Gå til innhold

Leffy

Medlemmer
  • Innlegg

    347
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leffy

  1. 2.økt ferdig! , da gjenstår det farger og litt piff :) (Jannicke @ LetsBuzz , Bergen)

    Beklager lav kvalitet på bildene !

     

    [/url]

     

    Edit: det er også en Tiger på innnsiden her..

     

     

     

    Ahh.. Ikke hver dag man ser en panda tatovering. Kunne tenkt meg og sett den type tatovering i knall farger.. Men nå er jeg jo fargegal da det gjelder tattoo :)

     

     

    Har flere ganger tydd til denne tråden når jeg har lurt på noe, og jeg har alltid fått flotte svar som har hjulpet tankegangen min. Nå har jeg igjen noe jeg gjerne vil ha meningen deres på. Setter pris på absolutt alle svar!

     

    Jeg er en ganske stor bok-freak. Jeg elsker bøker utrolig godt, og spesielt da Harry Potter bøkene. Disse har jeg lest helt siden jeg var 10 år gammel, enten mamma leste de til meg, eller vi leste dem sammen. Nå som Harry Potter serien er ferdig, og jeg nok en gang har lest ferdig bøkene på engelsk, har jeg tenkt på å ta en liten tatovering for å "hylle" barndommen min.

     

    Jeg har da tenkt, en eller annen gang, å tatovere "All was well" med symbolet for dødstalismanene ved siden av på innsiden av armen min. Dette er de avsluttende ordene i den siste boken, og symboliserer "slutten" på min barndom. Legger ved et bilde slik at dere kan se.

     

    Høres denne tatoveringen ut som en god ìde? Det er ikke så lenge siden jeg kom på med dette, men jeg har tenkt til å la den ideèn "ligge" i hodet mitt et par måneder for å se hvordan jeg stiller meg til det da.

     

    Jeg leser absolutt ikke bøker, men så lenge du smiler av en tatovering, den betyr noe for deg, og du liker den, så hvorfor ikke?

  2. Hei.

     

    Har nettopp mottat min Cerwin Vega HFA18 og koblet den opp nå i stad. Skrudde ned så og si alt av bass osv på stereoforsterkeren og stilte inn bak på subben og lyd fikk jeg da jeg slo den på.

     

    Satte i gang sakte og rolig for og la basseren spille litt, og etter ca 2 sanger så sa det bare "puff" i subben og bassen ble mer eller mindre borte. Nå er det så og si helt dødt. Har hatt en del stereo opp igjennom men dette er den andre aktive suben, og den første med problemer. I følge meg så høres det nesten ut som om basseren har vrengt seg på en måte. Men jeg syns det er veldig, veldig rart ettersom basseren nettopp har blitt slått på og prøvd seg langt fra maks på spillinga enda. Pluss at jeg har bare hatt gode erfaringer med CV fra før av og jeg vet di tåler en del da vi kommer til det punktet.

     

    Powerlampa lyser, signallampa vil bare lyse da den mottar "sterk" nok bass.

     

    Noen som har hatt lignende eller samme problem?

  3. Er nok den første og siste HTC telefonen jeg har. WIFI min er så sinnsykt dårlig at det er ikke mulig. Hadde en liten god periode etter jeg skifta kanal på routeren men så gikk det til helvette på tlf etter en stund allikevel.

    Har tre andre mobile enheter pluss tre pc'r som har topp kvalitet rundt omkring her i huset, men HTC'n har ikke halvsignalstyrke da jeg sitter 3 meter unna senderen en gang.

     

    Har resatt telefonen noen ganger, oppdatert ROM og har hatt den inne til service, men ikke noe hjelper. Er det her det beste HTC klarer så får det bare være.

     

     

  4. Hei.

     

    Jeg er ny innen WM og har et noen få spørsmål. Har lest igjennom hele tråden og lært mye og fått noen tips. Har et par WI-FI problemer. Jeg har lastet ned Advanced Configuration Tool og satt det slik at WIFI ikke skal slå seg av da det ikke er noe aktivitet på tlf. Men den slår seg allikvel av da den går dvale etter noen få minutter. Noen løsning på det?

