Gå til innhold

Nothingman

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nothingman

  1. Jeg måtte legge inn a-z passord da jeg satt opp exchange, det dukket opp automatisk.
    Hvor dukket dette opp? Jeg har prøvd å sette opp exchange flere ganger både med og uten wizard og med full resetting av telefonen. Alt jeg får opp er "Kontoen din i Microsoft Exchange Server har ikke tillatelse til å synkronisere med gjeldende innstillinger. Kontakt Exchange Serveradministratoren. (OK)"

     

    Har også prøvd både med engelsk og norske menyer i tilfelle de er forskjellige.

     

     

    Da har vi nok forskjellige instillinger på exchangeserverne vi kobler oss opp imot. Hos meg gikk det helt greit og jeg fikk beskjed om at pga policys på min exchange-server var jeg nødt til å definere et passord på 4 tegn. Har desverre ikke snøring på hvordan arbeidsgivern min har satt opp dette

  2. Har noen klart å koble seg opp mot en Exchange-server? Hvordan fikk dere på skjermlås med kode slik at dette kunne fungere? Klarer jeg ikke bruke denne mot Exchange må den gå i retur.

     

    Android støtter per nå ikke alle security policies, deriblant skjermlås med alfanumerisk kode. For å synke med exchange må din administrator legge deg i en egen gruppe som har redusert sikkerhetsnivå...

     

    /Espen

     

     

    Jeg måtte legge inn a-z passord da jeg satt opp exchange, det dukket opp automatisk. Synes det er noe herk å måtte taste inn et passord hver gang jeg skal se på telefonen, så jeg installerte en app som het lockpick eller noe slikt - da slapp jeg exchange-passordet. Skal vist være mulig å beholde pattern-unlock som jo faktisk går an å bruke - men jeg har bare slått av all sikkerhet.

  3. Noen som har testet denne guiden for å få turn by turn i Goole maps? UK fikk jo plutselig turn by turn lansert i dag så får håpe vi i norge får dette snart..

     

     

    Funka som et fjell på min desire, ikke testet selve navigeringen - men den la hvertfall opp en grei rute for meg. Krever at gps er på riktignok.

     

    Kjekt med android altså. Fikk også installert galleriet til Nexus One på desiren. Veldig smooth med integrasjon mot picasa

     

    http://androidalot.com/applications/nexus-one-gallery-3d-on-your-htc-desire/

  4. Jeg har en eee 901 linux. Jeg var kjapt ute med å fjerne den distroen som fulgte med, med tanke på at den føltes sååå... barnslig på en måte.

     

    Nå sitter jeg med Ubuntu NBR, men føler at jeg savner Windows litt, mye pga at jeg har dårlig opplevelse av flash i Linux generelt, kanskje den svake atom prosessoren har skylda? Hadde også problemer med flash i en grei laptop.

     

    Uansett, har lyst til å legge en win7, bare for å teste. Da blir en 4 gb og en 16 gb sdd i snaueste laget, i tilleg har jeg hørt at de ssdene som følger med på 901 er perverst treige. Hvor kan jeg kjøpe en rask 1,8" hdd? Finner ikke noe på komplett...

     

     

    http://www.tuxradar.com/content/ubuntu-net...remix-904-hands

     

    Her er det noen tips angående linux og flash

  5. win7 er en evighet(1min ++) - men det funker bra når det har bootet opp.

     

    Moblin er 15 sekunder ellerno fra poweron til surfing

    15 sekunder høres svært bra ut. Hvordan er moblin til vanlig bruk?

     

     

    Har ikke testet den nyeste versjonen - Alfa 1 var mildt sagt det, en alfa. Fungerte forsåvidt, men krever endel mer ferdigheter i linux(som jeg ikke har) enn ubuntu-variantene jeg forsøkte. Mer trøbbel å installere ting feks, fikk ikke 3g-kort til å funke. Kort sagt ikke helt der - men veldig riktig vei å gå mtp boot-time. Liker å slå av maskinen når jeg ikke bruker den.

