Gå til innhold

hightemplar

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hightemplar

  1. "– Kystverket var av de første i verden som tok i bruk Solid state-teknologien til sivile radarsystemer i 2012. Det er denne teknologien vi bruker her også. I det ligger at vi bruker elektriske- istedenfor magnetiske stråler, noe som gjør at radaren trenger mye mindre kraft. Mens en tradisjonell radar med magnetiske stråler trenger 25 kW, trenger våre kanskje 50-200 watt."

    Halvlederteknologi isteden for diverse vakumrørteknologi som TWT eller magnetron. Strålingen er vel elektromagnetisk stråling. Eneste som stemmer er at en halvleder basert radar er mer energieffektiv enn en radar basert på vakumrør.

    • Liker 2
  2. Det burde være alt annet enn galt å fortelle at slikt utstyr finnes. "Kunnskap er ditt beste forsvar". Det er derfor vi har etterretning. Men folk må også få lov å beskytte seg og sine og derfor er en slik bevisstgjøring uhyre viktig. Om den som tror at en ikke er av interesse for andre bør få høyere tanker om seg selv.

     

    Savner imidlertid fokus på sosiale medier og cloud-femen som brer om seg, for ikke å glemme folks svake svermerier rundt motefenomen som pokemon-go og andre typer "sosiale aktiviteter" som sprer sensorer over alt.

     

    Det spesefikke han snakker om der, er spionprogramvare som du kan kjøpe på nett for å overvåke mobilen til barna dine, samboer/ektefelle, venner uvenner osv. Og de er bortimot umulig å oppdage, at de er installert på mobilen. Trur baktanken var at jo flere som vet om programvaren jo flere kan ta den i bruk, for å uloveligt overvåke andre. Men så er det jo samtidigt bra å vite om at slike programmer faktisk finnes, og behandler mobilen der etter.

    • Liker 1
  3. Det var håpet mitt en stund, siden den er av typen Ræva manskjit fra corsair(RM850) men har klart å kjøre 2 andre pcer med den psuen etter jeg hadde den i serveren. Problemet er at jeg har ingen andre psu'er som har 2 cpu utganger ledig, så får ikke testet. Og de pcene jeg testet med bruker ikke den ekstra cpu strømkontakten. Så er redd for at det skal være ei kortslutning eller noe på hovedkortet.

  4. hei

     

    Lenge siden jeg har foldet nå, og er ute etter tips om riggen min. 

    Z9pe d8 ws med 2 stk e5-2650 es, sleit med å få denne til å gå stabilt, så den har stått avslått i 9 måneder nå, rett før jul tenkte jeg å sette igang igjen, startet med å oppdatere biosen da jeg sleit med at usb osv som funket dårlig eller ikke virket. Virker som asus her fjernet noe microkode som gjorde at HK nektet å poste med ES cpuene....  Bestilte "nye gamle" bioser på ebay men dette forandret ikke noe. Bestilte brukte e5-2650v1 fra USA som ankom på mandagen som var, monterte alt på hk'et for å se om den postet, noe den gjorde, tar så å sjekker at bios innstillingene er rett noe de er, står i biosen i ca 10 min. Så re-starter jeg for å installere OS, men når man nå slår på pcen så hører man bare et rele slå i strømforsyningen og den nekter å starte. Prøvd også med 1 cpu, ingen forskjell. 

     

    Så spørsmålet er hva skal man gjøre nå? Nytt hk er ca 5-6k og hadde ikke planer om å ta meg råd til det :(

     

    Kan også nevne at jeg fikk en del qkoder på hk'et før jeg skiftet fra es cpuene på at rammen plutselig var inn-kompatibel, så kjøpte noen brukte ecc brikker, da forsvant ram feilene, men ble som sagt erstattet av cpu feil. 

  5. Savner test av responstid. Hadde vært spennende å se om det er noe faktisk forskjell mellom TN- og IPS-paneler.

     

    Ellers, 144Hz 4K går ikke med dagens båndbredde, så å klage over at det mangler blir noe meningsløst.

     

    Ordentlig test

    http://www.tftcentral.co.uk/reviews/acer_xb270hu.htm

    Vart overrasket over hvor lave responstider de målte opp mot f.eks asusen.

     

    Synes nivået på hva Tek/hardware kaller tester begynner å nærme seg bunn-nivå. Heller kalle det bruker erfaring enn test.

    • Liker 7
  6. Tenkte å starte opp å folde litt igjen, ihvertfall de dagene jeg er på jobb(er på jobb 3-5 dægn i uka). Så det jeg lurer på er hvilke flag som burde brukes på et stk Gtx 980 kort? [email protected] regne jeg med ikke er vits å kjøre noen andre innstillinger på? Har også en pc i stua med 2x 2650 xeon (32 tråder tilsammen) (og et gtx 760) burde denne kjøre med beta eller noe? Lenge siden jeg har vært aktiv her, så sitter ikke med slik info lengre.

×
×
  • Opprett ny...