     

    Også det at WI-FI virker veldig dårlig på telefonen. Sitter ca 10m fra senderen her i huset, og har fult utslag på pc'n og de som står ellers rundt omkring, mens på tlf er det enten 1 eller 2 signaler. Forsvinner jeg i første etasje så blir den helt borte. Noen tips?

     

    Ikonet helt fremst på tlf viser at det er fult signal hele tiden, men ser man på den trådløsekoblingen så viser den veldig dårlig.

     

    Hmm, begynte og tenke litt. Ettersom tlf fant andre trådløse nett til naboer og diverse, og jeg hadde sykt dårlig signal på min tlf i huset mitt så kan det lønne seg og skifte kanal på den trådløse routeren. Det hjalp meg.

  5. Hei.

     

    Jeg er ny innen WM og har et noen få spørsmål. Har lest igjennom hele tråden og lært mye og fått noen tips. Har et par WI-FI problemer. Jeg har lastet ned Advanced Configuration Tool og satt det slik at WIFI ikke skal slå seg av da det ikke er noe aktivitet på tlf. Men den slår seg allikvel av da den går dvale etter noen få minutter. Noen løsning på det?

     

    Også det at WI-FI virker veldig dårlig på telefonen. Sitter ca 10m fra senderen her i huset, og har fult utslag på pc'n og de som står ellers rundt omkring, mens på tlf er det enten 1 eller 2 signaler. Forsvinner jeg i første etasje så blir den helt borte. Noen tips?

     

    Ikonet helt fremst på tlf viser at det er fult signal hele tiden, men ser man på den trådløsekoblingen så viser den veldig dårlig.

  6. I dag tok den tredje gitaren min kvelden også. Tok med meg hele WT pakka tilbake til elkjøp og fikk pengene tilbake pluss spillet ettersom jeg hadde hatt så mye problemer. Det er greit nok, kunne fått ny men gidder ikke hvis det sku bli mere problemer.

     

    De sa selv at de har 2 store paller ekstra med GH pakker fordi det er bare tull med instrumentene.

     

    Så ble fornøyd og da blir det Rock Band neste...

  7. Har 3'ern gitaren også, den har det aldri vært noe trøbbel med. Men jeg liker fakisk WT gitaren bedre.. Får mer rytme med den. Wii WT gitaren til naboen begynte også og "strumme" av seg selv etter 1 dag, og fikk en ny, siden har den holdt.

     

    Bruker ikke trommene så mye, fenger meg ikke, men hadde vært greit og ha di i orden ettersom jeg har betalt for dem. Så får se om elkjøp vil ha trommene tilbake nå..

  8. WT gitaren er konge og bruke.. Men har ikke hatt noe annet enn trøbbel. Den første begynte og "strumme" av seg selv. Fikk en ny en og den sluttet og "strumme" nedover, bare oppover fungerte.. Og den jeg har nå fungerer, men det "knepper" i strummen, akkurat som den hopper over et hakk på en måte.. Er vel sikkert ikke lenge før den tar kvelden heller..

     

    Og så er det heller ikke noe liv i rødfargen på trommesettet lenger så jeg ble så f@ens forbanna...

  9. En pakke karbonader (800g) fra Gilde koster ca. dobbelt så mye som en pakke karbonader (800g) fra Coop eller Xtra. Da er valget i grillsesongen veldig lett når man har en tynn lommebok.

     

    I følge lommeboka er det helt greit, men der har du en vare som er helt anderledes i seg mellom. Karbonader fra gilde er en helt annen kvalitet enn fra firstprice. DET merkes på smaken.

    Samme er det bl.a. med kjøttpølsene fra begge merkene. Her har du masse mer pølser i FP pakka til samme pris som Gilde f.eks. Men smaken er helt noe annet.

