Gå til innhold

AutoExec

Medlemmer
  • Innlegg

    785
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AutoExec

  1. Hei!

     

    Jeg er på jakt etter et sted som selger eksterne antenner til mobiltelefoner, og da gjerne en som går til telefonene min, samsung D500. Har helt elendig dekning inne i leiligheten min, selv om jeg bor midt i oslo.

    Jeg vet at clas ohlson selger eksterne antenner, men til dem trenger du en spesiell adapter, noe de kun har til nokia- og ericssontelefoner.

     

    Takker for svar..

     

    Anders

  2. åhh.. kikket på prislisten din i første post nå.. ser ut som du har omtrent samme problem som jeg hadde.. alle tingene har grei pris, men til sammen er det rett og slett horribelt :ohmy:

     

    noe som førte til at jeg har lagt opp alt som heter moding og PC mekking, først midlertidig, men nå kanskje permanent. Jeg tør ikke engang prøve å regne sammen hvor mye jeg har brukt på dette i løpet av bare ett og et halvt år. Da tror jeg jeg ville hogd av meg begge tomlene eller noe for straffe meg selv.

  3. Er det mulig at eldre harddisker er mer robuste når det gjelder støv enn nyere harddisker? Jeg fjernet nemlig lokket på en harddisk helt og lot den stå og jobbe uten lokk (sånn bare for morroskyld:)) Dette var en gammel 4,7GB harddisk, og jeg syns den holdt rimelig lenge... installerte XP på den og alt mulig (brukte den som backup-OS)

  4. Jeg trenger nytt P4 478 hovedkort og lurte på om noen kunne anbefale noe.

     

    Bør...

    ...ha raid

    ...ha innebygd lydkort

    ...ha innebygd GB-lan

    ...klokke greit

     

    Trenger ikke PCI express

    Kan gå greit med to ram sloter

    Prisen kan godt være rundt 800.. men prisen på S478 kort er vel ikke så ekstrem for tiden uansett, så kom gjerne med litt dyrere forslag... eller billigere, hvis det finnes noen bra kjøp.

     

    Hvilket brikkesett anbefales for tiden?

     

    -Anders-

  5. er enig i at knappene er seige, noe som kan være irriterende når du spiller. Noen ganger kan det plutselig slutte å gå forover selv om jeg holder ned knappen, så da må jeg trykke hardere ned.

     

    Men det aller mest irriterende med det så langt er at venstre piltast slutter å virke når jeg holder inne forovertast og Alt samtidig, noe som innebærer at jeg ikke kan svinge til venstre mens jeg bruker nitro i NSFU2 :no:

     

    har dog ikke prøvd å oppdatere drivere.. mulig det hjelper.

  6. de kan ikke trekke penger fra kontoen din kun ved at du oppgir kontonummer. Det må enten være et kredittkortnummer eller visa nummer. Hvis ikke de da mener at du skal oppgi kontonummer og pinkode, noe du selvsagt ikke skal gjøre.

     

    hva slags kort er det du har da? Vanlig bankkort kan man ikke handle på nettet med, og det er ikke alle som godtar visa electron heller (blant annet paypal).

  7. skal man tro testen til amobil kan det rettes til 200kb/s

     

    men vurderer sterkt den telefonen selv. Utførellse i rustfritt stål er stort pluss

     

    edit: Er det ingen som har NOE negativt å si om 6170? Er vel få erfaringer enda kanskje.. Største minusen jeg kan se er manglende bluetooth. bildekvalitet er middelmådig, men burde holde fint for meg. Nest største minus må være batterilevetid, men skal man tro testen skulle den være overkommelig (varte i 2-3 dager ved hyppig bruk og dårlig dekning). Deretter har vi minnet som kun er på 2mb, noe som kanskje kan bli plagsomt hvis man bruker kameraet en del.

     

    hmm.. det jeg eegentlig driver med her er vel å prøve å overbevise meg selv om at 6170 er verd pengene ;)

  8. hrm.. må ha vært litt brisen forrige gang jeg leste det brevet. Men vi hadde litt rett bege to: Jeg KAN fornye abbonementet med de vilkårene jeg nevnte, men dette gjelder ikke ved kjøp av telefon.

     

    Dealen var at jeg fikk 500kr i avslag på en regning ved 12mnd binding. Dette har jeg nå sagt opp mot tilbakebetaling av 400kr (500kr minus 25kr per måned fra 22.10.04=400kr). Så alt i alt har jeg spart 100kr på det hele, og problemet med forhandler er ute av verden. Nå står jeg igjen fritt til å velge abbonement hos hvilken som helst operatør. :)

     

    Telefonen er jeg emr usikker på.. syns fortsatt SE K700i ser bra ut til den prisen.

     

    Det billigste ser da ut som Siba (390,-) med Tele2 pluss abb.

  9. Edit: Kan du gjengi hva som står i brevet?

    Det kan jeg ordne i morgen.

