Gå til innhold

Warhead

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Warhead

  1. Når de store selskapene vil ha mer penger, finner de på ting som stort sett aldri kommer forbrukeren til gode. Dette er et veldig godt eksempel.

     

    Jeg liker det svært dårlig, selv om det egentlig ikke affiserer meg i det hele tatt. Eksempelvis kjøper jeg hver gen av Nintendo, sammen med Mario, Zelda, og kanskje et par andre spill som er unike for konsollen. That's it. Selger det aldri! Samme gjelder Xbox og PS.

     

    PC må man ha uansett, så hvorfor ikke kjøpe en som kan dra spill også. Sitter ikke og spiller BF3 med gamepad nei, får være grenser ;)

    • Liker 1
  2. Har cs også blitt drept av konsollifiseringen? :(

     

    Ja alt av spillserier skal assrapes og lages for konsoll så portes tilbake til PC. Fun times! Nå har Valve bestemt seg for å fjerne crossplatform muligheten også. Kanskje like så greit da konsolefagsa blir gruseid av mus/tastatur.

     

    :thumbup: RIP CS 1.6

     

    Stort sett alle FPS på konsoll gir deg litt siktehjelp. Nerdrage så mye dere vil, men sånn er det.

     

    Så ikke vær for sikker på at vi kommer til å vinne hver gang vi møter en konsollfag :/

  3. At det går litt opp ned fra dag til dag er naturlig, men jevnt over blir det IKKE flere mennesker på serverne, heller motsatt. Dette gjenspeiles jo hver eneste dag BÅDE på forumene og på serverlista (som forresten også er tilgjengelig for alle).

     

    Å si at spillet vokser, når ALT tyder på det motsatte..

    http://www.youtube.com/watch?v=FPBhFdlGupU

  4. Hei, erikb :) Du har altså fått ned patchen... Jeg restarta Steam noen ganger i formiddag for å se om det hjalp, men jeg kunne ikke se at det skjedde noe. Fikk du no slags beskjed om at HL2 var patchet etter at det var ferdig? Er patchen stor? Tok det lang tid? Kan man se etterpå no sted at spillet ER patchet?

  5. Har kikka litt på forskjellige norske netbutikker som annonserer forhåndsbestilling av HL2 (Elkjøp, blant andre), men samtlige har kun EN utgave av spillet (den billigste tipper jeg, uten HL:S +++), men "alle" vet at man kan velge blant tre forskjellige bundles på Steam. Noen som vet hvordan det blir i norske butikker, eller blir det bare synsing som vanlig? I alle fall, ettersom de butikkene jeg sjekka bare hadde EN versjon, er det vel åpenbart at eventuelle andre versjoner ikke kommer med det aller første... Litt kjipt da, har veldig lyst på HL:S i samme slengen, blir vel mer venting! :mad:

×
×
  • Opprett ny...