Gå til innhold

Toni Giskemo

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Toni Giskemo

  1. Fant dette programmet: https://daisydiskapp.com

     

    Fikk sletta 132 GB data som var ubrukelig. Så ut filmene pluss annet som har vært i søppelbøtta, men ikke i sine originalformat. Når jeg fikk lokalisert dem prøvde jeg først å slette dem gjennom Finder. Men i det jeg tømte søppelbøtta, endte de tilbake i mappen jeg slettet dem fra. Ved å slette gjennom programmet var dem borte for godt. Kostet i underkant av 10 USD, men det var sååå verdt det!

  2. Kjører OS X Yosemite på Mac Book Pro Retina 13" 2013. Når jeg sletter noe tar evig lang tid før plassen blir frigjort til ny bruk. Tok 2 uker sist fra jeg slettet unna 90 GB til det faktisk ble vist som tilgjengelig plass. 

     

    Bruker ikke Time Machine eller iCloud, så jeg begriper ikke hva som skjer. Det er slike tider jeg savner en PC. Du sletter noe, og så er det borte vekk!

     

    Hvordan løser jeg dette? Må ha plassen tilgjengelig i morgen til import fra filmkamera :/

  3. Problemstilling:

     

    Jeg og min stesønn bruker Popcorn-time og jeg vil ikke ha bot/havne i register. Tenker også det kan være kjekt med annet innhold på Netflix.

     

    Vi har 2 rutere i huset:

     - Modemet

     - Tillegsruter.

     

    Vi har hver våre datamaskiner. Er ikke keen på å sette VPN-instillinger på ruter da det er en kone, stedatter og flere på helgebasis som vil ha "vanlig norsk" tilkobling til nettet.

     

    Hadde jeg vært stinn av gryn hadde jeg bare laget 2 separate VPN-brukere til meg og stesønn, men ønsker finne en samlerabatt eller noe for å gjør det billigst mulig.

     

    Noen gode forslag? Litt grønn på dette med VPN...

  4. Har prøvd å mekke sammen noe tull som kanskje kan hjelpe litt (eller ikke):

    https://jsfiddle.net/rbvh0v24/7/

     

    Har dessverre ikke funnet noen måte å få perfekt «easing» etter behov med denne metoden. Det ser ikke så aller verst ut i dette spesifikke eksemplet, men du har kanskje litt andre behov. Det kan også hende at jeg innbiller meg at det finnes spor av «easing» i midten.

     

    PS: Hvis koden er rotete er det fordi jeg så og si aldri har hatt noe med CSS-animasjoner å gjøre før.. Må bare beklage i så fall!

    Dette åpnet øynene mine for mye man kan manipulere ved å dele opp løpet nok mange ganger og sette de rette verdiene underveis. Nå gjør bilen akkurat det jeg ønsket opprinnelig, pluss litt til med å snu utfor bildet å komme tilbake :)

    • Liker 1
  5.  

    Er ingen ekspert men hva med noe som dette?

     

    https://jsfiddle.net/3c0aqdhq/1/

    <div class="element"></div>
    
    .element {
        width: 100px;
        height: 100px;
        background: #000;
        animation: example 5s;
    }
    
    @keyframes example {
        0% {
            margin-left: 0px;
        }
        40%, 60% {
            margin-left: 50px;
        }
        100% {
            margin-left: 100px;
        }
    }
    

    Spot on! Å sette de midterste prosentene var det som skulle til. Dessverre er det da ikke mulighet for å styre ease-in/out ved stop og start på midten, men det får være bra nok.

  6. Jeg kal ha en bil til å kjøre fra venstre til høyre på en nettside. Jeg har prøvd å sette opp som 2 animasjoner, der den første varer i 3 sekunder, det ventes 1 sekund og så starter animasjon 2. Problemet da er at jeg ikke kan sette iteration-count til infinite for den bare looper den siste animasjonen og ikke begge to.

    Webside:
    http://student.ecademy.no/WDv115/39843/Hovedmappe%20Ovelser/Animasjon/Leksjon%203/Bil%20som%20kj%C3%83%C2%B8rer/bil_animasjon.html

     

    CSS:

    http://student.ecademy.no/WDv115/39843/Hovedmappe%20Ovelser/Animasjon/Leksjon%203/Bil%20som%20kj%C3%83%C2%B8rer/style.css

     

    se #bil i CSS-fil

×
×
  • Opprett ny...