     

    Eneste produktet fra FP jeg er fornøyd med er Hvitløksbaguettene. De er ekstremt gode.

    Ellers så merker jeg ikke noe stor forskjell fra Frist Price tacolefsene enn de det står Eldorado på. ( Var faktisk inne på eldorado sine sider og der stå FP produktet under egenkatogori så det kan vel si sitt )

    Og Salt potetgullet. Hadde en bolle fra Maarud og en fra FP.. Smakte ikke forskjell..

    • Liker 2
  10. Jeg gikk IKT og 2 år i lære. Lønna er RÆVA. Var iallefall det da jeg hadde utdanningen min fra 2004 - 2006. Og hvis du kan litt om data fra før så lærer man ikke så mye der. 90% og vell så det kunne jeg fra før av. Stort sett så var alt standar fra begynnelsen. Hvordan bygge pc, navn på forskjellige deler, bruk av officepakken, datakortet osv. Ungdom flest kan det fra før som har litt tid på pc.

     

    Lærte ganske mye mer da jeg fikk læretida mi men..

     

    Jeg byttet også bransje.. IKT for meg ble det bortkasta..

  11. Arh, trodde jeg hadde vært en av de heldige å fått et perfekt trommesett.

    Fungerte utmerket.... Helt til i går :cry: .

    Drev å spillte band med 3 andre, plutselig skjønnte jeg ikke hvorfor jeg ikke traff noen av de røde notene. Viste seg at den rød ikke reagerte i det hele tatt :S . gikk inn på music recording, kom ingen røde noter opp bortsett fra av og til hvis jeg trykket trommen skikkelig hardt inn, og også av og til når jeg spillte den blå trommen :ermm: .

     

    Kjøpte det på gamestop, kan jeg bare levere det inn å få nytt eller må det gjennom sånn evig lang drittprosess? litt kjipt når jeg bare har hatt det i 6 dager.

     

    Eneste du trenger er vel den kabelen som du kan fikse sensitivitet med evt. å teste teiptrikset. Mitt trommesett fungerer fortsatt utmerket, men jeg friker litt ut hver gang jeg kommer litt ut av rytmen og begynner å bomme. Da er jeg sikker på at nå er mitt også ødelagt.

     

    Men som jeg skrev har det funket utmerket. Og nå fungerer ikke den rød trommen i det hele tatt. testet nå og kunne ikke registrere en eneste tone. Så tror nok ikke det har noe med sensitiviteten :S . eller?

     

    Du sa jo at den registrerte hvis du slo skikkelig hardt. Kanskje det er ledningen inn til sensoren som ikke sitter så bra lenger, Her er iallefall det de fleste gjør for å fikse det selv http://www.goodinput.com/2008/10/27/guitar...-tour-drum-fix/

     

     

     

    Samme skjedde til meg, bare den orange.. Men alene min feil... Pluggen satt ikke helt inn gitt.

     

    ----

     

    Har ikke hatt noe problemer med settet. Gitaren er bare et elsk objekt. 3 ganger bedre enn forrige. Elsker det de har gjort med select/star power knappen. Så simpelt og dra i gang den. Mye bedre enn tilten.

    Kjørt igjennom spillet på nesten 2 dager... Med gitaren riktig nok. Jeg også flytter hånda på fargene...

     

    Trommer = Fysisk aktivitet = Ikke bra.. :p

  12. Steike så mange som har fått det.. Det klør i fingra.. Jeg for min del forhåndsbestille det for ei lang stund siden.. Var så svært.. Skulle bli sent dagen før release men har vi sett noe til det? NEI!

     

    Ikke står det at varen er sent og ikke har jeg fått noe svar på mailen jeg sente heller... Damn..

     

    Siste gang jeg forhåndsbestiller et spill!

     

    Edit: Er det mulig og få kjøpt bare trommesettet løst?

×
×
  • Opprett ny...