Gå til innhold

Eirik Finvold

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eirik Finvold

  1. Siden det er flere her som skriver om diverse problemer med denne telefonen vil jeg gjerne dele mine erfaringer. Jeg har hatt min telefon helt siden den kom på markedet og har opplevd svært få problemer. Bruker bluetooth daglig både i bil og til headsett på jobb. Chromecast er også nesten daglig (netflix, hbo, nrk). Sliter litt med Chromecast sammen med HBO, men det er jo først og fremst fordi HBO-appen er dårlig. Har aldri problemer med Netflix sammen med Chromecast.

     

    Bruker også Timely, Outlook, Spotify og en haug av andre applikasjoner uten at det byr på noen problemer med notifikasjoner eller annet. Eneste programmet jeg sliter med å få til å fungere ordentlig er "Mobilt Bedriftsnett" fra Telenor, den greier ikke å legge seg foran når telefonen ringer, så jeg får ikke opp nummersøk eller noe av den andre funksjonaliteten til telefonsentralen.

     

    Batteriet er helt utrolig bra. Noen ganger hvis jeg er på dårlige WiFi-nett bruker den ekstremt mye strøm, men det kom jo en oppdatering nå for et par dager siden som sier at de har rettet opp i dette. Har ikke fått testet det selv.

×
×
  • Opprett ny...