Gå til innhold

b21a

Medlemmer
  • Innlegg

    483
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av b21a

  1. Du har rett i at det er et XP problem ;)

     

    Har vært borti noe lignende og der var det registeret som var synderen.

     

    Så du kan prøve å laste ned CrapCleaner og kjøre en register rens. (Dette på eget ansvar, siden registeret ikke er noe du roter rundt i uten å vite hva du gjør).

     

    Men som sagt, XP er flink til å få hikke når ikke alle filer og strenger som hører til gamle pgm blir fjernet på et ordentlig vis.

  2. Hvilket antivirus program har du på maskinen? Har hatt flere tilfeller inne hos meg hvor Norton har nektet Internett tilgang. Hvis dette er tilfelle, prøv og rett og slett bare av-installere det.

    Norton er ekspert på det :) Men du trenger ikke avinstallere den, bare sjekk listen over programmer i brannmur tillegget og sette IE/Opera til tillatt.

    Hvis jeg husker rett er den listen godt gjemt nedi strukturen så det kan hende du må lete litt i diverse menyer for å finne det. Nei, jeg bruker ikke Norton så jeg kan ikke hjelpe med akkurat det, men jeg har selv sittet og letet etter samme liste på andre maskiner :)

  3. Skulle gjerne ha vist hva som gjør at du opplever maskina som treg? Kan være at det ikke er noe å gjøre med og at du vil oppleve det samme uansett hvilke OS du installerer.

     

    Har du prøvd å reinstallere Vista f.ex.? (du burde ha fått en system restore disk med maskina) Kan være du har installert og avinstallert så mange programmer at registeret ditt er litt fult av feil og mangler, slik at en factory restore vil hjelpe på farten for deg.

  4. Dette kommer til å hørest mere "cocky" ut en det er ment:

     

    NB! Vi har fått en del henvendelser fra brukere som har 64-bits versjon av Windows, som har opplevd problemer med GodMode. Er du blant dem, bør du ikke prøve trikset, da det kan føre til at PC-en blir ustabil etterpå.

     

    Det der er fantastisk hvis Din side klarer å legge ut artikkelen uten den lille informasjonen der. I orginalen sto det klart og tydelig at 64bit VISTA ikke var stabilt med den løsningen.

    The trick is also said to work in Windows Vista, although some are warning that although it works fine in 32-bit versions of Vista, it can cause 64-bit versions of that operating system to crash.

     

    Jeg tror nok du kan beregne en liten reinstallasjon. :) (jada jeg vet det ikke var mye hjelp i denne posten, men hvis det får stoppet andre fra å gjøre samme feilen...)

  5. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwar...product=3822875

     

    Hvis linken du la ut i en tidligere post er riktig burde det der være alle de driverne du trenger å laste ned.

     

    Last ned alle og lagre dem slik at du kan brenne dem ut på en plate eller kopiere dem til en minnepenn.

    Etter det er det bare å innstallere XP, gudene vet hvorfor du vil det, men det er ikke mitt hodebry ;). Pass nå bare på å skrive ned eventuelle mailkonto instillinger og eventuelle passord og ta backup av dokumenter du vil ta vare på

     

    Edit: Mulig du ikke trenger den Firmware updaten til CD/DVD rom spilleren (- Fixes an intermittent issue where a read/write error is returned when using 2X DVD-RW media.)

  6. Jo du må ha driveren til nettverkskortene dine, enten det trådløse eller det vanlige kabel kortet.

    Hvis ikke vil du sansynligvis bli plaget med å komme deg på internett.

     

    Men det er ikke værre enn at du lastere de ned før du starter og brenner de ut på en cd/legger de på en minnepenn, slik at du kan installere de etter formateringen og reinstallasjonen.

  7. #1 Sjekk det Svenni foreslår

    #2 Sjekk versjonen av XP du prøvde. Tipper det er en XP pro plate du har brukt og nøkkeln er til en home versjon. Hør med venner og bekjente om de har en XP home plate liggende hvis det er det som er problemet.

    #3 "If all other fails" Ring butikken du kjøpte PC'n fra å få en kopi av plata.

     

    Har selv rotet bort plata til en gammel pc, men Komplett sendte ny fritt og franko. :thumbs: Andre forhandlere kan nok ta betalt for det men det er snakk om noen hundrelapper og det kontra å kjøpe ny maskin.....

     

    Og som en siste utvei :) det finnes da gratis OS å installere.

  8. Under fanen "Se gjennom" har du en liten knapp i korrektur ruten som lar deg velge språk for dokumentet, trykker du på den kommer det opp en rute hvor du kan velge språk, finn Norsk(nynorsk) og marker denne trykk ok.

     

    I teorien skal du nå sjekke hele dokumentet mot nynorsk ordbok. Men erfaring har vist at det kan lønne seg å markere hele teksten før du gjør operasjonen over.

  9. Så skulle jeg flytte det over til D disken.

     

    Ehhh, du innstallerte programmet og flyttet hele katalogen over til D partisjonen??

     

    Hvis det er det du har gjort vil jeg tro du har mistet noen koblinger i registret som gjør at du ikke får logget inn.

    Velg avansert i installasjons programmet og velg D disken som innstallasjons plass. Det burde fikse det.

     

    *med forbehold om feil tolkning av uttalelse :)*

  10. Kom deg ned av den høye netscape hesten ( :!: ) og bruk IE til akkurat den operasjonen :)

     

    Nei fra fleip til revolver :)

     

    Sjekk om ikke du finner den plugin modulen på netscape sine sider, hvis ikke får du prøve det som jeg litt fleipete foreslo.

     

    Har hatt samme problemene tidligere med Opera, og uansett hvor mange ganger jeg innstallere den nødvendige addon ville det ikke fungere. Så nå har jeg krøpet til korset og bruker IE uten problemer.

×
×
  • Opprett ny...