Gå til innhold

jorg2

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jorg2

  1. Hei. Foreldrene mine skal ha seg ny pc, og jeg sa at jeg skulle hjelpe dem :p. Den skal hovedsaklig brukes til surfing, tekstbehandling, mail, og til å legge inn bilder fra digital kameraet.

    Dem har skjerm, mus og tastatur.

    Det er viktig at prisen blir så lav som mulig, og at dem ikke tror det er et fly under skrivebordet!

     

    håper dere kan komme med noen billige oppsett ;)

  2. Jeg har problemer med at pcen ikke starter. Det begynte med at det ikke kom noe opp på skjermen, og viftene ikke gikk på skjermkortet (MSI Gforce FX5950 Ultra). (Det har skjedd før og, men det virket igjen etter en restart). Etter noen restarter ville ikke pcen skru seg på i det heletatt. Jeg har skjekket alle kontaktene på hovedkortet (Asus P4C800), men alt sitter som det skal.

     

    Så, hva kan jeg gjøre? noen som har opplevd det samme eller vet hva som er problemet?

     

    Alle nyttige svar ønskes :)

  3. Har sett litt på CNPS6500B-Cu fra Zalman, men jeg lurer på om denne egner seg til min cpu (P4 3.0Ghz) som jeg skal klokkke til et sted mellom 3.3 og 3.5? Er det en god kjøler? Noen med erfaringer? Eventuelt CNPS6500BALCU, også fra Zalman.

  4. Har noen spørsmål: Hvor langt kan jeg klokke min P4 3.0 med standard "boxed" kjøler? Jeg skal også kjøpe ny ram og eventuelt bedre cpu-kjøler, men jeg har en budsjett-grense på 2500 for ram og eventuelt kjøler. Noen forslag til hva jeg burde kjøpe? Jeg har et Asus P4C800 hk... (skal være luft kjøler. men det dukker vel opp vannkjøling etterhvert :yes: )

     

    takker for alle svar på forhånd ;)

×
×
  • Opprett ny...