Gå til innhold

Xane

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xane

  1. Da er min celly s5 i hus. Bortsett fra én død pixel i det øvre høyre hjørnet er det absolutt ingenting å utsette på den. På ac-mode slår cpuviften inn ganske ofte, mens på batteri kommer det stort sett ingen andre lyder enn tastaturtrykking fra denne karen.

     

    Jeg la merke til at noen snakket om å fjerne batteriet om du har tilgang til ac-strøm. Jeg trodde lith-ettellerannet-batteriene tålte det meste.. Kan noen utdype forhåndsregler for dette?

  2. Hadde ikke tenkt å klokke nei.. kanskje bittelitt. Fokuserer på at maskinen skal være stillegående, og gidder ikke begynne å rote med vannkjøling. PCen jeg har nå er blitt ganske sliten etter overklokking og bråker som 5 støvsugere.

     

     

    takker for innspill så langt :)

  3. Jeg har rett og slett gått lei av AMD, og denne gangen gidder jeg ikke fokusere på overklokking. Jeg har rett og slett bare lyst på et stabilt system som yter bra.

    Hadde tenkt meg dette oppsettet:

     

    CPU

    Intel Pentium 4 2.8 GHz Boxed PC800

     

    Harddisk

    Western Digital Caviar 250GB S-ATA 7200

     

    Hovedkort

    MSI 865PE NEO2-FIS2R Hovedkort S478/800 eller Asus P4C800-E DELUXE Hovedkort S478/800

     

    Minne

    Corsair TWINX512-2700LL DDR-DIMM 512MB (2 matchede 256-brikker for DC)

     

    Skjermkort

    Jeg er svært usikker på skjermkortet. Tenkte meg et radeon 9800PRO-kort, nvidia FX5700ultra eller nvidia FX5900 (ikke ultra). Jeg gidder ikke punge ut med mer enn 3000 for skjermkort uansett.

     

    Innspill eller forslag er svært velkomne :)

  4. det er på 350 watt da, og jeg har fjernet alle "overflødige" vifter og prøvd å starte opp med kun én hdd for å minimere strømbruk.

    kanskje det er ustabilt(?)

     

    Nå har forresten dataen fungert skikkelig i 3 timer :smile:

  5. takker for svar

     

    restartingen skjer ikke på lan, det er ikke av sorten som gir en blåskjerm (altså funker det ikke å skru av autorestart, som jeg forøvrig allerede har gjort :smile:) og chipsetdriverne har jeg allerede oppdatert...

    Skulle ønske jeg visste om det var en software eller hardware feil (prøvde å legge inn windows 2000 på nytt, men det ble spontanrestart under installasjonen)

  6. PCen min har i det siste hatt en tendens til å spontanrestarte, ingen blåskjerm, ingen advarsel, bare restart... Noen som vet hva som kan være galt?

     

    Jeg har følgende oppsett:

    ASUS A7M hovedkort,

    TBird 1333 cpu,

    SB Audigy player,

    2x 3com 905c-tx,

    IBM 75gxp 45 gig,

    WD 100 gig,

    350w power.

    kjører windows 2000 professional

     

    [EDIT: la til o/s]

     

    [ Denne Melding var redigert av: Xane på 2002-10-25 23:16 ]

  7. Windows er helt greit for folk som har liten eller ingen erfaring med PC. Å fjerne integrerte programmer som IE, vil bare gjøre det vanskeligere for newbien, og han vil antakeligvis laste ned / kjøpe IE uansett, fordi denne vil være priset lavt, den er fortsat brukervennlig og støttes av nesten alle nettsider.

     

    Linux er for 15-åringer med bart :smile:

  8. Sliter du med driverne til sb, prøv med oppdateringer, eller bare bruk onboard-kortet...

     

    Ellers:

     

    Hør på kortene og finn ut hva du selv synes er best. Husker selv jeg hadde et gammelt soundblaster, som begynte å lespe og skurre på s'ene i lyden! grusomt :smile:

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: Xane på 2002-05-02 14:17 ]

×
×
  • Opprett ny...