Gå til innhold

chrtran

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chrtran

  1. Hei! Jeg lurte på om det er noen som vet hvordan man kan slå av de irriterende varsellydene? F.eks. hvis jeg søker etter bt-enhet og den finner ingen, så kommer det en sånn lyd. Eller når jeg skriver meldingene og ordboket ikke finner ordene så kommer det en sånn lyd...

    Dette gjelder når mobilen er i vanlig modus dvs. ikke "stille".

    Takk for svar!

  2. Den har ikke norsk meny men har æøå og det går fint å legge inn nye ord i ordboket! Denne telefonen passer ikke for dem som absolutt må ha norsk meny. Jeg bruker aldri ordbok og har derfor ingen problemer med å skrive meldinger.. skrive veldig lite selv. De som skriver masse meldingener kommer helt sikkert til å hate denne!:)

  3. Et lite tips til rontonic: jeg betalte kun 60kr for antenna ferdig levert til Norge, og jeg kjøpte en stereo headset med merke Memorex også fra ebay.com som er vel den beste stereo headsetten til Sharp. Den funker utmerket! Jeg er svært fornøyd med telefonen, jeg er egentlig en veldig simpel bruker, derfor er denne telefonen mer enn bra nok for meg. Har et 256 SD kort og kortleser (149kr på Clas Ohlson) som også er veldig kjekt å ha! Min telefon ble kjøpt i Hong Kong av en bekjent og jeg fikk med både bordlader med ekstern batterilader, USB kabel og 3 batterier!

    Anbefaler deg å gå til http://www.gx30.co.uk/ hvor du kan finne masse nyttige tips!

     

    Til dere andre: den beste måten å skaffe telefonen på er å sjekke via www.blocket.se som rontonic nevnte. Jeg har selv kjøpt varer der og den funker veldig bra! Finner masse ting der hvor man ikke får i Norge. Det viktigste er å undersøke nøye før kjøp og få god kontakt med selgeren. Hvis man kjøper noe som er over 1000kr, kan man be vedkommende sende den som gave og skrive at pakken har en verdi under 1000kr, og da slipper man å fortolle. Ellers så går det også an å be selgeren skrive at denne pakken tilhørte deg men du har liksom bare glemt den igjen der hos "selgeren"... disse metodene har jeg brukt selv og aldri hatt noe problemer!:)

    Til slutt vil jeg si at S700 teknisk sett er litt bedre enn Sharp GX30/32.. men her får man en stilrent telefon som også er en del mindre enn S700!:) Det er ikke meningen å fornærme de som allerede har S700.. dette er selvfølgelig en smaksak;)

     

    Takk for meg.

  4. Hei!

    Jeg også har en Sharp, men min er en gx32 som ikke er vodafone versjon! Jeg vil presiserer at denne har 1megapixel kamera og bildekvaliteten er svært bra! Legger ut noen bilder av telefonen. Jeg har kjøpt meg en liten antenne på ebay.com og den funker helt topp! Gratulerer rontonic med telefonen! Her kommer bildene fra min GX32!

    post-19-1099092752_thumb.jpg

  5. Hei!

     

    Det er ikke viktig for meg å overbevise dere om det bildet er ekte (tatt fra min mobil) eller ikke. Jeg ville bare legge ut et bra bilde som jeg tok med min gx32. Det er ikke alltid lett å ta så fine bilder siden man må holde mobilen svært stabilt og ikke rister. Jeg syns at det er gøy at en mobil kan ta så gode bilder, dvs de er i riktig retning. Min mobil har kun 1,1mpx og ikke 1,3 som de andre som selges her i Norge. Ut i fra mine erfaringer så behøver det ikke å bety at et kamera med litt høyere pixel tar bedre bilder enn en som har litt mindre pixler. Dermed har også lysforhold og andre ting også en viktig ting å si. Jeg kommer til å legge ut flere bilder etterhvert når jeg har fått tatt noen som er fine. Det ansikt bildet er tatt av en kamerat og det vises at makrobilder er veldig gode. Skal prøve å ta ordentlig ute bilder og nattbilder. Generell er bildene svært gode på mobilskjermen siden det er en CG Silicon display med 320*240 skjerm og 262000 farger!

     

    OBS: Jeg glemte at her må man legge ut et bilde for å kunne skrive innlegg!:( Beklager meget med dette innlegget.. lover å ta med bilder neste gang!

