Gå til innhold

schlinkey

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schlinkey

  1. Har forsøkt å lage 2x2 megatre, men kun 2 eller 3 av de vil gro. Hva er greia? Jeg lager en 2høyde stack med jord ved siden av hver plass jeg panter tre, med lys på hver side, som gjør at det vokser store trær, men det funker ikke å få de til å vokse feks 2x2. Tenker areal nå, ettersom jeg ikke aner åssen du skriver de ikon-tingene i forum. Går det ikke an?

     

    Eks:

     

    Xy

    yTTX

    XTTy

    yX

     

    Hvor X er 2stack i høyda jord, og T er tre, og y er lys. Jaffal noe sånt jeg fiksa. Hva er trikset?

     

    Edit: durr, diagrammet mitt funker ikke, men anyways, 2høyde med jord og lys ved hvert tre

  2. Uhm. Andre som har problemer med å lage piler? Vil ikke fungere! 1 fjær, en pinne, en flint, yes? Har testa med iron også, no go! Pl0x si at jeg gjør noe tullete galt, er ikke så pro leet at jeg setter i gang med å lage spawnertrap helt enda :D

     

    (Jeg spawna rett ved siden av 3 digre huler, med minst 1 monsterspawner in clear sight. Tror det er en til rett under hytta mi :D)

  3. Ah, det tar sin tid, spesielt om du ikke har fiksa library i windows mediaplayer. Den deler bare filene i library. Så add to library de mappene du vil dele, så ordner det seg, etter at alt har blitt adda! (Dette var allerede i orden for meg, ettersom jeg brukte wmp som hovedmediaspiller tidligere.)

     

    Igjen: aner ikke åssen dette funker i awesomewindows7, jeg bruker enda Vista.

  4. Bruker vista selv. Jeg fikser dette i windows mediaplayer. Går på sharing options der, og velger "allow" på unknown device som jeg vet er N900. Etter dette vises alle filene på telefonen. N900 må selvfølgelig være i nettverk med datan det er snakk om da, men det regner jeg med den er :D

     

    Hehe, ja jeg er faktisk veldig happy camper hva skjermen angår. Var veldig skeptisk til å gå tilbake til resistiv skjerm, men det å kunne gjøre presisjonsklikking med stylus igjen er herlig!

  5. Alle videoene jeg har prøvd funker hos meg.

     

    Ang media server: du må velge telefon i wmp og gi den tillatelse. Hos meg sto den oppført som unknown device. Måtte sjekke Mac-adressen til telefon, så jeg ikke ga tillatelse til en av de mange som bor her på blokka. Etter dette dukka alt opp, tusenvis av mp3-filer og maasse filmer. Kjekt å kunne ligge i senga og streame film før du legger deg :D

     

    Har brukt haze-plugin fra extras-devel en stund nå, ingen antydninger til problemer eller bugs. Funker faktisk helt fantastisk. Elsker sømløs integrering av msn rett i kontaktlista! Må bare huske å deaktivere de repos'ene du ikke vil laste noe ned fra med et uhell, etter å ha installert det du skal ha. :)

     

    Til stigx: Det virker virkelig som om du har fått en skikkelig mandagsmobil. Enten reflashe greia, eller sende inn og få ny. Har ikke hatt noen som helst problemer med min (bank i bordet)

  6. Jeg syncer mot google calendar og google contacts. Men virker ikke som google støtter alle feltene jeg får etter å ha merga msn kontakter med resten. Så disse forandringene reflekteres ikke på google-serveren. Ser ut til at resten fungerer bra dog. Bare å lage en exchange profil for google. Finner infoen du trenger ved å gå til google sin egen veiledningsside for exchange/active sync :)

     

    Jeg får derimot ikke gmail til å funke via exchange/active sync.

  7. Ikke noe problemer med at mobilen låser seg eller restarter av seg selv her. VELDIG fornøyd med mobilen :)

     

    Er helt ny på linux, så det skal bli spennende å sette seg inn i, men før jeg begynner lurer jeg på om mobilen virkelig er så sårbar for feilkoding o.l. ? kan mobilen virkelig gå under om du skulle være uheldig å gjøre noe feil på dette punktet? Er det ikke noe sikkerhetsnett om du skulle drite deg ut?

     

    Om du begynner å rote i terminalen uten å peiling på hva du driver med, og da spesielt om du installerer chroot for root-tilgang, så kan du bricke hele greia. Men om du gjør det, så kan du vel alltids reflashe tilbake til slik den var da du fikk den.

     

    Programmer fra extras-testing, og spesielt extras-devel kan også skape krøll.

  8. De første ladingene varte en halv dag ;p Batterimålern viser nå 50% etter en hel dag. Så klager ikke :) Tipper jeg klarer å tømme batteriet rimelig fort om jeg bare går amok med programmer, surfing, musikk og chatting.

     

    Nettradioen min krasja fullstendig (hele telefon egentlig), da jeg forsøkte å bruke a2dp headset samtidig som jeg var kobla til wi-fi. Aner ikke om dette er noe som skjer ofte eller hele tiden, da jeg bare skulle teste a2dp. Liker ikke slike headsets.

     

    Eneste som har låst seg ellers er aMSN, som sugde noe grusomt. :p Haze ftw.

     

    Er litt usikker på den derre screen shield-greia forresten! Husker ikke at jeg måtte væte den i vann da jeg satte en slik på HTC'n. Er dette egentlig trygt? Og kan de enkelt fjernes?

  9. Now that quite some people here have had the N900 for a while:

     

    How is the battery life? Anyone been able to drain the battery in less than a day?

     

    The first two charges did not last a full day. That's with heavy use though. Might be that the battery will last longer after a few charge-discharge cycles though. :)

     

    Might be smart to reduce power usage by limiting the amount of widgets, as well as how often the e-mail client queries for new mail (if you aren't using push)

×
×
  • Opprett ny...