     

    Det er forresten ikke snakk om å ha to bindinger på samme abbonement, men at Telenor godtar at bindingstiden kan bli slettet og erstattet med ny bindingstid (så lenge det er hos telenor og har dyrere månedsavgift som sagt). Altså en slags fornyelse av avtalen går jeg ut fra. Men skal få tatt sitat fra brevet i morgen.

     

    Når det gjelder N 5140 så vil jeg da heller gå for Siemens M65, men finner ingen som selger den med telenor abb. De hadde den på spaceworld før, så kanskje de har noen igjen hvis jeg sjekker i noen av butikkene.

     

    N6170 syns jeg ser intressant ut, om enn litt over taket mitt. Kamskjell er jeg absolutt ikke imot, og største minuset ser ut til å være manglende bluetooth. Middelmådig kamera kan jeg leve med. Men liker den store skjermen til SE K700i, og 6170 har dessuten dårligere batterikapasitet.

  10. Mulig jeg misforstår deg, eller så har du misforstått. Du kan ikke tegne ny binding når du allerede har en fra før. Eneste måten er å fjerne bindingen du har, (mot gebyr) eller å tegnet et nytt abonnement m/binding. (nytt nr) Når det gjelder forhandlere som selger telefoner m/binding så kan du velge mellom bla.: Best-Buy, (Expert) Elkjøp, Nordialog, Spaceworld, Telehuset, Telekiosken og Telering kjeden.

    Det stemmer... vanligvis. Men ikke med den nye bindingstiden min. I brevet jeg fikk av telenor står det ganske tydelig at jeg kan tegne et nytt abonnement med ny bindingstid så lenge det er hos telenor og så lenge månedsavgiften er høyere enn på det abbonementet jeg har nå.

     

    amund: har ikke helt bestemt meg for pris enda, men nokia 6630 er nok litt i dyreste laget for meg nå. Jeg har sett på Motorola E398 som virker som den har fått ok omtale hos dere. Taket foreløpig ligger nok på ca 1000kr med abbonement. Kom hjerne med tips..

     

    høyt prioritert er:

    *batterilevetid

    *at den er litt solid, men trenger ikke være håndtverkertelefon (Siemens M65 ser forresten litt interessant ut)

    *raske menyer (irriterende med trege)

    *MMS

    *GPRS

     

    middels prioritert:

    *kvalitet på kamera

    *kvalitet på skjerm

    *blåtann

    *brukervennlige menyer (av erfaring har jeg lært at det som kalles "lite brukervennlig" tar et par dager å venne seg til og funker egentlig helt greit),

    *design (gjerne spesielt, men det skal vel helst se ut som en telefon og ikke noe fra museet for samtidskunst)

    *størrelse og vekt

    *java

     

    lavt prioritert:

    *Inrarød port (med mindre den ikke har blåtann)

    *radio og mp3-spiller (sånt har man egne duppeditter for)

    *videofunksjon

    *det meste annet fancy stæsj

     

    edit: dette passer sikkert best under "hjelp, jeg skal ha ny telefon"... men en nødvendighet er fortsatt bindingstid til telenor, og altså leter jeg fortsatt etter forhandlere som selger telefoner med binding til telenor.

     

    edit2: Sony Ericsson K700i?

  11. Mobiltelefonen min, en nokia 6310i, har nok nå sett sine beste dager. Det er en svært god telefon som jeg har vært veldig fornøyd med, men etter en hjemmereparasjon rundt nyttår og noen aldringstegn vurderer jeg å kjøpe meg en ny. Problemet er bare at jeg sa ja til ett års bindingstid mot å få halvert regning i en eller to måneder i høst (eller noe sånt :roll: ), så eneste måten jeg kan få kjøpt en telefon billig med bindingstid er om jeg kjøper en med et telenor abbonement med dyrere månedsavgift. Dette hadde forsåvidt vært greit.. har ikke noe spesielt imot ett år med privat+ abbonement hvis det er alternativet... men så fant jeg ut at det er nesten ingen som selger telefoner med binding til telenor lengre :( Eneste jeg har funnet er spaceworld, og de mangler de fleste telefonene jeg er intressert i.

     

    Så er det noen som vet om andre forhandlere (som kanskje ikke har nettbutikker) som selger telefoner med bindingstid til Telenor?

     

    Anders

  12. Hei, jeg har problemer med å få noe godt bilde på den gamle TV'en vår med TV-ut på radeon sapphire 9800pro. TV'en har bare scart-inngang og får dermed kun svart/hvitt på svideo signaler. Så jeg prøvde med en svideo-compositt adapter, men da får jeg bare et utrolig flimrende bilde.. altså ikke bare en litt irriterende flimring, men såpass at det er vanskelig å se hva som skjer på skjermen. Jeg leste ett eller annet sted at gamle TV'er kan ha problemer med å gi riktig fps i forhold til signalene, noe som høres logisk ut i forhold til bildet...

    Fant et program som heter TVTool (http://tvtool.info/index_e.htm) som skulle være i stand til å ordne det, men det er kun for Nvidia kort. Noen som veit om det finens noe liknende programvare for ATI kort? Eller som veit noe som helst om dette?

×
×
  • Opprett ny...