forsterkings antenne greie.
    Og en ADX Gaming stol om man vil ha.. 1500-2000 Kr husker ikke
    Og alt er NYTT
×
×
  • Opprett ny...