Gå til innhold

Svein86

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Svein86

  1. Det er rett og slett ett designvalg da det fort hadde blitt for enkelt å kjedelig om hvert minste pistolskudd i hjernen tok ned disse zombiene momentant og istedet er det litt random om hodet deres eksploderer for insta-death eller om de tar 4+ skudd før de går ned.

     

    Lorewise i RE-universet så holder det uansett ikke med å kun skade hjernen litt forskjellige plasser for å ta de ned heller da det er lite funksjonsmessig aktivitet i disse områdene. Å skade hjernestammen derimot er insta-death for RE-zombier (ikke nødvendigvis mulig in-game) så ett skudd, en kniv, eller ett godt nakkebrudd i dette området skal være nok for å ta de ned permanent.

     

    Jeg synes det funker bra slik det er nå og det er episodene hvor man ikke greier ta ned en zombie med første skuddet og man har 2 stykk eller fler kommende mot seg i trange omgivelser at man virkelig kjenner pulsen stige og rompesprekken stramme seg :D

    Jeg er enig i at det ikke skal være lett, så minimal treffsone som gir instant kill ville vært noe. Jeg sier dette nettopp fordi dette var det første jeg testet på første zombien. Jeg skjøt den 4 ganger i hodet ( midt i pannen), den falt, så etter 30 sekunder reiste den seg igjen. Var jo intenst når den reiste seg igjen, men ift bevegelsesmønsteret til zombiene nå så er det uansett vanskelig å treffe direkte da jeg forsøkte og hadde litt puls for å si det slik.

     

    Uansett fornøyd, bare jeg som er detaljfrik

  2. Mener det stod et sted at en kunne få klassisk kamera....?. Vet det gikk an på en av RE5 utvidelsene også. Syns det blir spennende å spille over skulder kamera på dette, skulle gjerne også hatt det slik som i MGS spillene at du kunne sikte i første person, samt hatt mulighet for CQC, da ikke overdrevet, men kanskje noe lave spark og kontring i det du ble angrepet, som en slags reaksjon (quick time). Spørs om hovedpersonene egentlig hadde slike ferdigheter i den tiden, tilbake i 1998...

  3.  

    Mener jeg leste en kommentar på gamespot at en skal kunne velge over skulder kamera eller låst slik som det gamle, uten at jeg skal si det sikkert. Forhåpentligvis er grafikken ikke ferdig utarbeidet enda, hvis så satser vi vel på at noen kommer med en mod, eller to, eller tre :)

    Du har rett i det trur jeg oxo, det er 2 type spillere av Resident Evil nå exe re4 spilleren å exe re1 spilleren der er det 2  forskjellige styre oppsett så de må ha begge 2 i Resident Evil 2 Remake nå. :)

    Stemmer som du sier :), jeg for min del har gjennomført de gamle opptil flere ganger, så nå er jeg klar for å gjøre det litt annerledes. De kunne gjerne gjort som GTA, at en kan velge 3person, 1persons kamera vinkel. Husker når Metal Gear Solid (var det 2?) kom med 1person sikte, digg å sikte med selve våpenet, uten å måtte bruke laserpunkt hele tiden :)
  4. Hopper glatt over dette. RE2 uten låste kameravinkler blir bare tull. Dessuten; hvorfor ser ansiktet hans ut som et PS2-spill. Tidus hadde bedre ansiktsanimasjoner enn det der.

     

    Mener jeg leste en kommentar på gamespot at en skal kunne velge over skulder kamera eller låst slik som det gamle, uten at jeg skal si det sikkert. Forhåpentligvis er grafikken ikke ferdig utarbeidet enda, hvis så satser vi vel på at noen kommer med en mod, eller to, eller tre :)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...