Gå til innhold

antiform

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av antiform

  1. Hei folkens.

    Jeg er en realtivt nyskilt herre på 40 år, som har vært (og er) deppa, fortvila og retningsløs. Etter at jeg kom meg litt på beina igjen begynte jeg en masse sjelesøking som har sendt meg innom terapi, MeyersBriggs typecasting, Guro og Guru og en hel masse andre greier. Men jeg har følt at jeg ikke helt finner svar på de tingene jeg føler ikke har fungert på årevis om noen gang - menneskelige relasjoner, jenter, jobb og sex.

    Men så dumpa jeg over "no more mr. nice guy" av Dr. Robert Glover, og den har tikka så mange bokser at det vel egentlig er flaut. Jeg kjenner jeg har masse ny energi - noe jeg ikke har kjent på et par år egentlig - og har tenkt å forfølge dette litt grundigere.

    Så spørsmålet er om noen har erfaring fra denne boka? Har noen vært hos en coach/terapeut som jobber etter prinsippene herifra? Finnes det en mannsgruppe på Østlandet, helst mellom Oslo og Gjøvik et sted man kunne få være med i?

    Erfaringer settes stor pris på!

    • Liker 2
  2. Hei!

     

    Jeg har funnet en butikk i Moskva som selger noen klær jeg gjerne skulle hatt kloa i. De har nettbutikk, men betalingsløsningen deres fungerer ikke fra Norge.

     

    Så da er spørsmålet om det er noen her på bruket som bor i Moskva eller er der på gjennomreise, som kunne tenke seg å valse inn og handle på mine vegne? Jeg betaler selvfølgelig for bryderiet.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...