Gå til innhold

Tekking

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tekking

  1. Eu har gitt mange bøter i det siste, så Eu går vel snart konkurs?

     

    Vil heller si at EU er mot autoritære selskaper og for gode forbruker rettigheter. Tyskland og Norge har gode kjøpe rettigheter. Slik at du kan angre på noe du har kjøpte uansett grunn i løpet av de første 2 ukene.

     

     

    Det at google sparket James Damore er også ganske patetisk, fordi han kom med fakta google ikke likte.

    https://www.youtube.com/watch?v=f9_o42QaVnA

    https://www.reddit.com/r/JamesDamore/top/?sort=top&t=all

     

    https://www.reddit.com/r/StopBeingEvil/top/

    • Liker 1
  2.  

    Trump bare rører rundt i grøten som allerede finnes i USA. Å bare fjerne han fra twitter vil ikke hjelpe en skit.

     

    Det er riktig. Trump rører rundt i den verste grøten som finnes i USA.

    Problemet er at han er president og har derfor enorm påvirkningskraft. Og bermen tar alt han sier til inntekt for seg.

    Vi opplever at mange som tidligere har sittet stille i stolen, nå står fram med sine forkvaklede meninger.

    Hillary ville ha vært verre, de vil at SJW skoler skal ha mer å si en domstolene i USA, allerede ganske problematisk etter Obama.

  3.  

    Likestilling mellom kjønnene betyr ikke at det skal være like mange gutter og jenter. Tvangskvotering er ikke likestilling.

     

    Hvis grunnen til at det er lite jenter (eller gutter) på et studie er en tullete oppfatning om at studiet ikke passer for jenter (eller gutter), så er det et likestillingsproblem. Og da er kvotering ett av virkemidlene man kan bruke for å rette på dette.

     

    Ingen mener rosa er en jentefarge hvis de ikke blir opplært til at det er det (fun fact: for 150 år siden var rosa en typisk guttefarge).

    Problemet er at bare kvinner tjener på kvoter i mann dominerte stillinger, men ingen kvotering til menn i kvinne dominerte stillinger.

     

    Og det er observert i mennesker og aper at menn er mer interessert i mekaniske ting (biler) og kvinner sosial (dukker)

  4. "i årene 2007 - 2012 ble brukt 7,4 milliarder kroner på de ulike CO2-prosjektene på Kårstø og Mongstad. Det inkluderer bygging av Teknologisenter Mongstad (TCM), men ikke forskning på CO2-fangst fra gasskraftverk eller bevilgningene gitt i statsbudsjettet for 2013. Dette øker de samlede kostnadene med 3 milliarder kroner. "

     

    Så de kommer til sløse mer penger på noe som ikke virket, for sanke stemmer pga symbol politikk er viktigere en resultater?

  5. Det høres for godt ut til å være sant.

     

    Sånn grovt blir dette mer en en 8k skjerm per øye, dersom 70 megapiksler deles på begge øynene. Ved siden av absurd høy oppløsning, så er vi ikke i nærheten av å ha datakraft til å drive dette akseptabelt med dagens teknologi.

     

    Selv om kraftig gaming maskin i dag kan pushe 4k opp mot 90fps så krever denne skjermen over 8 ganger så mye datakraft fra oppløsning alene.

     

    foveated rendering, vet ikke hvor mye det vil hjelpe da men.
  6. Hvordan i alle dager klarer TU å vinkle denne saken på en så feministisk måte? Innholdet er jo at det er små lønnsforskjeller (som også kan forklares), men overskrift og brødtekst sier det stikk motsatte!

     

    Det er enormt mange variabler som må korrigeres for som ikke er hensyntatt. Noe så enkelt som innsats og kompetanse er ikke tatt med. Det er klart at den arbeidstakeren som viser innsats og gjerne jobber ekstra har større verdi for arbeidsgiveren enn den som "kun" gjør jobben sin. Og det er ikke til å stikke under en stol at det er flere kvinner enn menn som vil prioritere å dra hjem for å se på sitt barns korpsøvelse enn å jobbe overtid. Det er også ikke til å stikke under en stol at kvinner flest velger oppover, altså at de velger seg menn som har høyere inntekt enn dem selv. I en familieøkonomi er det åpenbart økonomisk smart at den med lavest lønn er den som tar seg fri når det skulle være noe.

     

    Ikke fremstill det som at kvinner er noe "offer" slik TU gjør her. Dette er feministisk propaganda som TU burde holde seg langt unna.

     

    Sikkert blitt sponset av Soros

     

    http://nytlive.nytimes.com/womenintheworld/2017/01/20/billionaire-george-soros-has-ties-to-more-than-50-partners-of-the-womens-march-on-washington/

  7. Kanskje skjermkort kan brukes som CPU?

    Tror egentlig dette er for å jobbe å lage nettbrett og mindre lett drevne maskiner.

     

    Håper ARM kommer på banen med desktop cpu fordi da blir det full konkuranse AMD mot ARM og intel.

     

    Det er det Nvidia jobber veldig på, å få mer av cpu engenskaper over til GPU/skjermkort. Og det er nå mye "compute" på Nvidia GPU/skjermkort nå forhold til før, det grunnen til at nvidia gjør det bra på aksje markedet.

     

    http://www.nvidia.com/object/what-is-gpu-computing.html

×
×
  • Opprett ny...