Gå til innhold

jolass

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

Innlegg skrevet av jolass

  1. Ikke noe som er bedre enn om du har fått dette til med et godt resultat. :)

     

    Jeg leser bare litt om folk som har noe problemer i høyre kant av bildet med MacBook men det er nesten 1 år siden ser jeg så kanskje Apple har fikset dette. 

     

    Hvilken link fungerte ikke?

  2. Min har

    • NVIDIA GeForce GT 750M med 2 GB GDDR5-minne og automatisk veksling mellom grafikkløsninger

    Da antar jeg at den takler det som jeg skjønte på Airal?

     

    Er denne skjermen ok eller er det andre jeg bør sjekke?

     

    https://www.komplett.no/samsung-28-4k-led-28d590d/810090#!tab:extra

     

    Har ikke helt fått taket på hva som er forskjell mellom Mini DisplayPort som MBP-en har... og DisplayPort. Er det kun størrelsen så trenger kun en overgang? Altså begge er Thunderbolt?

  3. Hei,

     

    jeg bruker per idag en iMac 27" med 2560x1440 oppløsning. Jeg bruker også en MacBook Pro Retina 15" og satt den til max oppløsning og synes dette er en fantastisk skjerm/oppløsningskombo. Synes iMac har litt lite plass idag, men ikke særlig viktig å ha mer.

     

    Jeg vurderer bare å selge iMac på kontoret og da handle en ny skjerm da jeg har handlet Hengedocs i tillegg som lar meg bruke Thunderbolt og MiniDisplay.

     

    http://hengedocks.com/pages/vertical-macbook-pro-retina#2

     

    Jeg bruker maskina på jobb kun til tekst, web og enkle ting, så her er ikke ytelse viktig, men at det er et rimelig godt bilde og evnt høy opplsøning som passer godt til MacBooken min, om det er noen som mener jeg MÅ ha full oppløsning nå som jeg har mulighet for det. :)

     

    Hva foreslår dere?

     

    Alle forslag mottas med takk.

  4. Jeg har både iPhone og Note 4, og Apps er generelt smoothere på iOS. Så det kan man diskutere til krampa tar en. Appsene er mye renere og virker mye mer gjennomført enn samme app på Android. Det har nok ikke noe med Android i seg selv å gjøre, men kanskje at Apple ha et litt strengere regime enn Google. Nå kommer det sikkert motstridende svar på dette, men virkeligheten viser at Apps er bedre på iOS.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...