Gå til innhold

olympic

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av olympic

  1. Ikke historisk korrekt??? Kvinnelige generaler fantes jo i twrome2- perioden. Som Boudicca og Zenobia. ( men de er de eneste jeg husker på stående fot). Jeg skjønner ikke hvorfor folk ønsker et spill som tvinger deg inn i en historisk korrekt boks. Alt det historisk korrekte forsvinner jo når du som spiller blir satt inn i fortiden. Det er jo ikke mer historisk korrekt at f.eks Karthago eller Kush erobrer verden?! Jeg støtter meg på teorien som har blitt framsatt av flere her i tråden. Det her er snakk om virgins som er rasende fordi de kvinnelige generalene ikke er toppløse. (Det ville forsåvidt ha vært historisk korrekt for Boudicca.)

    • Liker 3
  2. flott artikkel! Med tanke på at mesteparten av kildene dere bruker er på engelsk, får dere en ekstra utfordring. Jeg husker en artikkel der skribenten forsøkte å oversette "soldier pool". Jeg setter veldig stor pris på jobben dere gjør med å lage en norsk side om spill. Også veldig bra at en av skribentene skriver på nynorsk. Jeg har allerede kommentert at lenestolsgeneral et det norske tilsvarende ordet til hva jeg antar er "arm chair general", men jeg vil også påpeke at latinen din er god!

    • Liker 3
  3.  

    Spillet var bra, men det er spilt ihjel av speedrunners. Det er ikke mulig å nyte spillet lenger når man vet at andre kan slå spillet på litt over minuttet ved exploit og 6-7 minutter full run.-

     

    Så bare spill der det er dårlig konkurranse som speedruns kan nytes?

     

    SMW er et spill som holder seg svårt godt, runner det jevnlig, det er ikke så mange gamle spill som er morsomme også i dag, uten å ta nostalgien med i bildet, men dette er ett av de.

     

    AtW

    Ikke for å pirke i språket. Jeg er bare nysgjerrig på skrivemåten av ordet jeg har brukt mye muntlig, men sjelden skrevet. Jeg trodde det het " runde et spill" som i " runde av noe"? eller er det en fornorsking av engelsk "run"? " to run a game"? runne det? kommentarer fra andre her?

    • Liker 1
  4. ut i fra tilbakemeldingene fra spillere på steam, virket det som om folk ikke var helt overbevist: en dårlig kopi av Ark, dårlig serverkapasitet( det er jo ikke uvanlig i early) elendig kampsystem, en overfladisk verden som mangler "LORE" og generelt dårlig grafikk. Men det ser ut til st noen liker det allikevel. Jeg har ikke spillt det selv, men har store forhåpninger til det. Det hadde vært så kult om norsk spillindustri kunne måle seg med den svenske- eller den polske. ( paradox pg cd red)

  5. Fin artikkel, men kommentaren " i crusader kings II reiser vi soldater fra en pulje som.." henger ikke på greip. På engelsk ville de nok ha sagt "raising soldiers from a pool". Det er ikke lett å oversette uttrykk man kjenner fra engelsk til norsk. Spesielt med en deadline hengende over seg. Jeg måtte tenke meg om litt selv for å finne et tilsvarende norsk uttrykk. F.eks "rekruttere soldater fra en felles..pott? Kilde?" Eller skryt til gamer.no for å jevnt over ha et langt bedre språk i artiklene sine enn pressfire.no

    • Liker 1
  6. Ac: revelations og ac3 hadde en skuffende kjedelig storymode. Synes ac4 var det spillet som trakk opp serien igjen. Men jeg likte best multiplayerdelen. Flere hundre timer med spilling og gode minner. Da de kuttet ut dette i ac: unity, tok det ett år før jeg nølende kjøpte spillet brukt på gamxchange i london. ( 200 kroner billigere enn på gamestop i norge). Jeg fullførte aldri spiller, for det føltes som om jeg hadde gjort alt før. Jeg er ferdig med serien til de eventuelt gjeninnfører multiplayer.

  7. Høres gøy ut, selv om det sikkert skaper en del misoppfattelser om de gamle hedenske religionene. Religionskrig er for det aller meste noe som kommer fra de abrahamittiske religionene. Jeg har aldri hørt om at noen erklærte krig i navnet til de gamle religionene fra Midt-Østen, India eller Europa.

     

    Men selv om de ikke hadde religionen til hjelp, så fant jo selvsagt folk alltid noen gode grunner for å slakte hverandre ned.

     

    Øhh... anbefaler da at du leser litt mer historie fra perioden før år 0, eller før år 2000 f.vt. Religion ble brukt for å rettferdiggjøre krig også før de abrahamittistiske religionene oppstod. Sånn er det bare.

    • Liker 2
  8. Hvis Kenny dør, skal jeg aldri mer spille the walking dead!

     

    Og så endte det med at jeg skjøt Kenny selv. Han var ikke helt i vinkel lenger. Men nå er jeg faktisk litt lei av serien. Det begynner jo å bli helt usannsynlig at hovedpersonene har så mye uflaks. Og så er jeg lei av det evig gjentakende " det er de levende som er farligst". Ja, kanskje i en konsentrasjonsleir. Men ikke i en post-apokalyptisk verden. Mennesket som art er jo genetisk laget for å samarbeide. De enslige psykopatene er i mindretall. Men de synes å dukke opp overalt i TWD.

×
×
  • Opprett ny...