Gå til innhold

snupi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snupi

  1. Det at skjermen blinker av og på er vel for å tiltrekke seg oppmerksomhet. Jeg rekker helt fint å lese hva som står. Den skrur ikke skjermen av heller, men skrur av lyset.

    8589111[/snapback]

     

    Hos meg skrur skjermen seg faktisk helt av. Har test ved siden av andre nokia'er med S60 i godt lys slik at man ser skjermen klart når backlight'en er av. Min 6290 skrur skjermen helt av når noen ringer, mens de andre S60'ene bare skrur backlight'en av og på.

     

    Skal gjøre en oppgradering av software jeg. Forhåpentligvis hjelper det!

  2. * Klipp og lim. Har ikke testet så mye, men på meg virker det som klipp og lim funksjonaliteten er *mye* dårligere enn det jeg kjenner fra tidligere SE telefoner jeg har hatt.

    Hvordan er klipp og lim systemet på 6290, og hva er bedre fra dine tidligere SE telefoner?

     

    6290 er den første av mange Series 60 telefoner som kommer uten blyant-knappen.

    8579715[/snapback]

     

    Etter å ha fiklet litt nå fant jeg ut at klipp/kopier og lim faktisk funker ganske ok på 6290. Var bare at jeg ikke hadde fått helt med meg åssen det funka. Så det punktet trekker jeg tilbake :)

     

    På 6290: "Redigeringsvalg -> kopier/klipp/lim inn" finnes på valg-menyen. Etter å ha valgt kopier/klipp må man starte markering, markere og så stoppe markering.

     

    På SE: Mer eller mindre som på 6290, bortsett fra at den automatisk startet merking når man velger kopier/klipp.

  3. Har kjøpt meg 6290 som første Nokia på lenge (vært i SE leiren en god stund). Har heller ikke hatt Symbian før. Totalinntrykket er meget bra, men jeg har et par ting jeg ikke liker:

     

    * Når noen ringer blinker skjermen på og av (ja, skjermen skrur seg helt av annehvert sekund). Meget irriterende ettersom man nesten ikke rekker å lese hva som står før skjermen slår seg av. Har sjekket andre symbiantelefoner og der ser det ut som om bare backlight'en skrur seg på og av. Mulig det er en bug? Er det slik hos andre med 6290?

     

    * "Multimediaknappen" (den firkanten mellom grønn og rød tast) slutter å funke etter en stund. Eneste måte å få den igang igjen er en restart av telefonen. Veit ikke helt om det er en bug eller noe annet, men irriterende er det iallefall.

     

    * Volum på alarmen. Jeg vekker iallefall hele huset, og finner ingen steder å sette volum på alarmen. Kan jo tilpasse en mp3 slik at den har lavere volum, men er jo litt teit å ikke kunne sette det.

     

    * Dato i lydløs profil. Jeg bruker alltid lydløs profil. Dato er da skjult bak teksten "Lydløs". Meningsløst.

     

    * Klipp og lim. Har ikke testet så mye, men på meg virker det som klipp og lim funksjonaliteten er *mye* dårligere enn det jeg kjenner fra tidligere SE telefoner jeg har hatt.

     

    * Når fikk jeg SMS'en? Ikke så veldig viktig, men med så mye plass på skjermen burde det vel ikke være noe problem å putte inn tid og dato?

     

    Totalt sett er jeg *meget* fornøyd, og mange av "manglene" er vel ikke Nokia sin skyld. Dog, alt jeg irriterer meg over er småting, som burde være en smal sak å fikse.

×
×
  • Opprett ny...