  6. Just open notepad and save this code as a switch.bat file in the startup folder found in the start-menu:

     

    displayswitch /extend

    displayswitch /internal

     

    Fiksa problemet på min hvertfall - så hvis bare windows 7 kunne bootet like fort som moblin hadde jeg vært veldig fornøyd

  7. Jeg testet endel forskjellige oser på min 901go før jeg landet på win7. Ubuntu variantene var fine, moblin hadde sykt bra boot-tid. Men problemet endte opp med at surfing, og spesielt flash-video i linux er for dårlig.

     

    Landet derfor på win7 som tar forever å boote, men når det har startet funker alt snappy og fint.

     

    Et problem med install av win7 lot seg løse ved å trykke kjapt på powerknappen når det ser ut til at alt har låst seg - da går maskina i suspend. Trykk på knappen en gang til og påloggings-skjermen skulle dukke opp fint.

  8. installasjonen av xp stopper opp. :(

    står stille på setup is starting windows. .

     

    hjelp noen ?

     

     

    Forsøk å trykke f5 når det står at du kan trykke f2 og f6 under installering - da kommer du til en lite annonsert meny der man kan velge pc-type. Selv måtte jeg forsøke meg på 2-3 pctyper før windows ville installere(det var på en desktop) men symptomene var de samme. Stoppet på "setup is starting windows"

     

    NB Menyen du får opp når du trykker f5 er litt rar, man starter på bånn av en lista, så tror pil opp er trikset

  9. http://www.nrk.no/nyheter/1.6172299

     

    Ser ut til at vi blir annereledesland igjen, dvb-h utbygging i Norge er uansett altfor dyrt til at noen ville tatt på seg det for det foreløpige lille markedet som mobiltv er.

     

    At telenor er keen på melking av egen kake er vel ikke noe nytt, dvb-h enheter må vel også ha simkort, noe telenor selvsagt profiterer på.

     

    Siden folk flest bor i kina tror jeg nok at vi vil se endel DMB-enheter fremover, de forsøker jo med DMB nå under OL

  10. Å streame mobil-TV genererer vanligvis 106 kbps (1 Mbit)

    Jeg har ikke brukt Mobil-TV ennå, og så fremt jeg har regnet riktig her, så kommer jeg nok ikke til å bruke det med det første heller.

     

    Blir det riktig å si at man laster ned ca én MB hvert åttende sekund når man ser på Mobil-TV? På mitt mobilabonnemet blir jeg belastet for kr 10 for hver påbegynte MB opp til 50 MB, deretter går prisen ned til én krone. Det er et pristak på kr 1.100 pr mnd og dette taket skulle jeg i så fall klare å nå noen minutter før dommeren blåser i fløyta.

     

    Første 50 MB tar 6:40 og koster kr 500

    Resten av kampen vil da være på 625 MB, og vips, da har man brukt kr 1.100 på en fotballkamp.

     

    Dette høres så urimelig og rart ut at jeg nekter å tro at det kan være riktig.

    9102642[/snapback]

     

    Man betaler for tilgangen til tjenesten og datatrafikken nulltakseres(hvertfall hos telenor)

  11. Ikke at jeg er noen voldsom forkjemper for telenor, men det er vel ganske så sikkert at dette vil endre seg når netcom begynner å pushe 3g hardt for telefoner. Intil for ikke så lenge siden måtte man jo be om spesielt sim-kort for i det hele tatt å komme seg på 3g-nettet som netcomkunde.

     

    At telenors 3g-cap er seriøst underdimensjonert er vel både de og de fleste brukere med litt innsikt i infrastrukturen klar over

  12. @Tigergt

    Når jeg prøver på 6230i får jeg følgende melding momentant når jeg skal oppdatere "Klarte ikke opprette forbindelse, feilen er: Error in HTTP operation". Det er hele meldingen.

     

    På K750i går det fint å oppdatere og jeg får data i "Vis runder" til og med uke 8. Uke 9--> er tomme. Jeg får ingenting i "Vis tabell", men jeg får "Vålerenga-Tromsø 18:00" i "Følg Live!".

     

    EDIT: Nå virker det som det skal på 6230i, den var ikke satt opp riktig. Nå oppdaterte den og det sto data oppdatert på slutten.

    Får det fortsatt ikke til på K750i da.

    Akkurat samme symptomene her, henting av data samt live funker - men får ikke oppdatert resultater eller tabell. Kun resultater til og med runde 8. Får ingen feilmeldinger når jeg henter data

×
×
  • Opprett ny...