Gå til innhold

Henning

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Henning

  1. Jeg har videreført arbeidet med å kjøre script på MMI3 og RNS850, og har laget noen versjoner som logger GPS posisjonen til bilen til et SD-kort. En versjon logger når brukeren setter inn et SD-kort etter at RNS/MMI3 har startet, mens en annen versjon logger posisjonen automatisk hver gang radio starter til et SD-kort i spor 2.

    Github kode.

    • Liker 1
  2.  

    Spm er da, Hvorfor er de så skeptiske til nyutdannende Ingeniører?

     

    Svaret på det er enkelt.

     

    De fleste ingeniører som blir utdannet nå til dags er akademikere uten noen som helst kjennskap til faget de liksom skal være ingeniør i.

     

    Det er flaut og en skam. Pinlig å observere.

     

    Det må være fullstendig klart for alle innvolverte at det å være ingeniør innebærer så mye, mye mer enn å beherske ett par data-applikasjoner.

     

    Det burde vært krav om fagbrev og minimum 5 års erfaring i faget for å få lov å begynne på en ingeniørutdannelse.

    Jeg er delvis enig med deg, men tror mer på en praksisløsning, hos godkjent bedrifter, under studietiden enn 5 år med erfaring. Det finnes mer enn nok eksempler på folk med lang erfaring som ikke bør få bli ingeniører av den grunn. Lettvinte løsninger, ukvalifiserte gjetninger basert på "det-fungerte-forrige-gang" og dårlige holdninger generelt.

     

    Et studie som bygger faglig kunnskap, gode holdninger og praktisk erfaring er noe ingeniøren trenger. Og et snev av medfødt materialfølelse

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...