Gå til innhold

kampfrosk

Medlemmer
  • Innlegg

    107
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kampfrosk

  1. Jeg har også vært medium fornøyd med iOS 11. Hadde en del heng og forskjellige artige bugs. Kjørte en reset med påfølgende oppsett som ny. Fungerer helt greit, men synes batteriet tappes i raskeste laget gitt. Det skjedde noe fra 10 til 11 der.

     

    Oppdaterte telefonen til 11.1 i går. Håper det hjelper på batteriet. Ingen applikasjoner som bruker noe unormalt mye egentlig, så får se hvordan dette blir. Etter snart et døgn med 11.1, så vet jeg ikke om det har blitt så mye bedre, men skal gi det noen dager. Angrer på at jeg ikke holdt meg på 10.3.3 uansett!

    • Liker 1
  2. Da har jeg træla meg gjennom en full reset av telefonen og satt den opp igjen som ny. Dette har jeg gjort oftere på tidligere modeller, da ved hver/annenhver store oppdatering. Har foreløpig ikke brydd meg/hatt tid til å gå løs på det med 7’ern, men gjorde det nå. Det gav faktisk et lite løft. Den var som nevnt ikke treig, men likevel akkurat merkbart treigere med 11 kontra 10.3.3. Nå merker jeg ikke forskjell!

  3. Oppdaterte i går og opplever at det er noe mer treghet i responsen på blant annet åpning av applikasjoner, samt forlate dem ved trykk på hjemknappen.

     

    Den er på ingen måte «treig». Jeg vet ikke hva vi snakker om. 2-4 millisekunder kanskje? Men det er nok til at jeg merker det.

  4. Aluminium 7000 legering.

     

    EDIT: Jet Black ja, litt annen behandling der i forhold til vanlig sort.

     

    Du kan lese om prosessen her:

     

    https://www.wired.com/2016/09/apple-jet-black-iphone-none-more-black/

     

    Når det er sagt har du valgt den verste iPhone 7 modellen som tenkes kan når det gjelder mottakelighet for striper og annet dritt, men legger du den i ett deksel som Apple faktisk selv anbefaler bør det jo gå greit. Men gratulerer med ny telefon, den er helt rå! Overgangen (igjen) fra Android til iOS har aldri føltes mere rett og behagelig :wee:

    Takk for svar! Og ja, jeg har endt opp med en vandrende ripemagnet. Ba om matt svart, men fikk jet svart. Selger misforsto nok, men jeg kjøpte med et Apple lærdeksel som jeg bruker uansett. Hadde et slik deksel på 6'ern da jeg hadde den og synes konseptet var veldig bra! Så dekselet blir på. Hadde kommet hjem da jeg oppdaget "feilen", men det går bra!;)
  5. Da har jeg skrudd ut EGR-ventilen. Det var faktisk langt nær så ille som bildene man får opp om man søker på dette på nett. Renset hele driten, men får fortsatt følgende feil etter sletting av feilkode og litt kjøring.

     

    P0401 Exhaust gas Recirculation flow insufficient detected. 

     

    Så fikk Mekonomen til å sjekke. På skrivet jeg fikk fra dem, så står det "funnet feil på EGR ventil og gjennomstrømning". 

     

    Så da er det vel EGR- ventilen (elektrisk sådann) som må byttes?

     

    Så da er spørsmålet mitt egentlig, når den P0401 - koden kommer, så er det fordi det er en måler/sensor som merker at det ikke er god nok flyt/kommer nok i tilbakeføringen av eksos. Den sensoren, sitter den i den elektriske EGR-ventilen, eller sitter den et annet sted? Sånn at det er mulig at det er noe annet i tilbakeføringskjeden som kan forårsake dette?

     

    Iom at jeg klarer å skru ut og inn driten, så kan jeg gjøre det selv, men stusselig å bytte ventilen til 2500-3000 K og så er det noe annet... 

  6. Jeg klarer ikke å verken høre eller føle noen forskjell i måten bilen går på. Fungerer helt fint. Men ved sletting av feilkodene så kommer de tilbake. Forsøkte forsåvidt å koble fra luftmengdemåleren, og da hadde jeg fortsatt feilkode P401, men 101 var byttet ut med 102... 

  7. Hoy, motorlampa lyser nå og jeg får to feilkoder ved avlesning. Den første er P0101 - luftmassemåler og den andre er P0401 - mulig egr-ventil? Eneste jeg kan merke er ørlite tungstartet i kulda, ellers virker det som bilen drar og går helt fint.

     

    Noen tips til en hjemmemekker?

×
×
  • Opprett ny...