Gå til innhold

Kransen

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kransen

  1. Grunnet barns lek med telefon og feil inntastet kode, ble telefonene nullstilt (igjen...). Greit nok, men etter å ha lastet ned apper igjen, får jeg kun tysk språk av alle ting på eks. Spotify, Twitter osv. Jeg har forsøkt å laste ned disse flere ganger, men tysk er fortsatt språket. Noen som har vært borte i lignende?

     

    Frykter at jeg må nullstille atter en gang.

    Tips tas mot.

  2. Hei

     

    Jeg har hatt problemer med en PC som ikke har startet den senere tiden, men ser nå ut til å blitt stabil etter at jeg fjernet to minnebrikker. Ønsker derfor å ersatte disse, men behøver innspill for erstatning. Begynner å bli noen år gamle.

     

    Info om minnebrikk(er): Corsair, DDR2, CM2X1024-6400 5-5-5-12, 800MHz, 1024MB, XMS2-6400.

    Hovedkortet er Asus P5K, P35, Socket-775, DDR2. Komplett fører forøvrig ikke disse lengre.

    Link

     

    Burde jeg forøvrig bytte ut resterende 2 også? 4gig holder for mitt bruk.

  3. Gikk til det skrittet å bestille denne telfonen nå. Hvem fra og leveringstid er uvesentlig og skal ikke nevnes.

     

    Har vært eier av Galaxy S siden den ble lansert og til tross for problemene som var i starten, har jeg etter hvert blitt meget godt fornøyd med denne. Jeg, som andre vil jeg tro, leser jevnlig innlegg på bla XDA-developers, og det er etterhvert dukket opp en del tilbakemeldinger fra brukere når det kommer til Wifi-dekning, batteri-tid og det som kanskje bekymrer meg mest, kvaliteten på avspilling av musikk. Jeg benytter Galaxy S mye til å lytte på musikk, og jeg har gått til innkjøp av forholdsvis gode ørepropper i den sammenhengen. Må si meg godt fornøyd med hvordan Galaxy S håndterer avspilling ihvertfall.

     

    Kan de av dere som kommer fra Galaxy S komme med deres tilbakemeldinger på disse punktene, da jeg er litt i tvil om jeg skal avbestille eller ei. SII er utvilsomt en meget god telefon, såpass har skjønt.

     

    Å sjekke forum etter å ha bestilt et produkt er noe jeg bestandig angrer på! :) Noe bomkjøp blir det nok neppe vil jeg tro.

  4. Hei

     

    Sitter her med et ekspempel av Galaxy selv, og er i grunn godt fornøyd. Laggingen har jeg lagt merke til men plager meg ikke i så stor grad; installerte advanced task killer og satt denne til aggressiv noe som ser ut til å funke greit. Restart av telefonen av og til frigjør også minne har jeg lagt merke til.

     

    Noen spørsmål angående oppdatering av firmwaren:

     

    1. Vil dette forbedre lag-problematikken, eventuelt enklere å bli kvitt?

    2. Vil man kunne oppdatere til 2.2 automatisk når dette blir sluppet når man utfører flashingen?

    3. Vil man ved å utføre dette få en såkalt rootet telefon?

    4. Hvilke fordeler vil man kunne oppnå ved å utføre dette?

     

    I tvil om jeg gidder å gjøre noe med dette, men det vekker en gammel "nerd" i meg når jeg leser dette! Ikke misforstå ordet! Kun godt ment :)

  5. Endelig er min tid med WoW over. Jeg sluttet for et par måneder siden, men har kjent suget nå og da. Installerte på nytt for en uke siden, lovet meg selv at jeg aldri skulle gjøre dette... :) Testet deretter de nye HC, forsåvidt ganske morsomme.

     

    Jeg er som mange av dere i full jobb, har kone og barn og kom til det punktet i går kveld at nok er nok. Eneste måten jeg kunne slutte for godt var rett og slett slette alt av utstyr, bankmateriale, proffesions etc. Gav bort 5k gull til en tilfeldig karakter i Dalaran; man kan vel si at han fikk julegaven på forskudd. :) Deretter gikk samtlige cd'er i søpla. Jeg føler meg ferdig, endelig.

     

    Dømmer ingen som spiller, men du verden så mye annet en kan gjøre i stedet.

    Takker for meg i dette forumet; ingen stor bidragsyter forøvrig!

     

    God jul

  6. Hei!

     

    Jeg har i grunn gått kraftig lei av wow, men i stedet for å slette char vurderer jeg heller å bytte konto med en annen enn å selge. Hvordan ser dere der ute på dette?

     

    Kort fortalt har jeg en 80 horde pally, 80 ally priest, 73 Deathknight (horde), 72 shaman(ally), 70 mage(ally), 70 warlock(horde), 65 rogue(ally). Alle befinner seg på Khadgar og chartrans er oppe. 80 chars har brukbart gear og er nok klar for naxx25/Ulduar i flere speccs.

     

    Kunne tenkt meg en warrior lvl 80, evt shaman lvl 80, evt 80 druid.

     

    Ta gjerne kontakt pr. PM ved interesse.

     

    Mvh

    Daniel

  7. Hei

     

    Lurer på følgende:

     

    Person A har innlagt vann i hytte, som hentes fra en vanntank på 600l ved vannkilde ca 60 meter fra hytte. Pumpa forsynes med PFSP 2x1,5. Forbruket på pumpa er ikke allverden, husker ikke hva den trekker.

    Person B skal også legge inn vann i hytte(som ligger et stykke unna A) og monterer en vanntank i serie med person B's vanntank.

     

    Kan person B benytte samme tilførsel til person A, slik han slipper å legge en ny kabel ( ca 200meter) fra sin hytte? (Sitter vel en trykkvakt under oppvaskbenk hos A.)

     

    Vil i såfall begge pumpene starte hvis enten A eller B tapper vann?

     

    Knotete forklart, men regner med dere skjønner problemstillingen.

  8. (Armory i signatur) Noen som veit hva jeg burde ligge på i dps? Har ekstremt dårlig gear da jeg har holy som mainspecc, men kom meg på 1650 i HoL normal.

     

    * Damage: 1155 - 1385

    * Speed: 3.32

    * Power: 2485

    * Hit Rating: 116

    * Crit Chance: 27.54%

    * Expertise: 0

    Mer strength. Rett og slett. Regner med at du kjenner FCFS-systemet, og priority når de kommer av cooldown likt?

     

     

    Blanding mellom ret gear og block value gear gir utrolige resultater!

    Mhm! Pewpew, slik jeg levlet 75-80. 4k crits, boom!

     

    Kunne du gitt en forklaring angående FCFS-systmet som du nevnte her?

  9. Hei

     

    Jeg har for kort tid siden bygd en PC for en venn.

     

    Se link

     

    Problemet er at programmer faller ut etter kort tids bruk, være seg nettleser, Winamp eller CS. De stopper, for så å lukke seg. Det "verste" er vel at CS faller ut, siden det er det den benyttes til mest.

     

    Kjører Vista 32-bit.

     

    Kan det være minnefeil? Ser ikke for meg at det kun er CS'en som er problemet, siden det skjer med både ( i dette tilfellet Firefox) nettleser og musikkavspiller.

     

    Skjermkortdriver? Høye temperaturer?

×
×
  • Opprett ny...