Gå til innhold

linuxtester

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av linuxtester

  1. Bare for å si videre hva samba er, så er det som om du har en annen windows-maskin stående i nettverket ditt. Du kan ta mapper eller hele hardisker å "mappe" dem i windows, så f.eks. stasjon F:\ blir /mp3/ på linux-maskinen. Dermed kan du også streame det meste rett fra en linux-maskin.

     

    Selv har jeg satt opp en samba-maskin kun fordi HD-plass på en laptop koster for mye.

     

    Men noe peiling på config har jeg ikke, håper noen andre har

    Det var noe slik jeg mente. Jeg har en Linux pc og en windows pc, altså en pc med Red Hat 9 og en pc med Windows XP. Jeg har en del filer som jeg ha over til Linux pcen. Da tenkte jeg på Samba. Finnes det en bedre løsning?

    Er det ingen som vet hvordan jeg setter opp en Samba-server?

  2. Hei

     

    Jeg er ny med Linux og har hørt en del om Samba. Som jeg forstår er det på en måte noe som likner på FTP. Mer som en FTP-server som kan overføre filer og mapper mellom to pc'er. F.eks en Linux pc og en Windows pc, stemmer det?

     

    Hvordan setter jeg opp en slik server? :shrug:

  3. Hei

     

    Jeg har lyst til og lære litt om motorer, men vet ikke helt hvor. Jeg kan f.eks _ikke_ gå mekkanikk på skole hvis noen hadde det i tankene. Liker og "mekke" på ting, f.eks mopeden, men forstår ikke en dritt hva jeg holder på med...

    Jeg vet hva en sylinder er og et stempel, noe mer vet jeg ikke. Noen som vet av en nettside elller noe der jeg kan lære om motorer? Hvor befinner seg slike ting som luftfilter f.eks...

     

     

    Takk

×
×
  • Opprett ny...