Gå til innhold

Fleds

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fleds

  1. Tenkte jeg bare skulle sitere litt fra Terms of Use hos Netflix så det ikke er noen tvil om hva slags deling som er tillat.

     

    ...The Netflix service and any content viewed through the service are for your personal and non-commercial use only and may not be shared with individuals beyond your household...

     

    ...The number of devices on which you may simultaneously watch depends on your chosen subscription plan and is specified on the "Account" page...

     

    Så kun lov å dele innenfor samme husholdning.

  2. Jeg synes hvert enkelt spill burde gis en karakter for seg selv. Det er en veldig god idè å kommentere at spillet ligner mye på foregående spill og at det derfor ikke vil gi mye nytt, men samtidig er det jo mange som ikke har spilt de foregående spillene og for de vil det jo ha null betydning at det ligner. I dette tilfellet, hva ville du gitt spillet hvis det var det første spillet i en helt ny serie og ikke nok et CoD?

    • Liker 2
  3. Da har den nye maskinen vært i hus i noen uker, og alt fungerer strålende. Den kan vel ikke sies å være laget helt etter Black Refinery speccen, men takker for råd jeg fikk i tråden likevel.

     

    Og MSI Gaming 5 sammen med MSI GTX970, fungerer helt fint her hvertfall :)

     

    Må nesten legge til at for en som er vant til at å overklokke prosessorer er slitsomt med masse blåskjermer og flikking på FSB og multiplier, så er i5 4690k på det hovedkortet en lek :) Kan jo overklokke "en hel haug" uten noen form for problemer, mye "headroom" fra intel tydeligvis.

    • Liker 1
  4. Jeg har allerede en god seasonic 840W strømforsyning, så er allerede forberedt for SLI. Jeg er dog enig i at ,selv om man ofter tenker at man senere skal kjøpe et skjermkort til, så er det da ofte kommet et nytt skjermkort som frister enda mer...

     

    Men de 200kr skal jeg tåle, så lenge gaming 5 kortet også er et bra kort.

     

    Da er det egentlig bare minne som jeg er usikker på.

    HyperX Fury DDR3 1600MHz 16GB Black vs.

    Team Zeus Blue DDR3 2133MHz 8GB/16GB

  5. Det er helt greit, så faktisk feil og tenkte at de var Team Zeus Blue 16GB du anbefalte. Og i det tilfellet var mitt forslag billigere :)

     

    Men da holder jeg meg nok til 8 GB. Hva med MSI Gaming 5? Har lyst på muligheten til SLI senere, og da fungerer vel ikke Gaming 3 kortet? Har du hørt noen dårligere erfaringer med 5'ern? Da sammen med 4690k, Team Zeus Blue og et MSI GTX 970 Gaming skjermkort.

     

    (Da beveger jeg meg kanskje vekk fra spørsmål om buildene dine, men håper det går greit denne ene gangen :) )

  6. Jeg kjøpte nylig et MSI GTX970 Gaming skjermkort, og i den forbindelse ble det klart at min gamle i5 760 hadde blitt en flaskehals i systemet, selv i 1920x1200.

    Dermed blir jeg nødt til å oppgradere hovedkort, CPU og minne også. Det skal oppgraderes med tanke på gaming.


    Jeg har bestemt meg for en i5 4690k CPU da det ser ut til å være den CPU'en de aller fleste anbefaler til gaming.


    Hovedkort er jeg veldig usikker på. Jeg trenger et som støtter minst 2xSLI, er greit å overklokke med og som har minst 6xSATA da jeg har en del disker etter hvert. Jeg har funnet noen alternativer så langt:






    Jeg trenger også nye minnebrikker. Helst 16GB, men raskt minne er viktigere enn mengde. Har ikke satt meg inn i hvilke minnebrikker som er gode kjøp med høy ytelse så her er alle forslag velkomne.



×
×
  • Opprett ny...