Gå til innhold

Acurus_Cow

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Acurus_Cow

  1. Forskjellen på 120 og 144 er ikke veldig merkbar.

     

    Forskjellen på 60hz og 120+ er derimot ganske merkbar. Det kommer litt ann på hvor "kresen" du er på det, men de fleste vil nok ikke oppleve det som noe sinsyk revlusjon. Men når man har blitt vant til det, merker man fort at man ikke har det.

     

    Selv har jeg en BenQ XL2420T og er veldig fornøyd med den. Men den begynner vel å bli gammel nå.

     

    en annen ting å tenke på er oppløsningen. 1440p er veldig tungt å drive til 120+hz. en 970 vil nok klare det i endel spill. Men nye relativt tunge spill kan det bli vansklig.

  2.  

    For meg er disse vr. brillene bare enda en dings som kommer til å gjøre folk og spesielt barn enda mere inne sittende og asosiale. Hvorfor bygger vi leke plasser og parker dette landet. For pynt? Kan vi ikke bare gi alle en vr. Brille så de blir mere lukket i sin egen verden. Det er billigere det.

    For meg er disse nymotens TVene bare enda en dings som kommer til å gjøre folk og spesielt barn enda mere innesittende og asosiale. Hvorfor bygger vi lekeplasser og parker i dette landet. Til pynt? Kan vi ikke bare gi alle en TV så de blir enda mer lukket i sin egen verden? Det er billigere det.

     

     

    For meg er disse nymotens bøkene bare enda en dings som kommer til å gjøre folk og spesielt barn enda mere innesittende og asosiale. Hvorfor bygger vi lekeplasser og parker i dette landet. Til pynt? Kan vi ikke bare gi alle en bok så de blir enda mer lukket i sin egen verden? Det er billigere det.

    • Liker 2
  3.  

    bruk krig som et eksempel og slutt og hets andre for og bruke en uslåelig posisjon for og overvinne fienden, det skal illustrere et krigs scenario og i krig bruka du dei posisjonane som e mulig for og ta knekken på motstand.

     

    Ja, for i krig er det jo bare å hoppe opp på skuldrene til hverandre for å finne en misplaced pixel i luften man kan stå på. Og de hadde i tillegg testet dette brettet for Valve, med ansvar om å melde inn feil på brettene, ikke holde feilene for seg selv for å dra dem frem i en turnering de finner ut at de er for dårlige til å vinne uten exploits.

    Det er regler i krig også. Se hva som skjer når noen bruker kjemiske våpen. Det blir en haug med støy fordi det er ikke lov.

  4. Noen som har testet det på pc og vet om det duger der eller om det er en dårlig port?

    Man må vistnok bruke en eller annen mod til Farcry 3 for å få vekk museakselerasjon.

     

    Jeg kan forstå at Gamer.no ikke kan spille igjennom alle spillene på alle systemer. Men de bør prøve det på PC og si noe om hvordan det fungerer teknisk. Har sett det er mange som sliter med tilnærmet ubruklige kontroller og menyer i Dragon Age : inqusition. Noe Gamer.no ikke nevnte med et ord. Men det er ting jeg gjerne vil vite før jeg bestemmer meg for å kjøpe et spill.

  5. Poenget er at det er betydelige rabatter inne i bildet her, og konkurransen er steinhard. Du får en samlet pakke til en svært god pris. I tillegg er det teknisk lagt opp slik at du får tilgang til alt på én kabel, forteller Gets Torbjørn Aamodt

    Har han virkelig missforstått så mye, eller spiller han dum?

     

    Poenget er at færre og færre faktisk er interessert i å ha tv-signaler i det hele tatt, men blir påtvunget det igjennom disse avtalene. Selv har jeg vært uten TV-signaler nå i over et år, å har ikke savnet det en eneste gang.

     

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...