Gå til innhold

kireo666

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

Innlegg skrevet av kireo666

  1. Dette er latterlig! Du velger selv om du vil registrere og bruke tjenester som Google og Facebook. Er du ikke enig vilkår og betingelser så registrer du deg ikke. Men folk er jo helt idioter i hodet. De huker av og godkjenner uten å vite hva de begir seg ut på. Og nå i etterkant skal vi kreve at dataen blir behandlet slik vi vil. Vi har akseptert at selskapene kan bruke dataene våre. Det er jo dette selskapene tjener penger på. Stå på Google og Facebook.

  2. Høyere hastigheter og blokkering av flere nettsider. Opensubtitles.org er nå blitt blokkert. Snart er det kun telenor.no som man får tilgang til? Media må vel også snart bli blokkert siden det spres frykt og propaganda via slike kanaler. Sist gang jeg prøvde 500 Mbit via Canal Digital ble det bare problemer. Har fungert stabilt med 100mbit. De kan da vel ikke sette opp hastigheten uten samtykke fra kunde? Det kan være utstyr og tjenester som er satt til å fungere på nåværende hastighet.

  3. Moto-serien er helt rå. Har selv Moto g4 plus, kjøpte den for et par uker siden. Valgte å gå for g4 plus foran g5 fordi den var nesten en tusenlapp billigere, og fordi jeg liker designet bedre på g4. (G4 ser ut som en veldig pen plasttelefon, som er god å holde, g5 ser ut som en billigtelefon som prøver å ligne på topptelefonene).

     

    Kjøpte egentlig min bare for å ha noe midlertidig, til neste pixel kom ut eller lignende. Men nå lurer jeg litt på hvorfor jeg har giddet å kjøpe toppmodeller tidligere, og lurer på om jeg noen gang kommer til å betale mer enn 3000 for en mobil.

     

    Fint å være forbruker i disse tider :)

     

    Helt enig!

     

    Har G4 Plus jeg også, og er kjempe fornøyd. Min Samsung S6 er som å holde i et såpestykke og batteriet varer en halv dag. Aldri mer dyre toppmodeller. Ikke verdt det i dag. 3000 er mer enn nok.

     

    Skulle ønske G5 hadde lik design som G4. Matt plastikk, som er er utrolig god å holde i. Vil heller ha en tlf som er funksjonell enn fokus på design. Her prøver dem seg på begge deler som ikke er lurt i denne prisklassen.

  4. Jeg bruker et TJ08-E som er i samme fysisk størrelse. Det har plass til M-ATX hovedkort og har flere brønner, derav 2x5,25". Blu-ray spiller i en og 4x2.5" Icy Dock i den andre. For støydemping har jeg brukt "asfaltplater" kjøpt på biltema som er festet til sidepanelene og i topp. Ingen støy eller resonans. Node 304 ITX med plass til 6x3,5" til bruk som unRaid server og htpc via vt-d passthrough.

×
×
  • Opprett ny...