Gå til innhold

Vaetilda

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vaetilda

  1. Eg støttar ønsket om eit forbund finansiert av det offentlege. I dokumentaren "Frag" (som ikkje er ein spesielt nyansert dokumentar om pro-gaming dessverre), så ser ein mellom anna Quake 4-spelaren Rafik Bryant miste sponsoren sin medan han deltek i ei turnering i Sør Afrika. Plutseleg hadde han ikkje råd til å reise heim til USA. Ørten spelarar seier òg at dei ofte har vunne pengepremiar dei aldri får sett snurten av. Ein må ha nokon som har myndgheit til å ta seg av useriøse aktørar. Nokon som kan vere rådgivarar for spelarar med tanke på kontrakter og konkurransar. Lista er lang, og eg trur alle er best sikra dersom det er nokon utan økonomiske interesser som sit i eit slikt forbund.

  2. Vanskelig å skjønne denne artikkelen. De fikk altså inn dobbelt så mye som de ba om pluss syv mill fra staten, men fikk ikke nok til å realisere det de la fram i kickstarter kampanjen? Det gir ingen mening.

     

    Har forstått det sånn at dei deler inn i episoder av to grunnar: Spelet er så omfattande at dei ikkje får gitt det ut til den originale sleppdatoen i november uansett, og sidan det er så stort så høver det seg best i episodeformat i tillegg. No kjem sannsynlegvis episode éin tidligare på hausten i år. Tvilar på at dei held på å bli tomme for pengar iallfall.

×
×
  • Opprett ny...