  6. Hei igjen!

     

    Jeg gidder ikke å bruke tid og krefter på å overbevise dere om jeg har den eller ikke! De som er interessert i å se på hvor bra kameraet er kan gå hit

     

    http://www.mobileisgood.com/sharp_GX32_camera_pictures.html

     

    For mitt behov er kameraet mer enn god nok og jeg har ikke tenkt å fremkalle noen av bildene, vil heller ha den i mobilen siden skjermen her er stor og skarpt nok til å se. Skal jeg fremkaller bilder foretrekker jeg heller å bruke en digitalkamera!

     

    Jeg skal prøve å ta et bilde av meny oppsettet av telefonen min slik at dere kan se at den ikke er helt det samme som vodafone sin versjon. Fargeskjermen til gx32 er helt rå!

     

    Takk for meg.

  7. Hei!

     

    Jeg har fått tak i en Sharp gx32 og må si at den er helt rå!! Jeg vil anbefaler på det sterkeste for de proffe som kunne tenke seg å bruke engelsk meny. Skjermen er råskarp og kameraet er veldig bra! Mp3 funker også ypperlig! Har selvfølgelig støtte for SD kort. GX32 versjonen er bedre enn GX30 (Vodafone) med tanke på oppsett. Mens GX30 har Vodafone oppsett hvor det er kun brukt farge rød og hvit er GX32 fult farge oppsett som er veldig fin!:)

  8. Hei!

     

    Jeg kjøpte min bærbar Compaq Evo 610c for over et år siden. Oppdaget etter noen dager at det var en dødpixel. Ringte Compaq og de sa at det måtte være flere enn 6 dødpixler for at jeg kunne bytte skjermen. Jeg ble så skuffet siden denne røde pixelen vises veldig godt i mørk bakgrunn. Jeg kontaktet Infocare (autorisert service til bl.a Compaq). De undersøkte og sa det samme.. og sa at kun skjermen koster ca. 10000kr hvis jeg skal bytte ut. Men heldigvis så var det en mann der som var så snill og han byttet ut skjermen for meg! Men han garanterte ikke at den nye skjermen skulle være fri for dødepixler. Jeg tok sjansen og fikk en strøken skjerm.

    Jeg har undersøkt det med angrefristen.. man har krav på det og det er ikke noe problem å bytte varen hvis den er i like god stand som da den ble levert. Hvis de ikke er med på det så taper de forhåpentligvis masse potensielle kunder..

    En fornøyd kunde sier til 1 eller 2.. mens en ufornøyd sier til mange!:)

    Lykke til!

  9. Hei!

     

    Går det an å slå av varsellyden på E710 bortsett ifra å sette mobilen til stille?

    Jeg vet at E700 ikke går an.. Det er irriterende at det kommer et lyd hver gang man sende en melding eller redigerer/slette et nummer fra telefonen! På forhånd takk for svar.

  10. Hei!

     

    Jeg vet at det er feil å spørre dere her inne siden dette ikke har noe med mobiltelefon. Jeg skal ringe en i Sverige med nummeret 4468178 (fikk oppgitt kun det), jeg antar at dette er et mobilnummer. Jeg har prøvd å ringe 0046 4468178 men fikk beskjed om at det var feil tastet!! Har også prøvd 0046 04468178 og dette funket heller ikke. Jeg lurte på om noen av dere der ute har peiling på hva som er feilen, har jeg manglet noe siffer? Håper på svar!

    På forhånd tusen takk for hjelpen!

  11. Jeg tviler sterk på denne anderslien fyren! Tror han er bare ute etter å kødde med leseren og vil oppnå oppmerksomhet! Vi bør ignorerer han og heller les på mer seriøse innlegg! E700 til 3000kr + 500kr i porto, vil heller betale noen lapper mer i en seriøs butikk hvor man da stiller sterkere som forbruker hvis noen går galt!

  12. Er interessert i 2 Samsung E700, er den på lager? Hvis ja, hvor lang tid tar det å få den tilsendt?

    Når det gjelder porto, hvem har sagt at Anders Lien tar 500kr i porto?? Han sa jo bare portopenger!? Det koster jo ikke så mye for å sende en pakke rundt 100gr?

×
×
  • Opprett ny...